На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 591
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за бързото включване! Началото или средата на юни предпочитам да ходим в Гърция. Сега погледнах разписанието на ферибота и излиза към 200 евро в двете посоки. Тюхххх
Ще продължавам да разглеждам.

Мен основно цената на ферибота ме отказа от тази дестинация. Много искам да ги видя и Скиатос, и Скопелос, но явно ще е някой път ссамо с ММ, без деца. Колата - оставена във Волос и после на острова мотопед под наем.

# 271
  • София
На Скиатос има добре уреден транспорт, което не е добър вариант за хора с деца, но без деца става. Трябва, обаче, да се има предвид паркинга във Волос. Ако е платен, може накрая, да не се окаже чак толкова изгодно човек да не си вземе колата на острова.

# 272
Честита и пътешественическа 2016 г. и от мен!
Няколко снимки от Гърция в последните дни Simple Smile

Сезонът на портокалите Simple Smile

Снежна виелица на 31.12.

Снежец пак

... И коренно различното положение на 1.01.

# 273
  • София
Посрещнахме Новата година в Гърция, не бяхме на морето, но на 31 декември се разходихме до Кавала, на 1 януари до Солун.
Имаше ужасно много българи, добре че не избрахме някое от тези места.

# 274
  • софия
Змия, искат ли ви паспорта на кученцето на границата?

# 275
  • София
Змия, искат ли ви паспорта на кученцето на границата?

Никога досега не са го искали, но сме минавали само през Кулата, не знам дали е така и по другите пунктове и граници. Аз си го нося все пак.

Много й се радват гърците - кало скилаки са думи, които редовно чуваме Wink

# 276
На Маказа  не само, че искат паспорт, но и много внимателно гледат за чип и ваксини.

# 277
  • София
На Маказа  не само, че искат паспорт, но и много внимателно гледат за чип и ваксини.

Добре е да се знае, въпреки че аз съм изрядна с ваксините, чип има.

# 278
  • София
Някой може ли да ми препоръча студия на Амулиани подходящи за две семейства с по три деца, краят на юни или началото на юли месец?
Тоест трябва ми поне спалня, разтегателен диван и разтегателен фотьойл в студиото, както и хладилник по възможност с камера, котлони и фурна, както и барбекю навън. Simple Smile
Засега загледах Alikes Sea front apartments, но на долните апартаменти няма фурна  Simple Smile

Много ми бяха полезни и коментарите ви за Крит, тъй като тази година съм планирала и аз една разходка до там само с мъжът ми без децата  Mr. Green

# 279
Mай и аз клоня към септемврийска разходка до Крит само с мъжа ми. Даже и кучето няма да взема  Laughing

# 280
Айла, няма много подходящи на острова Simple Smile Повечето стаички са малки, дворовете също.

Така че виж тези
http://www.visitammouliani.com/en/katalogos/accommodation/studios-liani-ammos/
http://mountathosarea.org/booking/alkyonis-ammouliani/

# 281
  • на Мелмак
Айла, няма много подходящи на острова Simple Smile Повечето стаички са малки, дворовете също.

Така че виж тези
http://www.visitammouliani.com/en/katalogos/accommodation/studios-liani-ammos/
http://mountathosarea.org/booking/alkyonis-ammouliani/
+1
Да ,няма много , ние бяхме миналата година в апартаменти с 3 спални , без двор , барбекю , това на острова почти не се вижда .
Много хубави снимки , много хубаво куче  Grinning , гледах , гледах , какво ми е познато в него - то дрешката , като нашата  Grinning

# 282
# 283
Значи както се колебаех между Корфу и Закинтос, едно гласче прошепна "А Парос?", та сега и Крит. Миналата година по това време имахме даже и резервация, а сега...Започнах да чета миналогодишните теми от първата, дано да получа факс и да избера дестинация, че да започна да търся конкретно място.

# 284
  • София...........
И ние сме в дилема накъде  newsm78  , като засега коментираме Закинтос и Корфу.

Общи условия

Активация на акаунт