На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 442
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мерси. Била съм в близост, но къщата съм я виждала само от далече...Не е голям проблем, че не става - ние всеки ден сменяме плажовете, но би било хубаво, ако и привечер можехме да поплуваме.. Поне изглежда живописно и подходящо за снимки Simple Smile

# 661
  • Бургас
Абсолютно блато си е. И мирише. НО от собствениците можете да си вземете критски зехтин.

# 662
  • София
Аз да попитам за Врахос хаус, Ситония: http://www.vrahos-house.gr става ли лагуната непосредствено пред къщата за къпане или е много тинесто? Иначе мястото ми е горе-долу познато, красиво е, не сме претенциозни откъм битови условия, така че само това ме притеснява (но ние предимно обикаляме, така че и да не става, не е голям проблем Simple Smile). Резервирахме и на още едно място на Ситония и на Тасос и това ще е за тази година.
Точно пред тази къща плажът не съм го виждала,но като изключим Кариди,плажовете пред къщите във Вурвуру наистина могат да се оприличат на езерото. Пясъка във водата не е тинест,миризми не съм усещала освен от специалните камиони. За бебета и деца до към 3 г е идеално. Много бавно става дълбоко и доста трябва да се повърви за да ти стигне водата до кръста .

# 663
Врахос не е във Вурвуру, а извън него, на лагуната Ливари, и нищо общо няма Simple Smile

# 664
  • София
Моя грешка,извинявам се. Там не съм била.

# 665
  • София
Здравейте! Търся коментари за къща Костах хаус , която според картата е дадена че е в непосредствена близост до плажа на Сарти. Моля ако някои е бил там да даде информация за условията.

# 666
Здравейте! Търся коментари за къща Костах хаус , която според картата е дадена че е в непосредствена близост до плажа на Сарти. Моля ако някои е бил там да даде информация за условията.

една снимка  от 01,02,2016
залез над олимп
https://cloud.mail.ru/public/Baaa/xhe9mN1Hp

# 667
Знаете ли дали откритите басейни на Порто Карас работят през май,та морето като е студено поне в басейните да се къпем? newsm78

# 668
  • София
Знаете ли дали откритите басейни на Порто Карас работят през май,та морето като е студено поне в басейните да се къпем? newsm78
Да. Преди 3 г. бяхме по Великден, който се падаше като сега. Всички басейни работеха, че и в морето се къпахме (някои с неопрени Simple Smile), но пък 3 те щерки (едната на 3 г. тогава) не излязоха от водата.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 23:06 от bibi

# 669
  • София
Здравейте, момичета. Според вас август подходящ ли е за Корфу или ще умрем от жега? За съжаление тогава мога да ползвам отпуска. И постижимо ли е през август да се намери студио на нормална цена, 50-60 евро?

# 670
  • София
Зависи колко хора сте, а за септрмвти 2+3 едвам за 70 намерих читави. От Корфу се отказахме, обаче. Приятели гърци ни отказаха - били ги напъплили яко емигранти в последните 2 седмици. Тур. агентите и новинарите много не шумели с цел спасяване на сезона. Аз си мислех, че баш Корфу не им е много на път, но явно не съм била права, защото е по път за Италия.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 15:54 от bibi

# 671
  • София
Някой да има отзиви от вила Гемели в Амулиани - http://www.gemeli.gr/xoroiEN.html
Доколкото разбрах не е близо до хубавите плажове и ще трябва да се пътува и обикаля с тях с кола, но предвид малкият размер на острова не очаквам да е сериозен проблем.

# 672
Здравейте! Иска ни се тази година да изневерим на любимия ни полуостров Ситония (Никити, Вурвуру), но пак да сме близо до БГ.  Попадайки на тази тема изкристализира идеята за остров Амулиани. Можете ли да ми препоръчате студио (с хладилник и котлон) в непосредствена близост до плаж. Обичаме да се къпем, но не и да се печем. Ето защо предпочитаме да стоим на сянка на терасата и да притичваме по бански до плажа. Пак със същата цел сме фенове на плажове, на които има дебела сянка от дървета (напр. Кариди)- ако не ме лъжат снимките, ще открием такива???? Дали бихме могли да обикаляме от острова  съседните магарешки острови с двуместен надуваем каяк (без мотор)- става дума за около час гребане в едната посока от НЕпрофесионалисти, да го кажем в далеч от младежката възраст? Идеята ми е да стигнем максимално близо до тези острови с кола- струва ми се, че има някакъв път, който върви по крайбрежието до югоизточната "опашка" на Амулиани, но не мога да преценя дали това е асфалтов път или черен, а и дали слиза до морето? Ще съм благодарна за всякаква информация, и продължавам да ровя в нета.

# 673
  • София
Да обобщим:
- да е близо
- да е на плажа
- такова изложение да има, че през деня да е сянка на балкона
- да има хладилник и котлон

Признавам те, с последните две разчупи стереотипа  Laughing

И за да не съм чак толкова лоша, ето едно предложение от мен - http://www.gripos.gr/griposIntro_en.html

# 674
  • София
Дали бихме могли да обикаляме от острова  съседните магарешки острови с двуместен надуваем каяк (без мотор)- става дума за около час гребане в едната посока от НЕпрофесионалисти, да го кажем в далеч от младежката възраст? Идеята ми е да стигнем максимално близо до тези острови с кола- струва ми се, че има някакъв път, който върви по крайбрежието до югоизточната "опашка" на Амулиани, но не мога да преценя дали това е асфалтов път или черен, а и дали слиза до морето? Ще съм благодарна за всякаква информация, и продължавам да ровя в нета.
Най-близкият плаж на Амулиани, от който можете да стигнете до Гайдурониси (или Дрения) е Мегали Амос. Там се дават моторни лодки под наем. За каяк нямам опит и представа до къде може да стигне. До Мегали Амос пътят след х-л Агиониси е черен и стига до плажа.

Общи условия

Активация на акаунт