На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 525
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Мерси и аз открих, че плажът не е от най-хубавите. Другият ми вариянт е коктсидис хаус в Псакудия, имаш ли представа как е плажът там?
Лично аз изобщо не харесвам Псакудия - и селото, и плажа - и смятам, че всичко към Никити и надолу на юг е по-добре (най-малкото заради близостта до десетки други прекрасни плажове, които могат лесно да се достигнат за 5-10-15 мин с кола), НО в Псакудия плажът е пясък. Къщата не я знам. Така че е въпрос на лична съпоставка.

# 406
  • София (Възраждане)
И на мен ми се чете нещо "топло" и гръцко....
Аз пък искам да гледам Joy Crazy Освен Мама Мия и Капитан Корели някой да припомни за нещо друго подобно с летни гръцки пейзажи?

# 407
# 408
  • София (Възраждане)
Их, мерси, онзи ден рових из нета да си спомня на Андипаксито кой филм беше сниман, ти ми припомняш bouquet

# 409
Този не е на Антипакси, а точно на срещуположния край Simple Smile

Иначе - Преди полунощ, My Life in Ruins, Медитеранео, Шърли Валънтайн, както и класиките Зорба Гъркът и Boy on a Dolphin със София Лорен.

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 17:13 от Параход

# 410
  • София (Възраждане)
Хм? А кой тогава е  сниман на Вутуми Бийч, нали основно това му е промоцията на този плаж?

# 411
  • София
Този е сниман на Аморгос  Peace

# 412
  • София (Възраждане)
Мда, перфектна памет имам, видно е  Sick

# 413
Да, "Голямото синьо" ето тук е сниман основно, голям филм, голям остров!

# 414
  • София (Възраждане)

Иначе - Преди полунощ, My Life in Ruins, Медитеранео, Шърли Валънтайн, както и класиките Зорба Гъркът и Boy on a Dolphin със София Лорен.

Охо, доста! Огромно благодаря bouquet

# 415
Мерси и аз открих, че плажът не е от най-хубавите. Другият ми вариянт е коктсидис хаус в Псакудия, имаш ли представа как е плажът там?
Ние почиваме съвсем наблизо до Коксидис хаус , плажът е пясък, не е дълбоко.

# 416
  • София

"Мандолината на капитан Корели" е прекрасна книга и в пъти по-интересна и стойностна от филма  Peace.

# 417
  • София

"Мандолината на капитан Корели" е прекрасна книга и в пъти по-интересна и стойностна от филма  Peace.

Някаква идея откъде да си я набавя в електронен вариант?

# 418
  • София
Скрит текст:

"Мандолината на капитан Корели" е прекрасна книга и в пъти по-интересна и стойностна от филма  Peace.
Някаква идея откъде да си я набавя в електронен вариант?

Не, моята е хартиена.Виждала съм я само на английски в електронен вариант.

# 419
  • Europe
Здравейте и за много години на всички  bg!
Искам да ви пожелая за 2016-та - повечко пътешествия  car003, вълнуващи нови срещи и преживявания, grinning039 незабравими гледки и спомени  smile3509 от красивата ни планета Земя. И още нещо много важно според мен. Нека макар и да сме толкова влюбени в далечните пътешествия да си останем родолюбци, да ценим повече родните си земи и да бъдем малко по-добри по между си, по-мили и с повече уважение към другия.

Такааа, казах си го, пожелах си го, олекна ми, благодаря за вниманието Hug

Сега бързам веднага да се похваля, че тази година ще съм едно от ранните пилета в Гърция, тъй като още на 20 Март ще се метнем на един круиз за да празнуваме юбилей на наша приятелка. Много се радвам, че ще обиколим на веднъж 4 места, на които не съм била - Патмос, Санторини, Миконос, Крит. Ще отделим и на Атина 2-3 дни, тъй като от там тръгва корабът. Както се досещате плажове няма да проучвам, ще трябва да се поразровя за таверни с хубава кухня и гледки.

Яд ме е че не успяхме да се класираме за другия маршрут на кораба, който включваше и Родос, но както и да е, когато сме голяма компания хора, такива са рисковете. Но пък ще се роди нова мисия - да посетим Родос отделно, зная че е един от най-красивите острови.

Някой правил ли го е този круиз, то реално не е точно круиз, не е луксозно, а е по-скоро ферибот с нощуване и по 5 часа разходка на всеки остров, но пък си има своите плюсове.

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 13:07 от aleina

Общи условия

Активация на акаунт