Токуда болница София - 21 тема

• 84 429
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Копирам от сайта:
Самостоятелни стаи Токуда - етаж 5
Нощувка за придружители на пациенти в "Самостоятелни стаи Токуда" – 45.00 лв. на вечер
Всички стаи са единични, със собствен санитарен възел, климатизарани, с телевизор.
Телефони за резервация: 02/4034505; 0882/642287 
или в офиса на туристическа агенция ‘’Гея Турс’’,
който се намира в централното фоайе на МБАЛ "Токуда Болница София".

# 556
  • Русе
Благодаря!Само,че ние ще сме двама, а стаите в болницата са единични.

# 557
Звънни и питай дали не може да се сложи второ легло срещу доплащане.

# 558
  • София/Севлиево
Здрaвейте.Имaм едно питaне и мисля,че товa е прaвилнaтa темa.Кой лекaр бихте ми  препоръчaли зa ЖК по ЗК.Мъжът ми нaстоявa тaм дa се следя и тaм дa рaждaм,a  aз от своя стрaнa не искaм дa рaждaм в Мaйчин дом,където имaх стрaшно много проблеми преди години, и си мисля,че щом  съм избрaлa Токудa зa второто си рaждaне е добре тaм дa ми се води и ЖК по кaсaтa.

# 559
Здрaвейте.Имaм едно питaне и мисля,че товa е прaвилнaтa темa.Кой лекaр бихте ми  препоръчaли зa ЖК по ЗК.Мъжът ми нaстоявa тaм дa се следя и тaм дa рaждaм,a  aз от своя стрaнa не искaм дa рaждaм в Мaйчин дом,където имaх стрaшно много проблеми преди години, и си мисля,че щом  съм избрaлa Токудa зa второто си рaждaне е добре тaм дa ми се води и ЖК по кaсaтa.

за безплатна женска консултация се обадих в началото на януари и ми дадоха час за 11 март при д-р Живкова. Има и пакет платена ЖК, не знам дали дават по-бързо час.

# 560
Елислава, според мен няма голямо значение дали ще се следиш в Токуда, даже ако избереш този вариант ще си ограничиш доста избора и възможностите. На мен ми води ЖК лекар от друга болница, където ми беше по-удобно да ходя, за раждане бях избрала д-р Герганова от Токуда и месец и половина преди термин просто си записах час при нея за предродилна консултация, ще има време да се опознаете и с лекаря, който ще ти води раждането. А за самите АГ лекари там няма никаква разлика в отношението към теб дали си се следила в Токуда, или не. Поне с Гегранова мога да ти гарантирам, че е така.

# 561
И аз се чудя при кой да се запиша на ЖК по ЗК - при Колева, Живкова или Евтимова.  newsm78 Бихте ли препоръчали.  bouquet

# 562
  • София
Аз бях при Евтимова. Доволна съм, но съм чела и лоши отзиви за нея.

# 563
  • в 1001-та нощ
При д-р Колева е много натоварено, чака се, докато при д-р Евтимова - всичко се движи по график.

# 564
Елислава, ако не се лъжа само Колева изражда от всички изброени, които ти вършат работа за жк по зк. Можеш да де следиш където си поискаш, по-скоро гледай да си избереш лекар за раждането от Токуда и да отидеш месец и малко преди термин за консултация и след това следене на тонове. Успех !

# 565
  • София/Севлиево
Блaгодaря ви момичетa.Ще го обсъдя с мъжa си и ще го решим.Aз ще съм секцио,зaрaди проблеми с предното ми рaждaне, но кaто се позaмисля мaй е нaй-добре дa ме следи докторa от първия път и ,когaто нaближи времето дa отидa в Токудa и дa изберa специaлист.

# 566
Бих те посъветвала, по-отрано да се ориентираш при кой искаш да раждаш в Токуда - първо, защото се чака за час и второ, защото лекарят може да е претоварен и да ти откаже да ти води раждането ( бях писала, че моят гинеколог ми каза, че пациентка му се разсърдила поради тази причина).

# 567
Аз съм при Колева. Наистина се е случвало и два часа да чакам за преглед, но за сега съм много доволна и смятам, че си заслужава  Peace

# 568
Има ли някой съхранявал стволове клетки в Крио сеиф и раждаш в Токуда.
Интересува ме човек от болницата ли взима клетките или идва външен човек?

# 569
Има ли някой съхранявал стволове клетки в Крио сеиф и раждаш в Токуда.
Интересува ме човек от болницата ли взима клетките или идва външен човек?
Аз ще раждам в Токуда и ще съхраня клтки в тази банка. Казаха ми, че имат хора в болницата с които си работят.

Общи условия

Активация на акаунт