София - ден и нощ.

• 169 600
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Чудя се доколко имат написан сценарий или импровизират предвид зададената ситуация.
Поли постояно казва: "малиии" и "притИснена", ако е действително актриса, не знам дали не трябва да изговаря целите думи и без диалект, дори не казва Марио, а Марю Simple Smile или поне на мен така ми се струва; Рая повтаря "да се развивам, да се развивам", пълна скука на фона, че никой не учи нищо, а Симона е дежурна с "ехо" и "бе човек"... Не пречи да се гони начина на говорене на младите хора, ама малко от малко е могло да поизгладят диалозите... Трябва да се сетя за "паразитите" и при останалите пишман актьори.

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 19:01 от Biggy

# 466
  • ГО
Днес това обсъждаме с моя мъж - това ли са младежите и подрастващите в днешно време?
Визирам Симона - искала да е самостоятелна - как бе, с на тати парите за наем? Голямата самостоятелност - купони, оргии, трева, безразборен секс?
Звуча, като някоя лелка, ама направо съм възмутена.
Сутринта я изч.ка гаджето, вечерта с друг. ooooh!

# 467
Подобно поведение сред тийнейджърите не е от днес, от вчера или от преди 5-6 години ... За съжаление има и такива. За щастие има и изключения.

# 468
Папагала липсваше от клетката,ама най вероятно е имал близка среща с Порфаворчо горкия  Joy
Еми аз още съм си млада и купонясвам с приятели и без,но винаги съм имала граница и съм знаела с кого и какво върша.Всичко си е до възпитание и макар повечето от тях да са по големи на години,не виждам нито един ориентиран на правилния и нормалния път в живота  Thinking
Камъче не са това и 1 % от днешната младеж.Много по зле са,доста работи са спестили за щастие/съжаление  Tired
За последен път го казвам и спирам да коментирам,че не спрях да я плюя "горката и не е в мен проблема"-Рая отиде сърдита и нещастна в бара,напи се сама от мъка,не видях Марио сам да и изпива шотовете и сама отиде при него и грам не му се дърпаше.Отделно че цяла седмица се оплакваше от него,но не спря да търси нечие внимание разкарвайки се полугола из къща с 8 човека,макар и през ноща.Нищо не я оправдава за пиянския секс с Марио,ако беше някой друг на никого нямаше да му пука и да го обсъжда,но все пак той е гадже(неверен боклук) на Поли и тя много добре го знаеше.Не и прави чест,не зависимо дали са приятелки или не  Naughty
Еми нормално е да си мислите само за забременяване,все пак сме в БГМАМА  Hug bouquet

# 469
Съгласна съм със Човечето, а сега Рая се върна при Марио, зящото явно си мисли, че само той може да е разбере в този момент или поне, като е направила грешка и не искат да и простят поне да има за какво. Не мисля, че се върна при Марио, защото го е искала, просто може би нямаше избор. А и тя каза, че няма пари за хотел и сега най-вероятно ще трябва да играе по свирката на Марио, докато си стъпи на краката. Някой написа, че Марио може да се влюби в нея-възможно е. Сега Стела, Поли, Събина ще се озлобят още повече, а Рая и Марио може да решат да останат заедно на инат. Има и друг вариянт- Поли да разбере за Стела и Марио и да се осъзнае що за човек е Марио и да си върнат Рая. Вариянти много, ще гледаме да видим

# 470
тоя Коки ми адски противен образът му де, нищо че ми е адаш, толкова самонадеян и адски дразнещ, не понасям такива

# 471
Тая Галя е много яка, има срахотна коса и май е точна

# 472
Собственика на Цезар е супер.  Joy Joy Joy
П.п. Манекенката е хубава жена.

# 473
Тази Стела е отвратителна! И в глава и в тяло и най- вече в поведението и говора. Направо отвя иначе неприятната ми Сабина.

# 474
Интересно ми е Поли като разбере за Стела и Марио как ли ще реагира   Mr. Green и за колко секунди ще събере и нейния багаж  Joy

# 475
Интересно ми е колко прост трябва да си, за да гледаш подобна помия?!?!?

# 476
Интересно ми е колко прост трябва да си, за да гледаш подобна помия?!?!?
Малко по-умен от този, който въпреки, че уж не го гледа решава, че може да го коментира Peace

Днес не гледах епизода. Беше пуснат, но покрай телефонен разговор го пропуснах. Утре ще го погледна в Нова Плей.
Иначе видях собственика на папагала hahaha Говореше така, сякаш се е надишал с хелий hahaha

# 477
Наистина много симпатизирам на Рая, но защо сценаристите така развалят образа и...
Сериалът започва да ме натоварва, в началото беше готин тинейджърски сериал, но вече много взеха да драматизират ... Рая постъпва много грешно, но отчаянието какво не прави?!

# 478
Наистина много симпатизирам на Рая, но защо сценаристите така развалят образа и...
Сериалът започва да ме натоварва, в началото беше готин тинейджърски сериал, но вече много взеха да драматизират ... Рая постъпва много грешно, но отчаянието какво не прави?!

да абсолютно съм съгласен, сценаристите много се отнесоха

# 479

Напълно съм съгласна. Сценаристите нарочно развалят образите на всички, защото не мога да повярвам, че някой в реалният живот реагира по начина, по който те реагират в много ситуации. Единствената, която пазят като "божа кравичка" (както се изразява Сабина) е София.
Рая постъпва много грешно наистина, можеше да поиска помощ от Дани, който винаги е бил до нея. Въпреки, че спа с Марио той пак застана на нейна страна.
И как пък тооооочно тази вечер Сабинчето беше сложила тази нощничка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт