На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 475
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
  • Bristol
Ау, снимките са прекрасни!!! Тези две ми водят класацията. Мечтая си да отседнал в подобна къща и да отида на такова плажче  Heart Eyes

# 541
  • София (Възраждане)
А какви магазини има в селото?

Хранителни ли? Има поне два добре заредени супермаркета на главното шосе. Лидл и Матсутис има в Игуменица.

# 542
mamaSunshine, много хубави снимки, затвърди ми се желанието за Корфу идното лято.

# 543
  • София...........
Като сте подхванали Корфу да си задам въпроса Wink
Къде е по-добре от трите - Глифада, Агиос Гордиос или Агиос Георгиос (в последното има ли много комари заради езерото?)
 bouquet

# 544
Divna, аз съм се насочила към Агиос Гордиос  Peace Сега търся и пиша и-мейли, искаше ми се нещо до 50 евро на вечер, но ми се струва, че няма да се вместим в този бюджет.

# 545
  • София...........
Divna, аз съм се насочила към Агиос Гордиос  Peace Сега търся и пиша и-мейли, искаше ми се нещо до 50 евро на вечер, но ми се струва, че няма да се вместим в този бюджет.

И ние 4-ма за юли за съжаление като гледам цените отиваме на 70Е+...
Май наистина е по-добре по на север, че по-близо до всякаквите забележителности и до столицата  newsm78

# 546
Струва ми се, че за предстоящия сезон гърците са вдигнали цените в сравнение с минали години. Наблюдавам както хотели с изхранване, така и студия и апартаменти само с нощувка. Дано не съм права, ама... newsm78

# 547
Divna, аз съм се насочила към Агиос Гордиос  Peace Сега търся и пиша и-мейли, искаше ми се нещо до 50 евро на вечер, но ми се струва, че няма да се вместим в този бюджет.

И ние 4-ма за юли за съжаление като гледам цените отиваме на 70Е+...
Май наистина е по-добре по на север, че по-близо до всякаквите забележителности и до столицата  newsm78
Ние миналата година спахме в Santa Barbara, Previoli, на 40 евро на вечер за студио, от 6-ти Септември.

# 548
Струва ми се, че за предстоящия сезон гърците са вдигнали цените в сравнение с минали години.
Да, така е. Ами има ръст на туризма 10% годишно. И освен това данъци имат да плащат, и заеми Grinning

# 549
  • София
Струва ми се, че за предстоящия сезон гърците са вдигнали цените в сравнение с минали години.
Да, така е. Ами има ръст на туризма 10% годишно. И освен това данъци имат да плащат, и заеми Grinning
+ обстановката в Турция Rage

# 550
Ама той ръстът е отпреди събитията в Турция.
Така или иначе не може да се предвиди отражението върху туристическите индустрии на съседните държави. Гърция също ще пострада в определени дестинации - кос, Лесбос.

# 551

Имайте предвид, че плажът на Агиос Гордис е платен, по по 18 евро за чадър и два шезлонга. Има и свободна зона, но е много малка, наблъскана с водорасли и неподдържана.

P.S. Опитвам се да кача снимки, но нещо не се справям. Ще опитам пак.

# 552
Май почнах да се навивам за Скопелос  newsm78. Може ли малко повече инфо за острова (Параход, Туцка или други, които са били там). Къде на острова е удобно да се настаним, така че да видим плажовете и забележителностите. Пътуваме с кола и обичаме движението. Приемам и препоръки за изпитани хотелчета, студия или апартаменти (трима сме). Може и на лични, няма значение.

# 553
Здравейте! Някой използвал ли е Live pay на Eurobank/Пощенска банка. Гръка ми го дава като опция за плащане без банкови такси и комисионни, само данните от картата. Благодаря ви  bouquet

# 554
Миналата година я пропуснахме Гърция, но тази се очертава да я видим отново.
Ще чета с удоволствие споделеното от вас.

Общи условия

Активация на акаунт