Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Да загреем с малко гифчета...

Джелял, много къздисан...тука, аджеба ...на кого ли?? hahaha hahaha hahaha Joy Joy

# 391
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Заповядайте в салона да се насладим или ядосаме на Елиф и Кахраман

Нови снимки ли има  newsm78 днес не съм влизала в темата и сега съм шашардъ от това ,което виждам  Thinking Елиф и Кахраман заедно някъде  newsm78

Желая ви приятно гледане и безпроблемен нет  Hug

# 392
Момичета докато още не са започнали с излъчването МОЛЯ, да ви попитам нещо от снощния епизод.

Може ли ????

1. Къде замина от Парченцата оня герой, забравих му името, който се представи в Замъка, че е градинар и  остана там на работа само и само да шпионира  семейството и после  веднага докладваше на  Джандан ????

Спомняте ли си, той най-напред играеше в Съдбата - беше шофьор на  вещицата.

2. Снощи защо  Гюлсерен отиде при  Йозкан в автосервиза и какаво си говореха ????

Предварително ви благодаря.  Обичам ви.

# 393
Приятно гледане съфорумки !   Hug
Баба Меца -Кахрамана си хареса  Grinning

Не само баба меца....и други баби го харесват  Hug

Сиси - да готова съм джанъм...Дори гледам озета - Приятно гледане и безпроблемен нет  newsm10
Да видим как ще измамят умницата Шюкран тази вечер... Grinning

Ели благодаря за салона  Hug
От нощес не си влизала - има втори фрагман и много надежди  Thinking Thinking Thinking

# 394
Благодарим, за поканата...привет  на отпосле-пристигналите и от мен.."Приятни" емоции...   smile3525 smile3525 smile3525

Момичета докато още не са започнали с излъчването МОЛЯ, да ви попитам нещо от снощния епизод.

Може ли ????

1. Къде замина от Парченцата оня герой, забравих му името, който се представи в Замъка, че е градинар и  остана там на работа само и само да шпионира  семейството и после  веднага докладваше на  Джандан ????

2. Снощи защо  Гюлсерен отиде при  Йозкан в автосервиза и какаво си говореха ????

Сиси, драга..ние сме..вече на вълна Елиф и Кахраман, кого го е еня..за някакъв си градинар от "Парчетата", че и къде..заминал!?? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy

# 395
Да загреем с малко гифчета...

Джелял, много къздисан...тука, аджеба ...на кого ли?? hahaha hahaha hahaha Joy Joy

Навярно на орангутана Максут....Той пък не знаел какъв му бил бизнеса на бандита - ами да влезе в нашата тема и да прочете - ще научи много неща... Grinning

# 396
Не гледам озета..драснете, някой ред..кога е серията...данке! bowuu

# 397
  • Керодиспансера
Ваййй, че хубав фрагман  Peace най-накрая, след караницата сигурно, да видим усмивка на лицата на Елиф  и Кахраман (в колата)  Heart Eyes
Кралице  Hug благодаря за превода  Heart Eyes
Ани  Hug добре , че ми каза да се върна назад  Heart Eyes

Чакам с нетърпение да почне серията  Crossing Arms Laughing

# 398
Момичета, снощи озета на Парченцата беше по-кратък - Епизода започна в 20,40 часа...
Може би и тази вечер ще започне по-рано новия епизод на Съдбата - проверявайте....

Ели - следя те  Joy Joy Joy JoyШегувам се...
Разбрах, че не си гледала фрагмана след като питаш за снимките....

# 399
Момичета, снощи озета на Парченцата беше по-кратък - Епизода започна в 20,40 часа...
Може би и тази вечер ще започне по-рано новия епизод на Съдбата - проверявайте....

Благодаря, щото че се оказа..не съм готова да се наредим..още... ooooh!
...ще "убием", някой..ако още ме занимават у дома с някакви битовизми... newsm78

# 400
Благодарим, за поканата...привет  на отпосле-пристигналите и от мен.."Приятни" емоции...   smile3525 smile3525 smile3525

Може ли ????

Сиси, драга..ние сме..вече на вълна Елиф и Кахраман, кого го е еня..за някакъв си градинар от "Парчетата", че и къде..заминал!?? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy

Ама се смея от сърце.

Краличке, скъпа, здравей, приятна  вечер.  Знаеш ли какво си мисля за Елиф.....Тя много  много да не се кефи с Кахраман на екрана, защото ако Бурак  Саяшар е  ревнив като  Дидем  Петеккая - ще види тя бял вълк по пладне !!!!
Ще й се  приседнат   целувките с този ерген,    Така че Елиф да си  крещи, да си вика, да го бие ама с целувките  да внимава !!!!!

За това много й е  приятно да се инати.

# 401
  • Русе
Здравейте!  Hug

И аз съм вече на линия, ама нали съм по назад с ЕВРОСТАР, та... мога и да напиша нещо.  Peace

Ани  Hug приемаш буквално думите ми, това че разбирам защо върви така действието, хич  Naughty не означава, че ми харесва.  Peace Точно затова не гледам много турски сериали - СЦ им, които и да са те винаги губят мярката.  Peace Затова пак ще повторя - обичам по-късите сериали, така имат по-малко възможност за усложняване от безсмислени действия и различни повторения.

А тази вечер съм сигурна, че ще видим сдобряване, точно това виждам в тази Елиф от фрагмана - загадъчна усмивка и срамежлив поглед надолу...  Дали не сме имали и  Wink първа брачна нощ?  newsm78

Приятно гледане ви желая и безпроблемен нет!  Peace

# 402
Хайде вече да започва.  Какво правят всички зад компютрите отзад. Да се появяват и  да ги гледаме.

# 403
Здравейте!  Hug

А тази вечер съм сигурна, че ще видим сдобряване, точно това виждам в тази Елиф от фрагмана - загадъчна усмивка и срамежлив поглед надолу...  Дали не сме имали и  Wink първа брачна нощ?  newsm78

Приятно гледане ви желая и безпроблемен нет!  Peace
Мераба, приятно гледане и от мен, Цвети...да видим, дали ще познаеш..че, той Кахраман ...както бе на пост в това отношение....цели две години! Да видим как ще я изиграят..тая "любов"... hahaha hahaha hahaha Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 404
Докато ви изчета ще започне сериала! Joy

Привет на всички! Hug Hug Hug

Приятно гледане и безпроблемен нет! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт