Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 971
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
[

Не видях когато Дафа е счупила чашата...Ще чакам превода тогава ще гледам момента...

Когато Елиф прегърна Топрак ,а той извика татко си и тримата бяха много щастливи прегърнати.
Змията ги наблюдаваше и от ярост счупи чашата…  Peace
Олеееее колко гифчета….. Браво !

Да сцената я гледах, но за миг съм се разсеяла и съм пропуснала момента, видях, как Дафа си гледаше ръката, взе салфетка да спре кръвта и хукна при Топрак.....

# 61
Тази снимка с дървото на желанията и Хатай се връзва с молбата на Елиф когато стояха с Кахраман на стълбата преди да катастрофира
ако нещо се случи с нея да я заведе в Хатай
в колата като я отвлича Кахраман във фрагмана нали и казва Зейнеп ханъм , а тя Елиф съм не съм Зейнеп
сега ще я заведе в Хатай ще започне да говори там какво е изживял и т.н.
Ел и тя и ще се намерят двамата отново вече окончателно.
Ето защо не исках Мюжгян да ги сдобрява и ви писах ,че предпочитам сами да си се сдобрят.

Но после ще трябва да се справят с Максут и Дафа и Къймет и всички изчадия на ада ,
но поне ще се обичат и дано повече не допускат хората да застават между тях.

# 62
Тази снимка с дървото на желанията и Хатай се връзва с молбата на Елиф когато стояха с Кахраман на стълбата преди да катастрофира
ако нещо се случи с нея да я заведе в Хатай
в колата като я отвлича Кахраман във фрагмана нали и казва Зейнеп ханъм , а тя Елиф съм не съм Зейнеп
сега ще я заведе в Хатай ще започне да говори там какво е изживял и т.н.
Ел и тя и ще се намерят двамата отново вече окончателно.

Ето защо не исках Мюжгян да ги сдобрява и ви писах ,че предпочитам сами да си се сдобрят.

Но после ще трябва да се справят с Максут и Дафа и Къймет и всички изчадия на ада ,
но поне ще се обичат и дано повече не допускат хората да застават между тях.

Нерви  Hug  newsm10 newsm10

# 63
Добро утро или Добър ден! Laughing Hug

Снощи нали и аз като Ели Hug съм на Ягодките Wink и сте писали..... Joy

Честит ни нов месец!!!

Ани HugТио HugКралице HugЕли HugЦвети HugНерви Hug

Очаква ни интересен епизод във вторник!Стига лошите са се вихрили! Peace

Сутринта хърв.форум беше достъпен,но виждам,че гифчетата са пуснати.Вчера не исках да натоварвам първата стр. и затова не пуснах другите! Peace

Ани Hug
Скрит текст:
Как плащаш нета с ваучер? При нас се включваме за телевизия или нет чрез фирма и плащаме в офиса им!Ако закъснеем спират нета и ни предупреждават.Има опция да си го продължиш още 5 дни и в рамките на тези дни си го плащаш! Laughing

Днес е Световен ден на музиката и възрастните хора! Peace

Paramparça - Bir Parça Gurur Klip ; Дилаханъм newsm10

https://youtu.be/MpmBCNaIzFc

Приятен ден на всички! newsm51

# 64
# 65
Кралице Hug wavey

Первый гость!

Знаменитости Турции- Айда Пеккан и Синан Акчиль решили выпустить свою передачу про звезд телевидения. Первым гостем телепередачи стал Эркан Петеккайя.

Еркан с фенове! Peace

# 66
Златиии дай песента от миналия епизод на Парчетата, когато Дилара си тръгна от къщата и ревтунеше в колата.

# 67
Привет  wavey
Платих си всички задължения и съм отново редовен човек  Grinning
Скрит текст:
Злати, нашия оператор си пуска ваучери тоест интерлев. Закупуваме ги не само от касите, а ги има и в големите магазини, книжарници и на други места. Когато плащам с интерлев ми правят автоматично отстъпка от 3,00 лева набирам точки с които точки 1 месец ми е безплатен нета и телевизията. С отстъпките и безплатния месец за 1 година плащам 10 месеца и дори имам бонус от 10 лева....Не само, че правим икономия, но и плащането става по-лесно, стига да не забравям....

В хърватския форум влизах сутринта, но не мога да преминавам на следваща страница. Отново ми дава грешка....

ТУК

# 68

Хатидже Шендил бременна ли е?

Скрит текст:
Вчера состоялась пресс-конференция фильма "Поцелуй жизни" в одном из отелей в районе Нишанташы. Главные актеры фильма - Али Сунал и Хатидже Шендил отвечали на вопросы журналистов. Один из журналистов спросил у Хатидже, когда же они с ее мужем Бураком планируют детей? Актриса так ответила на этот вопрос: "Мы всем сердцем хотим ребенка, однако, пока я не беременна. Вы задали этот вопрос потому,что я немного поправилась? Когда это счастливое событие произойдет,мы вам обязательно скажем".

# 69
Не не е , слушах интервюто и във фейса
хвана се за корема и каза ,че когато стане ще разберат

# 70
Не не е , слушах интервюто и във фейса
хвана се за корема и каза ,че когато стане ще разберат

newsm10 newsm10 newsm10

видео тук

# 71

Дафа я няма...
.
Къде е лявата ръка на Кахраман  Grinning

# 72
Привет на всички в темата и честит нов месец !  Hug

Ани ето ти я Дафа заедно с Максут .…  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 73
Привет на всички в темата и честит нов месец !  Hug

Ани ето ти я Дафа заедно с Максут .…  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тези двамата накрая сигурно ще се гръмнат един друг  Joy Joy Joy Joy Joy Къймет може да им бъде секундант, преди това да вземат да гръмнат нея  Grinning Grinning Grinning Grinning

Kaderimin Yazıldığı Gün - Aşkıma Hiç Dokunma || Elif & Kahraman

https://youtu.be/vhmrphQZu8U

# 74
Привет следобедно! Hug

Златиии дай песента от миналия епизод на Парчетата, когато Дилара си тръгна от къщата и ревтунеше в колата.

Нерви Hug има  няколко изпълнения на песента ''Хасрет''.В Пленителката ...беше на плоча в изп. на Сейян Ханъм,Ейлем Акташ също е има записана! Peace

В Парампарча изпълнението беше на Сема Моритз!
Hasret /O gözler- Sema Moritz- MUHTEŞEMM

https://youtu.be/Rc6Q611kXUE

Ани Hug
Скрит текст:
Много сте напреднали! Laughing При нас само,ако платиш предварително за няколко месеца има намаление в таксата за телевизия! Peace

Тиоо Hug Joy

Общи условия

Активация на акаунт