Токуда болница София - 21 тема

• 84 435
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
За 1345 път ще напиша, а и няма да ми омръзне да го правя, че Димитров за мен в най-добрия лекар. Но аз раждах секцио, защото настоях, така че нека и някой родил естесетвено при него да се изкаже.

# 526
Кога е приемното време на д-р Димитров и води ли женска консултация (платена), тъй като срещнах противоречиви мнения в Интернет.

# 527
Всеки понеделник от 08:00 ч до 13:00ч.
ЖК не води нито по ЗК, нито платено. Ако има евентуален проблем обаче, никога няма да те върне, но да следи мерки и да пуска ПКК, не прави.

# 528
това не е вярно. аз имам 2 приятелки, които проследиха целите си бременности при Димитров, просто беше платено, а не по зк

# 529
  • Калифорния
И двете сте прави  Wink
Димитров не следи мерки и теглилки, но всеки месец прави преглед с ехограф. Мен винаги ме питаше при кой си следя мерките, защото той не се занимава с това  Peace

# 530
Гледането на ехограф не е женска консултация.

# 531
  • Калифорния
Не е, но е "проследяване на бременност" Wink, то и ЖК си е термин от държавното здравеопазване, така че платена ЖК по принцип няма.

# 532
Въпросът бе дали Димитров води или не ЖК палтено или по каса. Да не заблуждаваме жената, Димитров не води женска консултация с документации и т.н.
Но нека се обади на регистратура и пита.

# 533
  • София
Първото ми секцио го правиха д-р Корсачки и д-р Димитров. Нямам никакви забележки и се надявам второто живот и здраве пак при тях. За нормално раждане и аз нямам идея как е при д-р Димитров.
За женска консултация вариантът е при някоя от лекарките по ЗК и отделно да се ходи на платени ехографски прегледи при избрания лекар, в случая д-р Димитров.
По мое мнение тия мерки и теглилки, както и 5 изследвания на кръст хич не са важни, по-важно е кой гледа на ехографа Simple Smile

# 534
теичка, какво значи с документации?

аз и двете си бременности съм следила в токуда, не съм ходила никъде на жк. имам си всички документации, изследвания и ехографи всеки месец

# 535
Обменна карта, например. Кръвните изследвания, теглото, урината и микробиологията изобщо не са за подценяване.

# 536
те се правят в токуда - на всеки триместър има изследвания (кръв, урина, кръвна захар, микробиология), както и веднъж хив, васерман и кръвна група. обменната карта също си ми я издаде д-р герганова.

# 537
Аз бях на жк по зк при Евтимова, на плстена такава- в друга болница при специалист по фм. Когато Димитров за първи път видя бебето на ехо, ми каза, че е по-добре да се запиша на жк в Токуда, за да съм близо до него, ако не дай Боже нещо стане, но жк не води. Иначе за ехограф, след като ми откриха скъсената шийка ме викаше често. После дойде време и за тонове и раждане и тогава чак зарязах всички и изцяло при него продължих. Само държеше да види феталните морфологии.

# 538
Теичка, в коя седмица отиде при Димитров?

# 539
От 36-та тръгнах на тонове, а преди това ходих няколко пъти да ми мери шийката.

Общи условия

Активация на акаунт