Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 921
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Плевен / София
Момичета, бебето ще го правят другия вторник - няма да има време сега  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ани какво бебе  Mr. Green
баба Ани мечтае вече за бебе заченато по любов
лошо нема и аз искам
че то на Ках децата много странно заченати едното със спринцовка другото с уиски време е по любов да направи бебе
newsm62 smile3521 newsm62
благодаря за преводите... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 496
На Кралева, Нерви  и Бризчето  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
за превода и обясненията!

# 497
Нерви HugБризче HugКралице Hug,благодаря! newsm51 newsm51 newsm51

На всички за коментарите! Hug Hug Hug Hug Hug

# 498
Кралице благодаря , дотам са ми знанията разбрах че нещо и дойде на ума и че първо Дафа каза не става и че Ках ще полудее ама после се ухили до уши и пита наистина ли ще го направи за нея и дотам ми стига сериалния турски Simple Smile
Най.вече .ние, скъпа ти благодарим  Hug Hug Hug..щото, нали това ..дето ти го можеш, я не го умеем...трябва хубаво да чуя, иначе не става..и на мен ми прекъсваше тази вечер..ще се гледа, отново..имам и аз пропуснати кадри...звука си беше..добре! newsm78
Бризче, джанъм...и на теб!  bouquet  bouquet  bouquet

да и аз ако седна да го гледам спокойно без да пиша вдявам още малко но понякога докато мисля какво пиша и не чувам половината изречение и си наслагвам от мен по смисъл иначе не става , па да не говорим как не им вдявам времената и падежите

# 499
Момичета-преводачки имам конкретен въпрос към вас - Якуп каза ли на Мерием, че Керем е поръчал убийството на Кахраман, но сам е станал жертва...

И от къде го знае Якуп - нали само Кахраман и Зия знаеха...Или се е досетил, че му искаше пари и той го е препратил към дядо му....
Забравила си...Доколкото си спомням, Якуп и той.. нали, разследваше....заедно го решиха ..да не казват, да си остане ..една от дълбоките тайни на Юоруканови! Кахраман, така..искаше... bowuu

# 500
Благодаря на цялата голяма компания която имахме тази вечер   Hug Hug Hug Hug Hug Hug- не си спомням вече цифрите колко бяхме.

Много благодарности на преводачките  Нерви, Бризка и Кралицата

И целувки за всички момичета

# 501
  • Керодиспансера
Благодаря ви, момичета , за преводите и коментариите  Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51  love001

Тия ни оставиха без фрагман, силно замислени  ooooh! но ми се струва, че Елиф омекна  Thinking

# 502
Момичета-преводачки имам конкретен въпрос към вас - Якуп каза ли на Мерием, че Керем е поръчал убийството на Кахраман, но сам е станал жертва...

И от къде го знае Якуп - нали само Кахраман и Зия знаеха...Или се е досетил, че му искаше пари и той го е препратил към дядо му....
Забравила си...Доколкото си спомням, Якуп и той.. нали, разследваше....заедно го решиха ..да не казват, да си остане ..една от дълбоките тайни на Юоруканови! Кахраман, така..искаше... bowuu

Може да съм забравила, но си спомням, че говориха по този въпрос Кахраман и Зия, когато Елиф раждаше Топрак. След това ако са говорили съм го пропуснала...

# 503
Благодаря ви, момичета , за преводите и коментариите  Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51  love001

Тия ни оставиха без фрагман, силно замислени  ooooh! но ми се струва, че Елиф омекна  Thinking
Елка е готова като зелка ще му се разтвори и всичко ще изпее но ги чакат нови препятствия но най-важното е че преодоляха себе си

# 504
Е, аз както..напоследък..нямам, кой знае какъв принос...ще трябва още да уточняваме...гледайки! bowuu bowuu bowuu
Лека нощ и прекрасно..беше...до утре.. че, бая окъснявам...  newsm78
Сънчо, отдавннннннна ме зове..ooooh!

# 505
Ще се върна да изчета преводите, че кое видях, кое не видях...вече не знам.
Важното е, че разбрахме за какво става въпрос в епизода....
Пак ме беше яд на Елиф, но на края тя омекна и аз ще омекна   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дафа пи**е газ ама нека....Ще си прави гаргара с Кахраман....

# 506
Лека нощ, момичета!
Благодаря ви за компанията!
newsm46 newsm46 newsm46 newsm46 newsm46

# 507
Само не знам Елиф как ще се върне в къщата на орангутана....Може и да не се наложи.... Praynig Praynig Praynig
Кахраман ще измисли нещо....

# 508
Само не знам Елиф как ще се върне в къщата на орангутана....Може и да не се наложи.... Praynig Praynig Praynig
Кахраман ще измисли нещо....
Той и без това й каза..можем, завинаги да останем..тук, Елиф! Naughty Mr. Green

# 509

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. Bölüm

https://youtu.be/KQPKYQhWrAQ

Общи условия

Активация на акаунт