София - ден и нощ.

• 169 661
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Рая още по начало не я харесвам,ама сега ако спи и с Марио хептем ще ми падне в очите  ooooh!Поредното самочувствие без покритие.
Сабина никаква я няма като игра,много фалшиво.За веждите няма да коментирам  Stop
Коки пък мен много ме дразни,все аванта,все някоя глупост,не харесвам такива хора  Naughty
Поли няма какво да се коментира,подкрепям предните няколко поста,Марио въздух под налягане.
Дани ми харесва,как не се отказва и продължава да търси път към мечтата си.Това със Стела малко в повече ми дойде,а и за бебето се чудя-те мъжете бягат като ужилени от техните,пък той се натиска чуждо да гледа  newsm78
Софито е единствения свестен и нормален персонаж,най земна и истинска,добра игра  bouquet
Боби никакъв авторитет няма,позагуби се  Tired

# 346
  • Sofia
Някой знае ли Софи с какво се занимава извън сериала? Виждала съм я някъде, но не се сещам къде ...

# 347
  • Sofia
Софи е хубаво момиче,но с тази бръсната глава не мога да я гледам,груб и вулгарен вид и придава...няма ли да мине вече тази мода ooooh!,както и на брадатковците,все едно съм в арабска страна....

# 348
Ох, докато сваря да пиша и вие всичко сте казали  Grinning
Определено актрисата, която играе Поли добре изигра сцената със сълзите пред Рая. За разлика от Сабина, която плаче доста фалшиво.

Рая мноооого ми падна в очите дето спа с Марио  Sick

# 349
Рая ми е отвратителна.

# 350
Софи е хубаво момиче,но с тази бръсната глава не мога да я гледам,груб и вулгарен вид и придава...няма ли да мине вече тази мода ooooh!,както и на брадатковците,все едно съм в арабска страна....

Хаха, да, взе ми думите от устата и мислите от главата.  Hug Брадатите модели мъже са ми  Sick ooooh!
Като тук не визирам брадата тип катинар или нещо леко и оформено. Но тези губери, които някои завъждат по лицата си са далеч от всякаква естетика.
Прекаленото татуиране също ми идва в повече, а сега е повече от модерно и се налага като модел за подражание и от т.нар. звезди, включително и в това риалити.

# 351
  • Sofia

Това съм го пропуснала....не беше ли само целувки и шотове Thinking

# 352
  • ГО

Продължението се подразбира  Wink

# 353

Продължението се подразбира  Wink
И аз така мисля. Нали я метна на един шкаф  Laughing нея па само по маси и шкафове я размятат  Tired

# 354
  • ГО
Гледах промото за новия епизод.
Рая казва на Поли, че Марио я е напил и се възползвал от нея  Whistling Crazy ooooh!

# 355
  • Gotham City
Гледах промото за новия епизод.
Рая казва на Поли, че Марио я е напил и се възползвал от нея  Whistling Crazy ooooh!

Да я ожали човек, как му се дърпаше тя

# 356
  • София
Точно Рая дето утешаваше Поли, накрая взе ,че преспа приятеля и.

# 357
Ама как да не е виновен Марио Whistling Тя се дърпа, не иска, а той видиш ли насила я качва на шкафа. А тя не го прегръща, просто има страх от високо и се държи за него за да не падне hahaha
Бас ловя, че Поли пак ще му прости след няколко часа или най-много ден, но и ще разправи на всички за случката за да покаже, каква жертва е и за да търси съжалението на другите Whistling

# 358
А Сабина кой е върна? Изпуснах началото. Рая май ще си заминава за Лом

# 359
  • ГО
Сама се върна, не могла да замине. Много ми е забавна да я гледам, като говори. Такива физиономии прави  Joy
Коки ми е супер неприятен. Такова поведение много ме дразни!

Общи условия

Активация на акаунт