Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 743
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Агнес, при вас как е положението?
И аз се бях заразила от разстройството и след ден/два мъжа ми. Тъкмо се оправихме, ние се влачихме 3-4 дни, доста изтощително беше, а мм и повръщаше и сега от петък и той е със сополи и главоболие.

# 646
Джинке  hahaha

Крумчето имаше един период, в който като от балон мяташе на спалнята целия "бажак" - възглавницата, "уа" (тигъра) и завивката, след това се премяташе и той.

Недоумявам какъв е смисълът да се живее с мъж, ако не се спи на общо легло, особено зимата...

# 647
Агнес, при вас как е положението?
И аз се бях заразила от разстройството и след ден/два мъжа ми. Тъкмо се оправихме, ние се влачихме 3-4 дни, доста изтощително беше, а мм и повръщаше и сега от петък и той е със сополи и главоболие.
От днес и аз съм с всичко наведнъж, явно прихванах от детето
Бемол че за какво ми е зимата мъж  newsm78 аз си имам "вълча пижама", юрган, и като се усукам, той само ми се оплаква, че няма завивка за него  Mr. Green

# 648

Недоумявам какъв е смисълът да се живее с мъж, ако не се спи на общо легло, особено зимата...

То не е ли да се завиеш с тежкия юрган , па да пръднеш да се стоплиш....

Ого е все така. Днес го водих на преглед. Гърди чисти, антибиотика действал.... тинтири минтири. Мисля да го водя на Унг в четвъртък. Не знам вече какво да го правя.

# 649
  • varna
Агнес, уби ме Laughing Ама си е вярно, де. С ММ като се събрахме, ми забрани да вадя големия дебел юрган, че много му тежал. Сега сме с олекотена завивка, какво да се прави, ама си имаме климатик в спалнята и Брена в краката, че понякога и Ема - няма страшно Mr. Green
И Ема се качва на мивката със стола, ама при нея е мания да се плацика във водата, не толкоз да мие. Какъв морж си отглеждам, не е истина, цял ден само се чуди как да се намокри или да си направи басейн в кухнята Confused
За спането, откак сме се преместили тук миналия април и си има стая, не е изявявала желание да спи при нас. По едно време не искаше да си ляга, ами си отваряше вратата и се връщаше в хола, ама аз упорито пак отивах да я сложа да спи и накрая се отказа. Единствено само й оставям нощна лампа да свети, която после загасям ние като си лягаме. Може при вашите да е период някакъв, дано отмине.

# 650
  • София
Ясен скача по спалнята и се хвърля върху нея. Винаги му казвам, че може да се удари, но  това въобще не помага. Качва се на стола за компютъра. Преди и върху масата, но за сега поне там спря.

# 651
  • София
Аз не мога да спя с обща завивка. Иначе вкъщи се завиваме с пухени юрганчета. Дебели, стари юргани имаме на Бистрица. Голяма препратка към детството.
Верче, това със скачането на спалнята ми е най-противно, и нашата го прави, а аз всеки път си представям ужасии.

# 652
И нашата скача на спалнята, разбира се! Това е ритуал всяка вечер преди лягане, ако си е вкъщи денем още два- три пъти през деня. Освен това е падала и се е удряла гадно и то не веднъж. Това не я спря. Но аз до дърти години така скачах, едва ли скоро ще отмине. Това не ми е проблем.

# 653
Явно и това е заразно  Laughing нашта също скача, особено вечер преди лягане, когато е по гащи само

# 654
  • София
Scarlet, вие и нощния памперс ли сте махнали?
И Ясен точно преди лягане скача. Преди около година, а може и повече си удари челото в ръба, на два пъти и му стана голяма цицина, но това го е забравил.
И аз всеки път си представям как се удря, иначе ми е ясно, че това им прави голям кеф. Кара баща си да го дърпа за крака и той да пада, пак върху спалнята.
До мивката не стига. Столовете в кухнята ни се изпочупиха, остана само един, който е доста тежък и е прехвърлен след пръчката, която е долу на масата и него не може да го извади. Трябва да си купим маса и столове някой ден, не че се храним в кухнята Sick

# 655
Scarlet, вие и нощния памперс ли сте махнали?
Аааа, не сме го махнали, но първо се опитваме да я хванем за да я измия, тя бяга и скача по спалнята по гащи, после като я хвана, евентуално, понякога не става, та я лъжа, че ще я оставя сама да си скача и ще спя в другата стая, това действа винаги, я мия, и тогава памперса и ляга.
Аз досега съм намирала само една сутрин сух памперс, но то беше защото в 1:30, реши че й се ходи по голяма нужда.

# 656
verabel, имаме приятели, които извадиха всички столове отвън. Ако искат да седнат си вадят, сядат и после пак изкарват  Laughing Синът им е юлче 2013 също. Не сте сами Simple Smile

Сухи памперси имаме много, но тя не казва и понякога отказва да пишка в 00. Ново 20, иска гащи в/у памперс. Доооообре.

# 657
Привет, дами! Доживях ни аз да седна да пиша. Нямам време да ви изчета, ама наакрая успях!!
Ама хич не ми харесва, че пак всичко живо болно. Sad Бързо да оздравяват всички!!

Ние сме добре - гледаме се и растем. Най-вече дребното. В момента се гушим с него, че вечер е голямо мрънкало, а аз пиша с три пръста на лявата ръка.

И Кристиян много обича да ни скача по леглото - най-вече гол. Преди малко се гонеха из хола с баща си, че не иска да влезе да се къпе - тича гол и пищи "не къпа!". И така всяка вечер. А после не можем да го извадим от банята. Станал е голямо диване и му е много скучно да стои в къщи, но поне са здрави.

# 658
  • varna
Gemavar, те нали са големи вече, защо още всеки ден баня? Или много се цапа Laughing
Скачането по леглото явно е обща черта на възрастта, Ема дебне всеки удобен момент да отворя спалнята и почва да дивее на матрака Joy

# 659
Хахаха, Хера, нали и ние се къпем всеки ден...иначе ние само в събота мием цялото тяло и коса с шампоан за тяло и коса, през останалото време само дупетата с шампоан, останалото с водичка. Да свикват на лична хигиена от малки.

В този ред на мисли да ви питам - вие с каква козметика ги къпете. Ние още сме на бебешкия на Мустела и сега къпем и двамата с него, но напоследък се замислям дали не му е време на Криси да минава на нещо за по-големи...

А за тичането и скачането по смалнята, на Криси това отдавна му е любимо. Не е нещо ново за разлика от всички други лудости. Като завиране между дивана и радиатора и мрънкане да го измъкнем от там. Не разбирам какво му става на това дете. Явно нарочно го прави, защото всеки път ни кара ние да го изваждаме от там, но пак се завира...

Общи условия

Активация на акаунт