Токуда болница София - 21 тема

• 84 430
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
теичка, просто лекарите предполагат, че всеки се опитва да спести и си търси жк по зк. аз на герганова още в 8 г.с. с голямото ми детенце си й казах, че искам да съм само при нея и няма да търся жк по зк. и тя ми даваше какво и кога да правя, каза, че няма никакъв проблем да си се следя само при нея. после със сина ми изобщо даже не сме го обсъждали.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 09:53 от Елч

# 541
Аз се следя при др Илиев по същия начин. Той знае, че не ходя на ЖК по ЗК и просто ми казва кога, какви изследвания да си пускам. Той си ми прави микробиологията и ме гледа на Ехограф. За мен това мерене на корема и кг са глупости, всеки може сам да си го следи това, дори по-точно! Simple Smile

# 542
и аз така мисля. мен Герганова не ме е мерила, но всеки път ме питаше как съм с килограмите, т.е. следеше и това, просто не пряко.

# 543
Ако не се къжа Илиев преглежда повече от един ден в седмицата, нали?

# 544
Ако не се къжа Илиев преглежда повече от един ден в седмицата, нали?
Мен всеки път ме вика в четвъртък, не Знам дали и в други дни преглежда.

# 545
Може ли някой, който скоро е раждал при д-р Илиев секцио, да ми каже дали работи с конкретен анестезиолог или който е на смяна той поставя спиналната упойка?

# 546
Здравейте, може ли някой да ми каже дали д-р Корсачки работи все още в Токуда ?

# 547

Taм е все още, да.

# 548
  • София

Taм е все още, да.
Там е и за мен поне историята със заминаването му е слух! Crossing Arms

# 549
ами това със заминаването го е казал на свои пациенти, но аз поне го знам само като план, не е казвал срок.

# 550
  • Живее на Луната
И аз го чух от него, но не разбрах кога заминава. Ще липсва на много пациентки  Cry

# 551
Благодаря много за отговорите, а дали някой може да ми даде негов телефон или трябва да се обадя в болницата?

# 552
Ако самият той не ти даде, няма да ти дадат от регистратурата.

# 553
  • Русе
Здравейте,
Влизам в темата с въпрос.Аз отдавна съм родила, но ще се радвам, ако можете да помогнете.Предстои ми 10дневна физиотерапия.Дали има около болницата приличен апартамент или хотел за спане.Под приличен разбирам около и до 50лв. на стая за двама.
Благодаря.

# 554
Здравейте,
Влизам в темата с въпрос.Аз отдавна съм родила, но ще се радвам, ако можете да помогнете.Предстои ми 10дневна физиотерапия.Дали има около болницата приличен апартамент или хотел за спане.Под приличен разбирам около и до 50лв. на стая за двама.
Благодаря.
Може да ползвате хотелската част на болницата, ако това не ви притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт