На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 528
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета,

Решихме да почиваме тази година в Гърция. Смятаме да се възползваме от ранните записвания и сега сме в голяма еуфория.
Всеки си е избрал нещо и си иска него. Аз лично предпочитам Тасос.
Ето и между какво се колебаем, ако някой е бил там да помага:
http://vacanciqbg.com/gartziya/tasos/ilio-mare-biich-ilio-mare-b … otel-5-tasos.html
http://vacanciqbg.com/gartziya/chalkidiki/kasandra/atrium-hotel-4-halkidiki.html
http://vacanciqbg.com/gartziya/kavala/lucy-hotel-5-kavala.html

П.п. Питаме за хотелите, на за фирмата, защото миналата година почивахме през тях и пътувахме на екскурзия пак през тях и сме доволни. Не ни се експериментира с други.

Благодаря ви.
"Бохемия" също са добри. Ние пътувахме с тях до Тасос и бяхме в хотел vlachogianis. Всичко беше топ.

Не сте прочели явно това:
П.п. Питаме за хотелите, на за фирмата, защото миналата година почивахме през тях и пътувахме на екскурзия пак през тях и сме доволни. Не ни се експериментира с други.
Написала съм Ви и хотела в който бяхме.Simple SmileИмаше си всичко необходимо в него, близо до плажа и на спокойно местенце. Минахме и покрай ilio Mare с автобуса, но ми се стори доста отдалечен от населените места, тъй като ние също бяхме в близост до Скала Принос и ходихме до там пеша 10 минути

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 18:27 от Veselina Hristova_516470

# 391
Здравейте момичета,

Решихме да почиваме тази година в Гърция. Смятаме да се възползваме от ранните записвания и сега сме в голяма еуфория.
Всеки си е избрал нещо и си иска него. Аз лично предпочитам Тасос.
Ето и между какво се колебаем, ако някой е бил там да помага:
http://vacanciqbg.com/gartziya/tasos/ilio-mare-biich-ilio-mare-b … otel-5-tasos.html
http://vacanciqbg.com/gartziya/chalkidiki/kasandra/atrium-hotel-4-halkidiki.html
http://vacanciqbg.com/gartziya/kavala/lucy-hotel-5-kavala.html

Благодаря ви.
"Бохемия" също са добри. Ние пътувахме с тях до Тасос и бяхме в хотел vlachogianis. Всичко беше топ.

Не сте прочели явно това:
Илио Маре не бих повторила. 7 евро на човек на ден за шезлонг на плажа на хотела с обяснение, че е защото имат "син флаг". Много шумно. Ако искаш на басейна ще трябва в 6 да ставаш за да си сложиш хавлията на шезлонг. И храната не е кой знае какво, а също и обслужването.  Много грозно впечатление ми направиха няколко българи от персонала, които ни говориха на английски.
Луси е хотел на края на Кавала с малко плажче. Не сме спали там, защото на мен ми изглежда като болница отвън. Наистина миниатюрен плаж за мащабите на Гърция.
Успех с търсенето!

# 392
Илио Маре не бих повторила. 7 евро на човек на ден за шезлонг на плажа на хотела с обяснение, че е защото имат "син флаг". Много шумно. Ако искаш на басейна ще трябва в 6 да ставаш за да си сложиш хавлията на шезлонг. И храната не е кой знае какво, а също и обслужването.  Много грозно впечатление ми направиха няколко българи от персонала, които ни говориха на английски.
Луси е хотел на края на Кавала с малко плажче. Не сме спали там, защото на мен ми изглежда като болница отвън. Наистина миниатюрен плаж за мащабите на Гърция.
Успех с търсенето!
Знам ли, приятели ми ги препоръчаха. Предложете хотели да видя дали моите хора ги предлагат.

# 393
  • София
Предложете хотели да видя дали моите хора ги предлагат.

В тази тема ще ти бъдат по-полезни. Блед е много отзивчива и ще ти отговори на въпросите Simple Smile

# 394
  • София...........

Аз не съм била на Кефалония и не мога да сравнявам, но Корфу е много различен от другите части на Гърция. Има прекрасен Стар град с венецианска архитектура, множество музеи, страхотни селца във вътрешността на острова. Също така огромно разнообразие от плажове. Аз съм ходила все през юли, чудесно е. Само не се забивайте в английските колонии.

В кои населени места се подвизават англичаните?, че и ние за юли замисляме Корфу.
Ако някой има желание да сподели някоя хубава къща с 2-3 апартамента, че пак ще сме няколко семейства Wink

# 395
В кои населени места се подвизават англичаните?, че и ние за юли замисляме Корфу.
Кавос на юг, Рода на север - най-вече тези.

# 396
Аз съм много доволна от Месонги от едно посещение през Май, но бяхме самоорганизирани. И да, организираните български групи не знам къде ги бяха настанили, но знам, че ги изхранваха отделно и храната не беше на такова ниво, както за французите, аз си отядох аспержи и артишок, а французите  пържени картофи, само за тях беше опашката на шведската маса. Същите са досадни наистина, но техните сгради са най-отдалечените от морето и те си седят там около басейните. Нищо не е оградено или запазено само за тях, всеки си ходи, където си иска, основната анимация е на френски, но си има и хотелска на английски. Комплексът е огромен, нямам идея как е през лятото, през май ми се стори почти запълнен и не беше нещо фрапиращо шумно и неприятно, но пък туристите основно ходеха по екскурзии, та сигурно заради това. Всъщност  и ние само един ден прекарахме в хотела през деня. Комплексът е мастодонт някакъв, на доста години, но пък се стараят страшно много с поддръжка, хигиена, храна, любезно отношение. За цената на която бяхме си беше жив подарък заради доброто му местоположение и добра храна, препоръчвам да го наблюдавате, ако не за море, то като база за екскурзия. Интернетът, шезлонгите и пързалките са платени.

# 397
  • Пловдив
Аз Месони бийч, Корфу го отхвърлх точно заради франсетата. Има запазени басейни само за тях, което (за мен) означава, че ще ги фаворизират и във всичко останало, щото имат договори за много хора и през целия сезон.

Напротив  Laughing
Ние бяхме там 2014 г. - самостоятелно. Резервацията беше за фамилна стая - 2 възрастни и 2 деца.
Когато отидохме ни настаниха в огромен апартамент от 2 големи стаи, баня и голямо преддверие (много удобно за всички плажни щуротии). Не сме доплащали, местенцето ни беше тихо и спокойно. Всяка стая имаше и тераса, което беше много удобно за девойките ни.
 Храната беше хубава и разнообразна. Не си представяйте някакъв лукс, но беше чисто, вечер имаше хубава анимация за децата - останахме много доволни. Плажът на хотела не сме го ползвали - ходехме на 10-ина км на прекрасния Исос  Heart Eyes

# 398
Благодаря за съветите. Отказахме се от All Inclusive, отиваме на вила на наши познати през юни в Неа Плагия. Рязка промяна в плана, но мисля, че и за децата ще е по-добре. Някой от вас бил ли е в селото? Изглежда приятно, с красива крайбрежна улица и пясъчен плаж. Хубав ден на всички

# 399

Аз не съм била на Кефалония и не мога да сравнявам, но Корфу е много различен от другите части на Гърция. Има прекрасен Стар град с венецианска архитектура, множество музеи, страхотни селца във вътрешността на острова. Също така огромно разнообразие от плажове. Аз съм ходила все през юли, чудесно е. Само не се забивайте в английските колонии.

Ако някой има желание да сподели някоя хубава къща с 2-3 апартамента, че пак ще сме няколко семейства Wink

Ако търсите спокойствие, вижте това хотелче: Santa Barbara, Previoli - на брега на плажа, далеч от шумотевица и глъч. В билозст има уникална таверна - собственика се казва Kostas

# 400
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам някой има ли отзиви от Mara's - Marina's Home в Никити. Интеррсува ме плажът как е има ли камъчета в морето и по пясъка и като цяло имате ли някакви впечатления?

# 401
Първо, мястото не е баш в Никити, а в покрайнините в посока Метаморфози.
Плажът там е смесен пясък с камъни, не е точно върхът, собствениците чистят ивицата и дъното пред къщата с машина за сезона, за да е по-комфортно на почиващите.
Вилата не е на плажа, а 50-ина метра по-навътре, пресича се малко пътче, за да се стигне до брега. На самия бряг има нещо като плажен "двор" на хотелчето с барбекю, тента, шезлонги, душ.
Апартаментите са ОК. Има батути, люлки и др. занимавки за деца.

# 402
  • Пловдив
Мерси и аз открих, че плажът не е от най-хубавите. Другият ми вариянт е коктсидис хаус в Псакудия, имаш ли представа как е плажът там?

# 403
  • София
Трябва да си забраня да чета гръцки автори, в петък ми попадна книга на неизвестен за мен автор Янис Манглис -"Братята ми,хората". Автора живее на Калимнос и въпреки тежкия сюжет да не ви казвам какъв копнеж ме обзе по дъхавите мандаринови горички и блясъка на златистия пясък в ясна нощ. Embarassed
Някой ден...

# 404
  • София
И на мен ми се чете нещо "топло" и гръцко....

Общи условия

Активация на акаунт