Токуда болница София - 21 тема

• 84 210
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
В предната тема имаше линк за много трудна бременност и рисково раждане, но не си спомням точно какъв беше проблемът ...

При кой лекар се следиш? Едва ли би поел риска да раждаш без нужния специалист  Peace

# 61
  • Живее на Луната
Аз родих миналата седмица със секцио и след операцията имах проблем с кръвното. Така и не можаха да ми го свалят до самото изписване, въпреки че ме гледаха двама кардиолози. Д-р Корсачки ми препоръча да се прегледам при някой друг кардиолог, извън Токуда. Това го казвам само като информация, иначе най-добре си обсъди конкретната ситуация с АГ. Според мен не биха направили нещо рисковано.

# 62
Аз се следя при Димитров. Часъм ми е чак за 9 ноември и затова се чудя дали има някой с впеатления.

# 63
При Димитров съм от повече от 5 години и най-после ще родя при него, така очаквания от мен момент. Той е единствения лекар, за когото съм чувала и чела само хубави неща. Много сериозно се отнася към състоянието на пациентката, и освен всичко друго е безкрайно човечен. Убедена съм, че ще се погрижи за всичко, не се притеснявай.

# 64
  • София
  Здравейте момичета! И аз ще раждам в Токуда Simple Smile Искам да попитам някой знае ли какви документи са нужни за припознаване на бебето от бащата и за издаване на акт за раждане, ако няма сключен брак?
Благодаря! bouquet

# 65
  • Калифорния
Личните карти на майката и таткото  Peace

# 66
Понеже и аз ще раждам там и се интересувам от същото...Предварително пълномощно от нотариус не е ли необходимо, че бащата припознава детето? Или на място в болницата става това?

# 67
Понеже и аз ще раждам там и се интересувам от същото...Предварително пълномощно от нотариус не е ли необходимо, че бащата припознава детето? Или на място в болницата става това?
Пълномощно за какво? Бащата, лично, на място в болницата припознава детето, с личната си карта. Други документи не са необходими.

# 68
Пълномощно за какво? Бащата, лично, на място в болницата припознава детето, с личната си карта. Други документи не са необходими.
Благодаря  bouquet

# 69
  • Калифорния
Няма нужда да се ходи при нотариус, но се плаща за припознаването 50лв. Ако не ви се дават тези пари, може таткото да иде при нотариус и там да припознае детето. После носи в болницата документа от нотариуса, за да съставят акта за раждане.

# 70
Мацки, как беше телефонът в кабинета на АГ-тата?

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 14:14 от Елч

# 71
403 42 42 - АГ кабинет

# 72
lamera11, много ти благодаря!
свързах се и не мога да не се похваля, че цитонамазката ми е 1 група - отличничка съм Simple Smile)))

# 73
Здравейте, момичета.
Избрах да раждам в Токуда при д-р Димитров и искам да попитам, мога ли предварително да избера пълна упойка при секциото и дали се доплаща за нея?

# 74
  • София
Здравейте, момичета.
Избрах да раждам в Токуда при д-р Димитров и искам да попитам, мога ли предварително да избера пълна упойка при секциото и дали се доплаща за нея?
Упойката се назначава така да се каже от анестезиолога. Не мисля, че решението може да е твое. Имам 2 бр. секцио при д-р Димитров - първото беше с пълна, 2то със спинална упойка, но си беше решение на анестезиолога и не съм доплащала за пълната (2009 г).
Не знам какви са ти причините да искаш пълна, но възстановяването от нея е по-неприятно, а и изпускаш първия плач на бебето. В Токуда пускат и Happy birthday, допират ти бебчето да можеш да го целунеш. Изобщо аз съм много щастлива, че имах този момент с бебе номер 3.

Общи условия

Активация на акаунт