София - ден и нощ.

• 169 642
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Какво каза Марио на Рая в промото? Нещо за наема

# 406
До колкото чух нещо, че май щял да й плаща квартирата ... Но може и аз да не съм чула добре #Crazy

# 407
Офф Зизу и на мен Поли ми е противна, точно заради празната и глава стана тва всичко. Стана ми тъпо. В край на сметка Рая наистина нямаше къде да отиде, но пък можеше да не ходи при Марио. Аз бих останала на някоя пейка или поне с Дани някъде. Става интересно, но май ще си я върнат. И тая противната Стела пак се появи. Ще излезне и тяхната история с Марио на яве

# 408
Ами къде да отиде, на улицата ли да спи? Жал ми стана за Рая много ясно и изобщо не мисля, че тя е причината за вечните скандали в квартирата. Тази дива селянка Сабина не се ли усети, че няма да е огрее с Дани...
Много тъпа серия.

# 409
  • София
Интересно ми е как щеше да реагира Дани,ако знаеше,че Рая е отишла при Марио(в трезво състояние)и този път ли щеше да я оправдае?А колкото до щерката на Боби според мен трябва да я лишат от доста неща прекалено много свобода са и дали,чак и плащат квартирата,ми като иска да се изнася сама да си я плаща.

# 410
И Сабина и Поли са...на тях Рая им е крива, че е мъжете я харесват. Не знам какво да кажа, няма някоя, която да ми е противна, просто всяка си дразни с нещо винаги. Щерката на Боби е само за шамари, лигаво лапе

# 411
Боби каза на Рая да остане в квартирата докато си намери нова. Нищо нямаше да й стане да си отиде в стаята и да не се натрапва на другите.
Относно това, че отишла трезвена в Марио. Не мисля, че беше така. Беше си пийнала и то не малко. Поне аз с такова впечатление останах.
А Стела къде се е появила пак, че явно съм изпуснала newsm78

# 412
 В утрешния епизод я дадоха как се появява на вратата с куфарите Simple Smile

# 413
Стана ми криво за Рая.Следя сериала от началото.Общо взето на всеки му е крив някой друг.На Боби жена му, На София бившия и мъж , На Дани шефа му и т.н.Всичките мрънкат и си приличат по това.Рая въпреки мъркането ми се виждаше най нормална от всички и с най адекватно поведение естествено сценаристите и развалиха образа и пак не може да ми е толкова дразнеща като Сабина.Всичките скандали тръгваха от нея.Толкова ревнува Дани.Да вземе да я вземе и да се успокои това момиче.Дори тя доналиваше масло в огъня сега на Поли като ходеше да и прикацва.То бива бива злоба и завист .Лошото е че има такива хора и в живота:(

# 414
Пак ли бе ... Sick Тя ми е по-противна и от Поли, в комбинация с Рая, Сабина и Марио бре! ooooh!

# 415
Най - противната е Рая. Дано наистина се разкара. Отвратителна е. Толкова ли никой друг познат няма, че пак при Марио се намърда.

# 416
Рая и Дани са единствените от героите, които харесвам. Коки си е симпатична шматка, но нещо вече не ми е любимец. Позагубих интерес към сериала, все още ми изглежда интересен експеримент, но някои от героите са ми скучни и схематични. А и това врещене на девойките досажда много, изглежда в тези сцени се раздават най-много с мисълта, че са истински драматични актриси. Особено Сабина, тя пък ми е изнервяща във всяка ситуация. Поли ѝ съперничи напоследък. Tired

# 417
...Толкова ли никой друг познат няма..

Май няма, поне с такова впечатление съм останала... Но и аз не разбирам как ще идеш при човек, който се е възползвал от теб по този начин. Но то и другите им действия са странни, ако бяха логични нямаше да има шоу  Laughing

Ох, не знам и аз как започнах да я гледам тази глупост и няма откачване  Mr. Green
Всеки ми е противен с нещо, всички преиграват толкова много и то все в една и съща посока. Иска ми се да има поне един епизод, в който не ръкомахат толкова  hahaha
Но най-много ме дразни интонацията на Поли, както и промитото й мозъче  Mr. Green

Това с Рая беше изсмукано от пръстите. Тя - мъртвопияна, много помни какво е правила - те сметка й търсят. Реално можеше да каже, че е изнасилена.

# 418
И аз това казах, че всеки си дразни с нещо.  А Сабина си е точно мрънкаща Златоградчанка, нищо лично(и аз съм от близо до Златоград)  имам позната от там и адски ми прилича на нея Simple Smile Явно ролята и е такава. Рая в случая реагира без да помисли, но ми се струва пресилено чак да я изгонят. Поли си е виновна. Тя докара Марио и тя не искше да си отвори очите. А защо не му потърси сметка на него? Защо не му вдига на него скандали? В цялата ситуация Поли ми е най-противна, щото беше, като кон с капаци и сега други го обират. Тя не можа да разбере, че ако не е Рая ще е друга, но не е единственна. Сега остана и да забременее от Марио

# 419
И на мен. Днес осъзнах, че и Симона ми е ужасно антипатична, особено като говори много ме дразни. Моята топ 5 анти-класация е: Стела, Марио, Симона, Поли и Сабина  Sick

Общи условия

Активация на акаунт