София - ден и нощ.

• 169 602
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
pepi_r, да, не обсъждаме нас и нашите ситуации, аз и за това не питам, дали някоя е изпадала в подобна, а питам, ако бяхте на мястото на Поли как щяхте да реагирате.
Отстрани е мноооого лесно, ама не дай си Боже някоя да изпадне в тази ситуация.
Аз не казвам, че Марио е невинен, не разбира се, но за мен с Рая имат еднакво вина в случая. А това, че от няколко епизода са се карали, не значи, че трябва да ходи да си легне с гаджето и.
И не ме подразни толкова с това, че си легна с него, колкото с думите "Аз съм жертвата", не скъпа, не си ти.
От началото ми е антипатична девойката с вечното "Аз, аз, аз, аз, аз"
А за тези, които не са гледали внимателно, когато тя видя Ина и Дани, после (или преди това не помня) каза, че нямало какво да се лъжем, още има чувства към него. В този ред на мисли.
Относно секса на Ина с женения, съпругата му не и е никаква на нея, пак казвам, Ина не знаеше и за наличието на такава. Ангажимент към нея е поел този "мъж", само дето Ина беше тази, която го изпълни.

Поли може да е зверски тъпа, но за мен е в правото си в случая.
Чудя се, дали ако Рая ходеше с Дани и Поли си беше легнала с него, тук щеше да има защита за Поли или щеше да се обяснява какъв е боклук, колко е долна и как заслужава да живее на улицата?

# 451
Поста на  Awesome user name  е цитиран и не е коментиран защо?!? - да си го прочетем два пъти ли  Laughing

# 452
  • София
Съгласна съм с това което тя е писала.

# 453
Поли и Ина го обсъдиха Марио,че бил много вървежен и оборотен и било нормално жените да го харесват и да му се натискат,с 2 думи само Рая е виновна.Не я защитавам,хич и не я харесвам,а с тази глупост пияна бях,простено ми е ooooh! Друг път,като отиде да се утешава,Марио я бил напил,напълно трезва си беше и доколкото помня сама и с желание обръщаше шотовете.И после сама отиде при него.И сега пак,да беше отишла при шефа си,нямала познати.Някой беше казал че е въртиопашка,явно довечера ще се затвърди
И тая пък Стела как цъфна точно като има свободна стая,оф аман и от нея.Не може да върнат Митака или да доразплетат интригата с Ани,ами пак тази  Sick
И Коко пак се забърка в поредния проблем,какви глупости пак ще сътвори с този папагал идея си нямам.
На Боби дъщерята е типична пикла без баща и контрол.Бой няма да я оправи,само трябва живота да я поучука малко и сама да се осъзнае  Thinking
Подкрепям Поли,каквато и да е да живее с Рая лицемерката след като знае какво е правила егати и нервите трябва да имаш  Naughty

# 454
Аз не казвам, че Марио е невинен, не разбира се, но за мен с Рая имат еднакво вина в случая...

Тя отиде на бар, не при него. Мислеше си, че й сипва шотове, за да й помогне да забрави проблемите си с уволняването, а той го правеше, за да я напие толкова, че да не знае какво прави и да спи с нея.
Затова я оправдавам, конкретно за това.
После не трябваше да ходи при него, а да спи някъде на улицата, но явно не го приема за човек, възползвал се от нея и понеже нямаше къде отиде там.

# 455
Разбира се горката глупава и наивна Рая  ooooh! Няма спирачка и морал на поведението си.Наистина ли?!

# 456
  • ГО
аз не мога да преценя колко е лоша Рая.
Излезе афектирана, отиде в бара, където не очакваше да срещне Марио, пи за да забрави проблемите си, а Марио целенасочено я напи и заведе у тях да правят секс. Предполагам, че Рая, в това положение, щеше да прави секс с всеки, който беше насреща й.
От друга страна, обаче, отиде й си каза всичко. Не съм сигурна дали го направи за да й олекне, за да натрие носа на Поли  Tired, или да подразни Дани.  Outta Joint

Трябваше, след като Поли да де ултиматум - "или аз, или Рая", съквартирантите да гласуват не дали да изгонят Рая, а да гласуват кой да остане - Рая или Поли.

От всичко това, обаче, разбрах, че Поли е адско тъпо парче!  ooooh!

# 457
Разбира се горката глупава и наивна Рая  ooooh! Няма спирачка и морал на поведението си.Наистина ли?!

Когато е трезва не съм забелязала да няма морал.
А когато човек е в дупка и се е насвяткъл е престъпление да се възползваш от тях.
Вие не сте ли се напивали на младини така, че да не знаете какво правите?

# 458
  • Gotham City
Напивала съм се, и то много (срам, не срам), но пак не съм си лягала с първия срещнат. А колко пък да не го е очаквала там, все пак работи и там, знае как и налиташе, да си беше тръгнала преди шотовете, лично аз така щях да направя, ама то всеки си знае за себе си. Въпроса е, че не постъпи честно спрямо Поли, от Марио не съм и очаквала да е коректен с нея. Той си е леке, а тя си е тъпа въпреки това да си му ходи по гъ*а. А и Ина, че не и е работа, да налива масло в огъня съм съгласна, въпреки, че в пъти повече я харесвам от Рая, просто да седи и да защитава онзи боклук ми е чак странно, да не казвам и колко нередно....
Хем нямам търпение да гледам довечера, хем като знам, че после чаааак сряда, при тоя слаб сезон на Х Фактор, да ни лишават, имам чувството, че сериала има по-висок рейтинг.

Коко какво ще прави с папагала, нямам идея, по-точно какво ли е станало, че на рекламата се вижда, че има проблем, но какъв е?  newsm78

# 459
Порфавор го беше изял  Joy

# 460
  • Gotham City

Вярно ли  Shocked леле мале ужас!
Еееее жал ми стана, хем знам, че не се е случило

# 461
Не съм гледала промото за днес, но още снощи, когато Коки заведе Порфавор да се "запознае" с птицата и си помислих, че порчо ще й налети Joy Та не бих се учудила ако го е хапнал за вечеря.
Относно Рая - тя и преди спомена, че визуално харесва Марио, а предвид факта, че с Поли са в лоши отношения въобще няма какво да я мисли. Мен единствено ме хвана яд, че после се оправдаваше и обясняваше как Марио я е напил и се е възползвал от нея. Тя ако не е искала да прави секс с него щеше поне малко да се съпротивлява дори след всичкия алкохол. Факт е, че е искала да прави секс с него в онзи момент, но после е съжалила.
И стига с това "Нали Рая е приятелка на Поли"  ooooh! Не всеки нарича "приятел" хората, с които живее, най-вече ако те самите са предали доверието му първи. Да не говорим и че много рядко приятелството е вечно ... Тези двечките просто бяха добри познати в един момент, след това си станаха просто познати и толкова.
Интересно ми е какво ще се случи покрай Стелчето. Да не се връща, защото е разбрала, че е бременна или е лепнала някоя болест от Марио и сега идва да търси мъст hahaha Бре, все за бебета пишем, явно е крайно време при някоя да стане гафа ...
Имам съмнение, че Дани и Стела ще разкажат на Поли за случката в банята и покрай това ще решат да върнат танцьорката.

# 462
  • София
Като си говорим за бременност и Симончето на Боби може да е евентуална кандидатка.

# 463
Подкрепям постовете на Awesome user name. На мястото на Поли ако бях, на Марио щях да му стъжня животеца, а с Рая да омета пода.
Да спи с който си иска, толкова мъже има, тъпо е да допре до гаджето на съквартирантката.

Много добре знаеше, че я сваля. С какъв акъл се насвятка в негово присъствие. Мастия.

Сабина не знаеше, че онзи е женен, не е виновна.

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 464
  • Gotham City
Мани недей, Стелчето и бременна ще е парцал  Confused

Симонка, чисто визуално много ми допада, има интересни черти, но героинята и... вярно, майка и е истеричка, ама майката е една, намираш път да сте в добри отношения, някакъв начин. Скоро ще си изгърми от квартирата според мен

Общи условия

Активация на акаунт