Токуда болница София - 21 тема

• 84 345
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Момичета успях да се свържа най-накрая днес, но те нямат свободни часове. Имат чак от края на март, някои и средата на април. Аз дори да си бях записала час когато съм видяла положителния тест няма как да успея да отида преди 12та седмица, когато трябва да ми се прави серклаж. Моля кажете вие как успяхте да си запишете часове, много се отчаях.
Питах за Илиев, Попова и Герганова.

# 646
Момичета успях да се свържа най-накрая днес, но те нямат свободни часове. Имат чак от края на март, някои и средата на април. Аз дори да си бях записала час когато съм видяла положителния тест няма как да успея да отида преди 12та седмица, когато трябва да ми се прави серклаж. Моля кажете вие как успяхте да си запишете часове, много се отчаях.

За съжаление тези лекари приемат само по половин ден в седмицата. Вариантът ти е да отидеш на място в дните, в които приема дадения лекар и да искаш консултация с него. Бях при Илиев преди 2 месеца - отидох около 17ч, обсъдихме резултатите ми от БХС и тогава ми каза да си запиша час за 25/02, т.е. утре. Изумлението ми беше на регистратурата, когато ми казаха, че за 25-ти има един единствен свободен час.

----
Аз искам да питам другите мами, раждали там - има ли раждали естествено след секцио? Първото ми раждане беше през 2011г. При мен се наложи секцио поради седалищно предлежание и голямо бебе. Екипът беше Илиев и Лазарова (какво стана с Лазарова?). Имам доста време още, но за себе си искам да знам какви са ми вариантите.

# 647
Fifi, Лазарова е в Шейново.

Относно болничните: тъй като ми се наложи да полежа в отделението "Високо-рискова бременност" (общо 2 седмици), та се нагледах на бременни, които идваха само, за да си вземат 30-дневен болничен. Процедурата е следната: приемат ги сутринта в отделението, взимат им кръв и урина (изискване на ЗКаса), попълват нужните документи и следобед ги изписват с болничен лист за 30 дни, подписан от ЛКК (трима доктори). Плаща се 200 лв, уж за престой от три нощувки.

Теичка, не разбирам защо Евтимова ти е казала, че трябва да лежиш реално в отделението. През моя престой поне 10 момичета минаха за болничен и всички си тръгваха в деня, в който постъпваха- следобед след 16:00 часа.

# 648

За съжаление тези лекари приемат само по половин ден в седмицата. Вариантът ти е да отидеш на място в дните, в които приема дадения лекар и да искаш консултация с него. Бях при Илиев преди 2 месеца - отидох около 17ч, обсъдихме резултатите ми от БХС и тогава ми каза да си запиша час за 25/02, т.е. утре. Изумлението ми беше на регистратурата, когато ми казаха, че за 25-ти има един единствен свободен час.

----
Аз искам да питам другите мами, раждали там - има ли раждали естествено след секцио? Първото ми раждане беше през 2011г. При мен се наложи секцио поради седалищно предлежание и голямо бебе. Екипът беше Илиев и Лазарова (какво стана с Лазарова?). Имам доста време още, но за себе си искам да знам какви са ми вариантите.

Фифи, как да разбера в кои дни приемат?

# 649
Илиев приема в четвъртък от обяд до 19 някъде. Най-ненатоварено е в началото на приемното му време и в края, поне по мои наблюдения. Напоследък ходя все към 12 30  - 13 30 и няма забавяне на часовете и чакане (то остава и тогава да има де Wink)

# 650
Аз си записах час така: На 20 август се обадих и питах кога е първият час по ЗК - беше 20 септември. Питах кога е първият платен - 7 септември при д-р Колева. И си казах - това ще да ми е късметът. На 7 септ. бях 7с2д и видяхме сърчице. Но да сте подготвени за друго - часът ми беше за 16ч, а влязох в 18ч. Не всеки път е така, но се е случвало поне още 1-2 пъти. Но според мен чакането си заслужава.

До кабинет 1 има един график, ако някой случайно го е снимал може да ти каже. Аз знам само, че Колева е понеделник след обяд и сряда до обяд.

# 651
Супер сте, благодаря ви, много ми помогнахте  Hug

# 652
  • в 1001-та нощ
tiqlozanova, без комисля - лекарят може да ти даде до 10-15 дни, ако трябва още - вземи от ЛЛ и после започва дългия болничен след серклажа  Peace

Може и с отпуск да комбинираш  Peace

# 653
аз съм лежала 2 пъти за болничен и си беше реален престой в болницата по цял ден, само вечер си спях в нас.

# 654
Може би са ги променили нещата, аз говоря за преди месец.

# 655
ами тогава твърдяха, че им правят проверки и затова не ме пускаха, даже и като се прибирах трябваше до 8 ч. да съм в отделението. лежала съм преди 5 и преди 2 г., може и да има промяна, нали имат драма с болничните места

# 656
Здравейте момичета, доктор Колева преглежда ли с вагинален ехограф или имат само коремен?

# 657
Др Кирякова е в отпуск до 11 ти и ми каза да отида при др докторка по здравна каса да ми запише тонове,но се оказва че и тя е в отпуск и се чудя мога ли да отида до Токуда при друг доктор просто за записа?

# 658
Можеш да отидеш без час и на регистратурата да си платиш едни тонове. Като ги направиш, докторът, който е на смяна, ще ти ги разчете.

Нова Надежда, Колева, както и всеки друг лекар там, разполага с ехограф с 2 два накрайника- за коремен и вагинален преглед, и според необходимостта преценява как да гледа. Мен ме гледа един път тя, към 30г.с., като първо огледа бебето с коремен, а после шийката на матката с вагинален.
Също в съвсем начална бременност са ме гледали с вагинален, за да се визуализира образа по-добре.
Какво те притеснява, нито боли, нито е опасно за ембриона?

# 659
Относно болничния - преди 2 седмици лежах там точно за болничен.
Приемат те за 3 дни като ти правят няколко изследвания и да, спиш си там Simple Smile
Имаше и други момичета като мен и те също нощуваха в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт