На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 605
  • 760
  •   2
Отговори
# 240
  • София
За това лято и ние планираме гръцко море, но това което искам е май само в представите ми Confused
Иска ми се нещо спокойно (вила, бунгало) на самия плаж, а не в близост, с оборудвана кухня и някое и друго заведение в близост за разнообразие. Иска ми се естествено и плажа да е хубав, пясъчен, но ако има и малко скали в съседство ще е рай Crazy
Ако някой има предвид нещо подобно ще се радвам да сподели Hug а аз продължавам да търся.

# 241
За това лято и ние планираме гръцко море, но това което искам е май само в представите ми Confused
Иска ми се нещо спокойно (вила, бунгало) на самия плаж, а не в близост, с оборудвана кухня и някое и друго заведение в близост за разнообразие. Иска ми се естествено и плажа да е хубав, пясъчен, но ако има и малко скали в съседство ще е рай Crazy
Ако някой има предвид нещо подобно ще се радвам да сподели Hug а аз продължавам да търся.

Всички го търсят тоя пясъчен самотен плаж. На 100 км от границата с евтината вила. И аз чакам някой да сподели има-няма 15 години.  Grinning

# 242
  • София
 Mr. Green  ooooh!

# 243
  • Бургас

Звучи ми като залива Дестиника до Торони - Ситония.

http://www.atlantisapartments.gr/gr/

http://www.ktimamploska.gr/toroni-halkidiki-studios-apartments/en/

Огледай и зоната преди Йерисос на съседния ръкав - на Какудия бийч

Не се подлъгвай по Вурвуру. Плажът на самото село е кофти. Но ако ви се пътува 5-10 мин. с кола има хубави плажове.

Успех в избора Simple Smile

# 244
Иска ми се нещо спокойно (вила, бунгало) на самия плаж, а не в близо

В Кавала има такива места. Наблизо е и са много приятни.

# 245
  • София
Благодаря! bouquet
Пратих запитване за едно местенце в Керамоти. Оглеждах и Волос и Паралия-имаше не лоши варианти макар и не точно каквото си го представях Confused

# 246
  • София
Liani, помислете за наемане на кемпер. Паркирате се на първа линия и си имате всичко необходимо.

# 247
  • София
Здравейте, дали някой може да сподели мнения за Неа Врасна? Харесахме си
Amalthea Mare там, има хубави отзиви в travel advisor... А самият курорт как е? Подходящ ли е за семейства с малки деца? Ние сме с два броя, на 6 и 2 години  Simple Smile Ще ни е за първи път в Гърция  Mr. Green

# 248
  • София (Възраждане)
Има цяла тема, посветена на Врасна ooooh!

# 249
  • София
Има цяла тема, посветена на Врасна ooooh!
Благодаря за линка.  И за емотикона
   Rolling Eyes

# 250
  • Варна
Туристическия бум последните години много променя света въобще.Анна сигурно си спомня на времето капацитета на Златни Пясъци беше 17 000  на Сънито към 30 000 сега за същите места се говори за 100 000 , 200 000 , 400 000.Същото е и в Гърция , Турция , Испания (там се стигна и до разрушаване на хотели).Дубаи преди 20 год. беше арабско село , сега е мегаполис в които има 7* хотели с Апартаменти по 20 000$ на ден.Ако все пак търсите по спокойно вижте за времето до 20 юни и след 1 септември.Тогава децата и студентите са още на училище .Опция също е да слезте по надоу от Лариса , примерно полуостров Пелион , остров Евия или Пелопонес.

# 251
Да ви се оплача, опитах се да вдъхновя половинката за Крит, но той като видя цените и се фръцна. Изобщо не се впечатли от Елафониси, приличал му на гьол.
Сега не знам къде ще почиваме това лято, никъде не ми се ходи, исках Крит.

# 252
  • София
Цените на какво? Сигурно за ферибота говориш, защото той си е наистина скъп. Ние ще ходим със самолет и абсолютно всичко останало, което съм резервирала на Крит (кола, нощувки), е може би от най-добрите цени, които сме виждали в Гърция.

# 253
Moharet, може ли да споделиш откъде си наела кола?

# 254
  • София
Ето в тази агенция ми дадоха добри цени (малко по-ниски от сайта). През септември бях букнала от там за майка ми и нямаше никакъв проблем. Евхен ползваха услугите на друга агенция пак с подобни цени и останаха доволни, но не помня коя беше  Embarassed На Крит се намира рент-а-кар на много прилични цени от порядъка 15-20Е за юни/септември.

Общи условия

Активация на акаунт