София - ден и нощ.

• 169 520
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Денерис била  ooooh!,мале тая Рая и в живота си е много зле горката  Joy
Данката обезателно е по добре без коса  Blush

# 661
Денерис била  ooooh!, мале тая Рая и в живота си е много зле горката
Какво означава това  newsm78

# 662
Галя мисля ,че е добронамерена към Рая и май иска да я предпази да не тръгва по лош път .Иска да и помогне и да я предпази от грешки...

Прати я, направо насила, да се разголва пред загорели батковци, все едно няма никаква друга работа по града. Рая никога нямаше да се сети да тръгне по този път, а според мен е точно лош...
Не я харесвам Галя. Физически също. Лицето й е хубаво, но иначе е болезнено слаба, с монотонен глас и не си мърда горната устна като говори, това последното ме разбива всеки път  Joy
как го забеляза пък това с устната Човече  Joy наистина малко преиграва, като говори иначе визуално е хубава

# 663
Една от главните героини в сериала "Игра на тронове" се казва Денерис и Райчето се отъждествява с нея  hahahaСмешно и жалко ми изглежда  Joy
За да не е само спам,Галя ми допада но не мисля че са и толкова чисти намеренията  newsm78Аз по принцип съм си мнителна  Mr. Green

# 664
Записвам се в темата. Не следя реалитито от първия епизод, но не е лошо като замисъл. Любимци нямам.

Рая се отъждествява с Денерис. Laughing Това съм го пропуснала, но не е и смешно. Нито визуално, нито като характер си приличат.

А Стела ме плаши. Толкова болезнено слаба. Прилича на неизлечимо болна.. Confused

# 665
  • Gotham City
Денерис била  ooooh!,мале тая Рая и в живота си е много зле горката  Joy
Данката обезателно е по добре без коса  Blush

И аз като и видях профила за първи път и поглеждам линка и я гледам, че се взела за Халийси и първата ми мисла, преди да ме избие на смях беше "Тази пък" нищо против момичето, ама...  hahaha

В на Михаела фейса има някаква си Polito Zurkowa и има снимки на Поли от сериала. Нали беше Александрина? Аз казах и пак ще кажа, че на мен най-дразнеща ми е Поли, защото е куха лейка, дори ми стана по-противна и от Стела. Рая и Събина ги слагам на един кантар. Софи и тя с нейните лесбийски изпълнения взе да ми става анти

Ако гледаш фалшивия профил, нормално

А защо всички Сабина я пишете СЪбина?  Mr. Green

# 666
Тук неколкократно съм споменавала колко много не харесвам Сабина, не говоря за визия изобщо, там горе долу го докарва, но в момента , в който си отвори устата и ми идва да спра звука ooooh! Има някакъв ужасен тънък писклив глас, на моменти минава направо за истеричка, винаги налива масло в огъня, дори и да не я засяга, злобарка голяма, интригантка, като третокласничка се чуди кой да придърпа и да се похвали, че е спала с Дани. Ето това им е огромната разлика с Рая - земна, добронамерена и излъчването и съвсем не е кифленско. Дано Дани се опомни и се събере с Рая.
А тази пикла Симона и трябва як бой да се опомни на кой свят е.

аааа точно  Peace
А клипа от песента на Графа ,дали има нещо със сюжети от сериала или е просто сниман ей така.Гледам там Дани подарява кола на Рая

# 667
Клипа вече го обсъдихме и стигнахме до извода, че е просто клип. За мен единствената сцена от него, която може да влезе в сериала е онази с дъщерята на Боби (ох, забравих й името) и приятеля й, в която хвърлят балони с боя по стената  Peace

# 668
  • Свети Влас
Записвам се в темата. Много приятно сериалче, предпочитам го пред Биг Брадър...
  Събина не ми харесва, не знам, нещо има което не ми харесва, може би в говоренето и`, или в интригите, който прави, или в поведението и`.
Според мен Стела е бременна от Марио, Дани ще разкажи всичко на Поли и ще върнат Рая.
Когато една любов е истинска е малко вероято да се забрави  Wink Според мен накрая Рая и Дани ще се съберат.
Коки ще се издъни накрая...
Хъм, а затова, че Рая пада на дъното  Thinking Може би тя ще разбере за Сабина и Дани, ще се стигне до....
А пък може и в сюжетната линия да добавят и някой бременност, няма да се учудя...

# 669
Със сигурност ще вмъкнат някоя бременност. Не са малко жените в сериала. Най-големият майтап ще е Събина да надуе корема. Един път спа с Дани но може и да е достатъчно..
Само да не е Стела. Ако не го махне, ще умори детето си от глад.

# 670
  • Свети Влас
Нещо ме съмнява да е Събина, нали уж Дани го права със „ предпазни мерки “.
По-скоро ще е Стела или някой друг... Хъм, да не се появи някой друга, която да е бременна от Дани  Laughing Laughing Laughing А пък може и дъщерята на Боби да забременят...

# 671
Ще стане доста интересно , ако Стела е бременна от Марио . Така му се пада на големия плейбой . А тази Софи много смела се оказа , докато се чудеха дали да излизат заедно и вече хоп в леглото .

# 672
  • София
Една от главните героини в сериала "Игра на тронове" се казва Денерис и Райчето се отъждествява с нея  hahahaСмешно и жалко ми изглежда  Joy
За да не е само спам,Галя ми допада но не мисля че са и толкова чисти намеренията  newsm78Аз по принцип съм си мнителна  Mr. Green
Moже ли снимков мат-л? Не съм гледал троновете  ooooh!

А тази Софи много смела се оказа , докато се чудеха дали да излизат заедно и вече хоп в леглото .
Тя я отблъсна с нейната инициатива...

пп: снощи какво стана в кафето дето е Марио, че говорех по тел? И Коко нещо пак го отнесе.

# 673
  • Свети Влас
100 % приятелката на Софи ще и разбие сърцето...

# 674
  • София
100 % приятелката на Софи ще и разбие сърцето...
та те са  излизали 2-3 пъти...какво сърце  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт