Изплатиха ли Ви болничния авуст-септември 2015?

• 992
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,както вече споменах въпроса ми е към тези,които са имали болничен от 15.08-до септември месец,получихте ли някакво обезщетение от НОИ? newsm78 Защото на мен още не са ми превели нищо по сметката,а нямам персонален код за да следя през интернет как вървят нещата с преводите.

# 1
  • Пловдив
Съвсем нормално е да нямаш превод до момента.Болничните се внасят до 15 ти септември и от там НОИ имат 15 работни дни за превод .Не знам какъв е смисъла да разбереш дали на другите са преведени.Това е много индивидуално.АКо другите имат,не значи,че ти ще имаш
Може да се интересуваш в работата кога е представен болничния лист.Може също да пишеш мейл до НОИ със същия въпрос

# 2
  • Пловдив
Моите са изплатени, но Elfita е права, така нищо няма да разбереш. Има значение кога работодателят ти е подал болничния.

# 3
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И моят болничен е от 13.08. включително и септември.Днес видях,че са ги обработили от НОИ (чрез ПИК кода си) и утре би трябвало да са преведени парите.Така че очаквай утре превода Simple Smile

# 4
моят болничен е от 23.08, в електронния регистър е въведен на 09.09, а от работодател на 11.09; получих превод за август в понеделник на 28.09

Общи условия

Активация на акаунт