Снимки, направени със смартфон

• 47 352
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Euskal Herria
Определено изгревът, гледан от прозореца ми, не е толкова красив и зрелищен както залеза:

и от една разходка преди време:

# 346
Яна, това h храст ли е? Ако да, е перфектно подкастрен!

# 347
  • Euskal Herria
Да, храст е. По-скоро е b - понеже градчето, в което бяхме, се нарича Балмаседа.

# 348
Да, храст е. По-скоро е b - понеже градчето, в което бяхме, се нарича Балмаседа.
Наистина е b. Изумена съм от начина, по който е оформен храстът. Евала на човека, които поддържа тази градинка!

# 349
Малко снимки от днешната разходка

# 350
  • Euskal Herria
Първата снимка ми грабна окото!

Ето малко летни спомени:

Светлината не бе най-подходяща за снимане, но така се получи, нямахме избор.

# 351
Джак, първата снимка е като от тропически остров.

Яна, какви цветове...

# 352
A казват ,че било мръсно морето .... хората са мръсни, като няма хора си е супер .

# 353
  • Euskal Herria
Още летни:

# 354
  • Cyberspace

Телефонът ми снима доста зле, а снимката дори обработена, не може да пресъздаде гледката, на която се любювах преди малко.

# 355
Снимката не е кой знае какво като качество , но пък ми е спомен и ме кара да се усмихвам  Heart Eyes

# 356
  • Враца
Тази година съм си поставила предизвикателство да снимам/поствам по една снимка всеки ден.
Покрай това търся какво да снимам и откривам неща, на които преди това не съм обръщала внимание. Забавлявам се много. Да видим дали ще успея да го завърша.

От миналата пролет - Ритлите

# 357
  • DE
Къде се намират тези Ритли, много са красиви  Heart Eyes

# 358
  • Враца
Много е красиво наистина, на мен са ми много интересни. Намират се близо до Враца, край село Лютиброд.
През тях минава тунел за влака Simple Smile

На това място, от където съм правила снимката има и лодка, която е като ладията на баба Илийца. Долу се вижда и Искър.

Ето още една от същия ден:

# 359
  • Euskal Herria
wa_wa, ще ми бъде приятно да гледам кътчета от България. Имаме много красиви места. За момента мога да се отчитам само със снимки от "чужбинско"  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт