На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 444
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • София (Възраждане)
Лидл и друга местна голяма верига, Матсутис, има достатъчно близо до Перамос. Имай предвид, че Амолофи е на няколко километра от селото и ако искате плаж в близост, настаняване в самото село не е подходящо, там плаж почти няма. Можете да потърсете и настаняване в Неа Ираклица, съвсем близо до Перамос, там вече си има селски плаж и въпростият Лидл+Матсутис са на пешеходно разстояние от центъра Peace.  
Можете да потърсите настаняване и в курортите по на изток, сред кърждалийци и смолянчани са особено популярни Керамоти и Фанари. От второто нямам лични впечатления, а първото е нещо като българска колония + огромен пясъчен плаж.

# 631
 Hug за отзивите
Похвалиха ни Амолофи като много хубав, особено за малки деца, плаж. Затова решихме натам.
Иначе не държа да е в Неа Перамос настаняването.

Миналото лято кърджалийци ни казваха за Керамоти и Фанари , но така и не отидохме. Искам да е хубав, плитък, пясъчен плаж, без таралежи, камъни и т.н. Да е плаж за малки деца.  Peace И да е близичко /до Кърджали по-добре, ще е с един удар два заека  Laughing, хем едното море, хем гостито при свекитата  Wink/

# 632
Амолофи и хубав плаж, но не е толкова подходящ за малки деца-бързо става дълбока водата. Керамоти е много по-подходящ за деца.

# 633
Разгледах и Керамоти - много ми допадна.  Hug
Обаче нашите познати от Кдж ходят от сутрин до вечер само на плаж  Crazy и не знаят места за настаняване.
А аз търся тип студио или квартира, частна, близо до плажа, центъра, да не е нещо супер лукс. В смисъл да е удобно местенце за семейство с две малки деца. Но по сайтовете намирам само хотели, вили, апартаменти...
Моля за препоръки и лични отзиви, даже може и координати на подобни места.  Hug
Благодаря предварително.  bouquet

# 634
  • Пловдив
Здравейте, за прърви път ще сме на почивка в Гърция. Прегледах темата и с препоръките на една близка запазих студио тук
Цената е страхотна, мястото изглежда конфортно, лошото е че на плажа трябва да ходим с колата, но това това което гледах в близките села и в рамките на нашия бюджет, бяха все апартаменти в къщи без или с тезни дворчета, а аз предпочитам да има градина за игра на децата. Запазих за 10 нощувки, като ще е, да е Simple Smile

Темата е много полезна, благодаря на всички които търпеливо отговаряте. Продължавам да чета.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 19:21 от Linkata

# 635
  • на малък остров в океана
Някой скоро ползвал ли е https://transferwise.com/

Помня, че миналата година по това време доста от вас се възползваха от ниските такси за трансфер. Сигурен ли е сайта или е по-добре по-голяма такса в банката, но да ми е сигурно? А и не се зарежда сега. Confused

# 636
Здравейте момичета. Трябва ми съвет относно Халкидики. До сега сме били на море в Гърция само на Тасос и в Неа Перамос. На Тасос в Amarylis studios  на Golden Beach - останахме много доволни от студията и плажа. Тази година искаме да отидем на Халкидики. Моля ви предложете хубави студия с двор близо до хубав пясъчен плаж.Също така да са близо до населено място зада може да се разхождаме и пазаруваме. Двама възрастни и едно дете на 12 години сме. Гледах Сарти и Неас Мармарас но нищо не ми говорят. Благодаря предварително

# 637
Здравейте момичета. Трябва ми съвет относно Халкидики. До сега сме били на море в Гърция само на Тасос и в Неа Перамос. На Тасос в Amarylis studios  на Golden Beach - останахме много доволни от студията и плажа. Тази година искаме да отидем на Халкидики. Моля ви предложете хубави студия с двор близо до хубав пясъчен плаж.Също така да са близо до населено място зада може да се разхождаме и пазаруваме. Двама възрастни и едно дете на 12 години сме. Гледах Сарти и Неас Мармарас но нищо не ми говорят. Благодаря предварително

А би ли споделила в Неа Перамос къде сте били отседнали и дали останахте доволни?

# 638
  • София
Някой скоро ползвал ли е https://transferwise.com/

Помня, че миналата година по това време доста от вас се възползваха от ниските такси за трансфер. Сигурен ли е сайта или е по-добре по-голяма такса в банката, но да ми е сигурно? А и не се зарежда сега. Confused

Ние, както и наши познати, го използваме често. Доволни сме и не сме имали забавяне в плащането. В повечето случаи парите пристигат по-бързо от предполагаемите срокове на цената на банков превод в страната. Скоро бях пускала линк към статия за Transferwise. Ползвам линка от нея и не съм имала проблеми с отварянето на страницата. Ако имате допълнителни въпроси, бих ви отговорила с удоволствие на лични, за да не изместваме фокуса на темата. Simple Smile

# 639
Здравейте момичета. Трябва ми съвет относно Халкидики. До сега сме били на море в Гърция само на Тасос и в Неа Перамос. На Тасос в Amarylis studios  на Golden Beach - останахме много доволни от студията и плажа. Тази година искаме да отидем на Халкидики. Моля ви предложете хубави студия с двор близо до хубав пясъчен плаж.Също така да са близо до населено място зада може да се разхождаме и пазаруваме. Двама възрастни и едно дете на 12 години сме. Гледах Сарти и Неас Мармарас но нищо не ми говорят. Благодаря предварително
Сарти ще е перфектно. На 1-ва страница има многобройни линкове със студиа в Халкидики, можеш да си избереш.
Трани Амудия (Ливрохио) в малко по-северната част на Ситония също можеш да видиш. Хубав плаж, но няма развлечения и на пубера може да му е малко тъпо.
Неос Мармарас е ОК, но плажовете са малко странно разположени - в двата края на града. На единия (Парадисос) има хубави студиа, но плажът е с камъчета, а другият, пясъчният - т.нар. градски плаж - де факто е на 15 мин. пеша минимум от повечето къщи (градът е построен амфитеатрално на баир).

Като цяло, добре си се насочила - разгледай настаняването, колко точно близо до плажа искаш да бъдеш и си избери нещо от линковете. В букинг също са качени доста къщи.

# 640
Момичета,може  ли  някой  да обясни ,как да намерим прословутата лагуна  на  остров Тасос?

# 641
  • София
За т.нар. Гьола ли става въпрос? Това не върши ли работа?

https://www.google.bg/maps/place/Giola/@40.5924133,24.6596128,14z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xca74bad8a9dcad1c

ето и още:
http://www.feelgreece.com/bg/giola

# 642
За т.нар. Гьола ли става въпрос? Това не върши ли работа?

https://www.google.bg/maps/place/Giola/@40.5924133,24.6596128,14z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xca74bad8a9dcad1c

ето и още:
http://www.feelgreece.com/bg/giola
Да ,благодаря Simple Smile  !

# 643

Здравей. Можеш да погледнеш в Никити - студия Филипос студиос и Дафни студиос. Плажа в селцето не е нещо особено, но наблизо има доста красиви и приятни плажове. Селцето има не малка крайбрежна подоходяща за вечерни разходки.

# 644
  • София (Възраждане)
Не разбирам как на Гьола на Тасос второто му име може да е Лагуна?!
 Да не би да става дума за друга реали newsm78 #Crazyя

Общи условия

Активация на акаунт