София - ден и нощ.

• 169 579
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Може ли да качите клипа към песента на Графа с моментите на Рая и Дани?

# 511
Заповядай Simple Smile
Скрит текст:

# 512
Заповядай Simple Smile
Скрит текст:

Много благодаря!

# 513
  • Sofia
много крясъци,много викане,как ги търпят съседите ooooh!
Коки започва да ми става симпатичен и комичен,вчера много се смях със случката с папагала Mr. Green

# 514
  • Gotham City
Според мен са си части от клипа, а не от сериала Laughing

# 515
Според мен са си части от клипа, а не от сериала Laughing
Ех...Искаше ми се да са част от сериала  Heart Eyes
 Joy

# 516
Много ми хареса клипчето от песента на Графа  Peace
Сега за серията - изключително грозно беше изхвърлянето на нещата на Рая от двете лигли. А тази Стела....хем знае какви ги е забъркала и тя с Марио, хем много ѝ знае устата. Тя явно не знае, че брат ѝ  ги е видял в банята. Той пък /Дани/ уж иска да помогне на Рая, ама само на приказки го докара, и то с половин уста. Само чакаше тя да му каже, че сама ще се оправи и се врътна обиден. Търсеше си повод, откакто Ина му каза, че го обича да си легне с нея. Аз ако наистина искам да помогна на някого, още повече ако го обичам, света ще обърна, но няма да го оставя този човек в тинята. А Рая определено е там и му каза дори къде ще почва работа  ooooh!. Голям мъж няма що - при две момичета преспали с Марио, едната е добре приета, другата прокудена  Confused.
За Боби нямам думи - никакъв авторитет не е той. Само вика и се кани, ама пусто париците най-важни. Никой не го зачита и си правят каквото искат. То верно си правят събрания за важните неща, но ....алоооу... апартамента е твой в крайна сметка, ти събираш наемите - би трябвало твоя да е решаващата дума  ooooh!

# 517
  • ГО
На мен също много ми харесва клипът на Графа. Рая е много хубава там.
Според мен, Дани, ако наистина обичаше Рая, нямаше да я остави на улицата, нямаше да допусне да бъде изгонена. Ако беше казал, че с Рая ще си тръгне и той, Събинчето много бързо щеше да обърне плочата.

# 518
Или ако беше вметнал , когато Боби им направи забележка за багажа на Рая , че и Стела е спала с Марио...хем неприятната Стела щеше да изхвърчи , хем може би щяха да оставят Рая.
А Поли...тя щеше да се хвърли през терасата милата...без да се усети, че са на нисък етаж  Joy

# 519
Е как си представяте, че ще набута собствената си сестра между шамарите. А и самия себе си, защото все пак не им е казал по-рано за случилото се.
Освен това Боби каза на Рая да остане в квартирата, колкото пожелае, докато си стъпи на краката. Това, че тя предпочете да отиде при Марио не трябва да е проблем на Дани.
А да каже, че щял да напусне заедно с нея е смехотворно ... Тя заявява, че му е изневерила и то с човек, за когото твърдеше, че не може дори да гледа, а след това се очаква той (Дани) да прави подобни глупости заради нея  Whistling
И аз да съм на негово място (като мъж) и Райчето да каже, че ми е изневерила, след това да отиде да спи при същия онзи индивид, а накрая да ми каже и че е започнала работа като стриптизьорка и аз ще се врътна и ще я оставя да си блъска главата.
Покрай промото и заплахата на Марио към Стела си мисля, че на Рая доста ще й се стъжни. Усещам психологически, а може би и физически тормоз от страна на "големия плейбой", но така й се пада! Въобще няма да я съжаля ако изяде някой шамар ...

# 520
Софи и Радина са много сладки  Heart Eyes
Стела много ме дразни ама явно ще я гледаме  ooooh!

# 521
Покрай промото и заплахата на Марио към Стела си мисля, че на Рая доста ще й се стъжни. Усещам психологически, а може би и физически тормоз от страна на "големия плейбой", но така й се пада! Въобще няма да я съжаля ако изяде някой шамар ...
Аз не виждам смисъл той да заплашва Стела - ето глупавото Поли знае за изневярата му с Рая и най-вероятно пак ще си разтвори крачетата /изключително лесна е за манипулиране/. А като си помисля в началото колко ѝ симпатизирах на Поли - беше ми любим персонаж, но постепенно ми се  Sick от нея. Доколкото видях от промото шефа на звукозаписното студио ще си поиска /както и предположих предните дни  Peace/.
Рая не виждам защо трябва да се оставя тоя индивид да я тормози - в крайна сметка не е зависима от него. Нали се разбра директно със собственичката на апартамента и с нея ще си оправя сметката /видя се, че получава първия си хонорар като стриптизьорка/.

# 522
В момента е зависима от него, защото благодарение на него има покрив над главата си, отделно че вероятно в момента яде и пие нещата, за които той и хазяйката са дали пари. Но все пак ми се струва, че причината за тормоза няма да е битова, нещо друго ще да е ... Thinking

# 523
От кога търсих темата  Peace
Хем ми е дразнещ сериала и все се нервя като го дават ,ама не мога да спра да го следя  Laughing
Много ме дразни тази Поли и Сабина.Ма толкова са простички и наивни и двете.Дани сега се възползва от Сабина ,защото е наранен от Рая ,а Поли... Laughingя е без коментар.На такъв пиедестал е поставила този тъпак Марио ,че...иде ми да отида и да й бия два шамара

# 524
pepi_r според мен Зизу има в предвид ,че Марио в предните епизоди заплашва Стела да си затваря устата.Сега вече няма за какво да я заплашва.
Рая предполагам ще я тормози за секс или Рая ще се държи арогантно с него по някакъв начин и ще го издразни с поведението си .
Ще се радвам все да му отказва , отказва и той да се влюби в нея.Което е малко вероятно да го видим влюбен и то във Рая точно .

Общи условия

Активация на акаунт