Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 983
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Кахраман е супеееер , нямам думи да го определя
знае какво иска, къде го иска от кого го иска и как да го постигне
в любовта си към Елиф е толкова последователен,твърд и непоколебим и така си я знае ,че и в мълчанието я разбира какво иска да каже.
Дано следващия епизод се насладим на тази му любов

Хатидже Шендил обаче нещо взе да ме разочарова като актриса
не ми бе убедителна в сцената в кабинета като се зарадва ,че ще каже на Топрак ,че му е майка
инатливите и сцени едни и същи тях ги умее , но тембъра и нещо не е за крясъци и викове
много по добре и се получава когато е мила и добра
обикновенни и очаквани ми са реакциите и не мога да кажа в последните епизоди примерно ей тука го изигра перфектно

# 526
Добро утро и от мен  Hug

Деси  Hug Злати  Hug - има светлина на хоризонта - дълго чакахме, но я съзряхме....
Докато Кахраман укротява опърничавата козичка, в имението започна да гори пожар.
Якуп винаги си е бил малко барлив, но този път вече напълно откачи. Много се радвах, как се святка на Къймет...И тя с многословието си реши да успокои топката, но не се получи. А да видим сега Къймет ще дава ли съвети на любимата си снаха, или ще мисли за собственото си оцеляване. Че както си е прехвърлила акциите на Дафа може да остане и без пукнат грош.
Снимките, които ни пуснаха Якуп на една скала, не бяха включени в сцена в този епизод. Остана да видим в следващия какво ще направи абито.....

Злати да не би вече да са започнали мачовете  newsm78 Това че ни ни дадоха фрагман малко ме притеснява....

Дафа този път направи голяма услуга на Кахраман. Както казва една мамаша Дафа е молодец  newsm10 

Хубав ден на всички  Hug

# 527
Нерви - имаш право. Сцената в кабинета и на мен не ми хареса много, как беше изиграна от Хатидже. За ината на Елиф обаче се справя добре. Не разбирам турски и не мога да преценя добре или зле крещи, но в Дила ханъм го правеше добре.

Отново има изтрити постове в темата. Дано да не са изтрили някои от постовете с преводите  Praynig

# 528
В Дила ханъм и на мен ми хареса повече играта и , тук в Съдбата нещо не и се получава

# 529
В Дила ханъм и на мен ми хареса повече играта и , тук в Съдбата нещо не и се получава

newsm10 newsm10

За теб  Hug Дне ако ми остане време ще направя още снимки от момента, когато Кахраман сложи очилата....

# 530
ехааааа чакам от снощи Кахчо с очилца на хубава фотка или гифче

# 531
Нерви - гифчета не мога да правя. По-късно ще сложа видеото, Кралицата, когато се появи след обяд да направи...

Струва ми се, че Топрак все още на казва мамо на Елиф, но може да съм пропуснала нещо...

# 532
От няколко дни влизането и преминаването от стр. в стр или в тема ми е много трудно.
Как е при вас- форума ли е причина или да търся при мен?
А за публикуване на отговор - да не говорим.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 533
  • Керодиспансера
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Не искам да кажа, че съм разочарована, но за мен тоя епизод беше слаб - и откъм игра,с  изключение на Йозджан, и откъм действие  Thinking
Вече ми писна от капризите и крясъците на Дафа  ooooh! тя е неуравносена,психически нестабилна, ревността  и злобата я изгарят от вътре, усеща ,че контрола и се изплъзва от ръцете и ще започне да прави грешки  Peace Максут- също е лабилен, не познава друг начин за действие, освен с груба сила и насилие  Peace виждайки и усещайки,  че Елиф му се изплъзва,  също ще стъпе накриво,  дано само не нарани някого  Praynig
Якуп - цял живот живял в сянката на Кахраман, вечно опитваш да се докаже, да получи така липсващата му любов и признание от родителите си,  истината го срина  ooooh! замъгли разсъдъка му, действията на Шукрян зад гърба му го довършиха,  остана сам, няма на кого да се опре, да се довери, от безпомощност и отчаяние ще каже всичко, каквото знае, за да нарани и другите  Peace

За Елиф и Кахраман много изписахме,  няма да се повтарям,  само вярвам, че последователността  на действията му , търпението, което проявява и голямата му любов към Елиф, ще пробият защитата и и ще намери път кън сърцето и  Praynig Praynig Praynig

# 534
Цитат
Вече ми писна от капризите и крясъците на Дафа  ooooh! тя е неуравносена,психически нестабилна, ревността  и злобата я изгарят от вътре, усеща ,че контрола и се изплъзва от ръцете и ще започне да прави грешки  Peace Максут- също е лабилен, не познава друг начин за действие, освен с груба сила и насилие  Peace виждайки и усещайки,  че Елиф му се изплъзва,  също ще стъпе накриво,  дано само не нарани някого  Praynig
Ели ,  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 535
Добро утро! Hug Hug Hug

Много сте писали снощи и днес!Благодаря на всички за преводи,пояснения и кадри! Hug Hug Hug
Скрит текст:
Бързам за зъболекар! Laughing

Деси HugЦвети HugНерви HugАни HugЕли Hug

Ани,мачовете от ШЛ и Лига Европа започнаха отдавна! Peace Не знам дали и тази година ще ги дават по СтарТВ,ще се опитам да разбера по-късно! Peace

Приятна сряда ви желая! Hug Hug Hug

Излязал е рейтинга!В тотала добре-дори се е покачил,но в др.две-не е! Peace

TOTAL
 1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:43 23:36 8.16 21.30
2 ASK YENIDEN FOX TV 20:59 23:34 5.72 14.88
3 KADERIMIN YAZILDIGI GUN STAR TV 21:00 23:46 5.31 14.26

AB
 1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:43 23:36 8.65 21.51
2 O SES TURKIYE TV8 20:42 23:16 6.08 14.58
3 ASK YENIDEN FOX TV 20:59 23:34 6.08 14.92
4 ASK YENIDEN (OZET) FOX TV 20:00 20:58 4.14 11.15
5 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV 20:00 20:43 4.08 11.06
6 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 3.96 14.10
7 O SES TURKIYE OZET TV8 19:35 20:42 3.71 11.01
8 PASIFIK SAVASI (Y.S) SHOW TV 20:29 22:53 3.54 8.59
9 KANAL D ANA HABER KANAL D 18:59 19:59 3.49 12.58
10 KADERIMIN YAZILDIGI GUN STAR TV 21:00 23:46 3.33 8.43

20+ABC1
 1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:43 23:36 10.06 24.63
2 ASK YENIDEN FOX TV 20:59 23:34 6.56 15.83
3 O SES TURKIYE TV8 20:42 23:16 5.38 12.77
4 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV 20:00 20:43 5.38 14.60
5 ASK YENIDEN (OZET) FOX TV 20:00 20:58 4.45 12.01
6 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 4.38 15.08
7 KADERIMIN YAZILDIGI GUN STAR TV 21:00 23:46 4.28 10.61

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 10:21 от Zlatina3

# 536
  • Керодиспансера
Ани  Hug Деси  Hug Злати  Hug Нерви  Hug Цвети  Hug

Дано ни пуснат фрагман  Praynig че да не гадаем напразно  Praynig Mr. Green

# 537
  • Керодиспансера
Как СЦ с тяхната слабост към Дафа и Къймет, съсипаха хубавия сериял  ooooh! от рейтинг 6-7-8  първия сезон, сега да не можем да го открием из класациите  ooooh!
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 538
Как СЦ с тяхната слабост към Дафа и Къймет, съсипаха хубавия сериял  ooooh! от рейтинг 6-7-8  първия сезон, сега да не можем да го открием из класациите  ooooh!
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
тези сценаристи са някви мазохистки и имат психични отклонения
и в другия им сериал Лалетата всичко се въртеше около гаднярите за сметка на добрите
и като че ли не им пука изобщо , локума Лалета го разтягаха май четири сезона не знам какъв им е бил рейтинга ама епизоди си произвеждаха на конвейер пълни със злоба и лошотия.

# 539
Ели, Нерви - съгласна съм с вас, че сценаристите за пореден път доказаха, че са пълни бездарници и съсипаха хубавия сериал. Лалетата бяха 4 сезона - последния недовършен. Гюл Онат дори се беше отказала и в четвърти сезон не игра. Явно, че и сценаристите имат психически отклонения като Дафа.
Прекалиха с интригите  на Дафа и с ината на Елиф. На практика Йозджан носи целия сериал на гърба си и го вади от дъното. Кютюка само прави фасони и крещи - това може, Хатидже сякаш чака да свърши сериала, не е същата както беше в първи сезон, а да не говорим за Дила ханъм.
Трябва да вървят към приключване на сериала.

Злати - мерси за рейтинга - толкова е колкото заслужават. Малко се е покачил в сравнение с миналата седмица, но незначително...

Цвети  Hug Деси  Hug ако съм пропуснала някое момиче моля за извинение  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт