Не знам дали да продължа...

• 4 147
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
да бе верно, страшно минало има  Laughing, излизала вечер и се натискала с някой. Днешните пуберки правят къде по-страшни неща и не им слагат надпис на челата. Авторката или пуска лелите тук по пързалката или самооценката и е дълбоко сбъркана.

# 16
Никакво толкова страшно минало не си имала. Просто нормалните младежки неща. Вкарваш се сама в някакви филми и не искаш да си отвориш очите, че този младеж не е за теб, явно и нямаш някакво кой знае какво розово бъдеще с него. Щом сега сте на нож, какво ли ще е след 5-10 години..А когато се появи и едно детенце?
Когато си с някой и се обичате нещата са различни. За да си с някой и да искаш този някой да е с теб завинаги, е нужно да си спокойна с този човек. Да си споделяте и да си вярвате.
Замисли си, дали си заслужава  и дали тази нужда от този младеж, не е просто самозалъгване.

# 17
Мда.. прави сте. Чувствата ми от преди започват да изчезват значително бързо и той сякаш го вижда. Може би е време да прекратя връзката колкото и да ми е трудно. Предишните ми приятели постоянно ми казваха как правя голяма грешка с него и чак сега след толкова време аз осъзнавам колко са били прави. Е, поне от всичко ми остава един голям урок. Пък и живота е за това, нали, да се учим  Simple Smile

# 18
Човекът е единственото животно, което се спъва два пъти в един и същ камък
чувала ли си я тази поговорка. Ако не си помисли си какво казва. Иначе хубаво е че започваш да се осъзнаваш. А дано добиеш кураж да вземеш окончателно решение и да го осъществиш.

# 19
  • София
От това, което разбрах, жената е на 58-60 години, това й е първият приятел и се е вкопчила в него, като удавник за сламка.

# 20
От това, което разбрах, жената е на 58-60 години, това й е първият приятел и се е вкопчила в него, като удавник за сламка.

Къде го видя това? Аз я изчислих на 19 г - от 16 годишна е почнала историята, "връзката" е на 3 години.

# 21

Къде го видя това? Аз я изчислих на 19 г - от 16 годишна е почнала историята, "връзката" е на 3 години.

Постът на Светулчица е шеговит, но е права - авторката се държи така, все едно изпуска последния влак Rolling Eyes Пожелавам й бързо съвземане и вече да внимава повече с возилата Hug

# 22
  • София

Постът на Светулчица е шеговит, но е права - авторката се държи така, все едно изпуска последния влак Rolling Eyes Пожелавам й бързо съвземане и вече да внимава повече с возилата Hug

Благодаря, Зандали  Hug

# 23
Обичал те е много и е страдал. Сигурно за това се е случило това със заплатиха. Преди това всичко е било нормално според разказа. Но все пак това не е хубаво.
Кажи му, че го обичаш и ако наистина е така, той ще разбере и го помоли да не се отнася зле.
Ако се задържите заедно, положението малко по малко ще се възстанови и няма да има наранени и от двете страни.
Поне така мисля аз и стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт