На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 464
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте! Някой използвал ли е Live pay на Eurobank/Пощенска банка. Гръка ми го дава като опция за плащане без банкови такси и комисионни, само данните от картата. Благодаря ви  bouquet
Аз съм го ползвала, наистина няма такси  Peace Понеже не ми се вярваше, че няма такси, та се обадих в банката ми да разпитам, този начин на плащане се води виртуален POS и е все едно си плащаш в магазин.

# 556
  • София
Здравейте,
миналата година бяхме в Микро на Пелион и много ни хареса - апартаментите са на брега, хубав и много спокоен плаж, 10-15 къщи за гости, три товарни - страхотно спокойствие.
Търся нещо подобно по-близо. Някъде на Халкидики - втория и третия ръкав или около Кавала дали  има подобни плажове?

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 10:27 от bibia

# 557
А тази опция на място ли в банката се прави? Ако отида в клона в града, дали ще стане? Иначе имам 2 карти на Пощенска банка.

# 558
  • София
Не, не се прави в банка, онлайн е, това е тяхна система за плащания като нашия epay, просто този, който ще получава парите, трябва да е регистриран търговец там.

# 559
  • Пловдив
bibia плажа пред Микро плитък ли е? И къде се хранехте?

# 560
  • София
bibia плажа пред Микро плитък ли е? И къде се хранехте?
Морето - сравнително плитко - при влизане не те покрива, но след 7-8 метра започва да става по-дълбоко.
Ние бяхме отседанли тук
http://www.mikrobeachhotel.com/,
а се хранехме в съседната къща, която също предлага апартаменти и са идентични с тези на хотел Микро, собственика е страхотен човек.
Има още две таверни на плажа - в едната бяхме една вечер, също не е лоша.

# 561
  • Пловдив
Благодаря за отговора  bouquet

# 562
  • София
Здравейте, момичета! Тази година, живот и здраве, мислим да отидем за 2-3 седмици някъде по наблизо. Задължително ще сме на Ситония, но къде другаде... нямам много идея. Обичаме малки, закътани плажчета, да няма много хора.. Касандра, като я гледам на гугъл мепс май хич не отговаря. Чудех се, някой може ли да препоръча нещо в основата на Атон. Възможно най-диво Simple Smile

# 563
  • Бургас
Лекси Какудия е доста див плаж.

https://www.youtube.com/watch?v=Sbjqx_kJI28

Няколко километра преди Йерисос. Бяхме края на август и по плажа имаше много малко хора. Ако не се притеснявате да тръгнете без резервация, има къщи в които едноспален апартамент с кухня се дава за 35-40 евро. Но хазяите говорят само гръцки и нямат мейли и т.н. за резервации.

# 564
Какудия обаче не може да се сравнява с Микро като качество на плажа, а и няма таверни на пешеходно разстояние.
Най-близкото на Ситония са плажовете на Сикя, всичко друго е доста по-населено.

# 565
Плажовете на Сикя вече са доста населени за моя вкус. Дори на любимия ми Тигания - http://sithoniagreece.com/sithonia/sykia/beaches/north-kriaritsi-beach/ миналата година вече имаше заведение с генератор. Естествено беше позициониран да бучи от страната, където все пак има и свободна зона.

# 566
Здравейте! Пожелавам на всички прекрасно море тази година

И едно въпросче - ще се радвам ако някой знае дали е бурно и ветровито на Неа Мундания - още в началото на ръкавите, защото е от страната на Касандра Тук сме една групичка и нещо не може да постигнем консенсус и засега това е спиращата крачка (приятелите твърдят, че е бурно и ветровито)

Много ще съм благодарна ако някой знае и отговори

Поздрави

# 567
Здравейте , доста изчетох, но не успях да намеря това , което ме интересува , затова ще помоля за помощ .
Планирам семейната почивка и имам оферта от Queentours (изгодна за мен/за хотел  Mitsis Roda Beach Resort & Spa на Корфу .Притеснява ме това , че не намирам нищо в нета за този тур оператор , а също и мнения за този хотел. Получих по имейла предварителен договор и виждам , че всичко минава през германска -Общите договорни условия за туристически услуги
допълват чл. 651 и сл. от Гражданския кодекс на
Федерална Република Германия и регламентират
правоотношенията между Вас и нас. Чакат плащане на капаро и нямам много време-моля помогнете.

# 568
Мани ги тия незнайни туроператори, направи си го или сам или през някой утвърден български туроператор. Този и аз никога не съм го чувала.

# 569
  • Bristol
Почти 2 хиляди мнения за хотела можеш да прочетеш от тук. Дори можеш да пробваш да проиграеш една резервация за твоите дати, за да свериш цените на туроператора  Laughing
http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g1188699-d498610-Revie … nian_Islands.html

Общи условия

Активация на акаунт