"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-24

• 17 908
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добър вечер Hug.
Габи, Hug,много се радвам,че намина  Hug,че си се отървала от това "нещо",дет бая голямо се оказало и даааже вече си си в къщи Party.Бързо възстановяване
  bouquet.
Благодаря за новата тема  bouquet  bouquet  bouquet.
Краката ми са в гореща вода,пия чай и гледам някакъв филм "Викинги"по Бнт със убави мъжове,дет само някви мечове вадят и си бият един на друг глави Thinking.Ренка,Зиз,мое ви хареса Mr. GreenА той пък свърши,ма бил сериал...
От мен лека  Hug

# 46
  • Още у мъглата ...
Добър вечер Hug.
Габи, Hug,много се радвам,че намина  Hug,че си се отървала от това "нещо",дет бая голямо се оказало и даааже вече си си в къщи Party.Бързо възстановяване
  bouquet.
Благодаря за новата тема  bouquet  bouquet  bouquet.
Краката ми са в гореща вода,пия чай и гледам някакъв филм "Викинги"по Бнт със убави мъжове,дет само някви мечове вадят и си бият един на друг глави Thinking.Ренка,Зиз,мое ви хареса Mr. GreenА той пък свърши,ма бил сериал...
От мен лека  Hug

Линче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерсиии Hug  Hug

И лека  Hug Hug Heart Eyes

# 47
  • Още у мъглата ...
А добре дошла  Hug  bouquet
Ама човек да не отиде да пие 2-3 коктейла и сте писали кат не видели. Че и нова тема има.  Naughty

А добре заварила  Laughing Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 48
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ха такааааааааа...систърчето е на линия Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Брях  Shocked Shocked Shocked ква е таз хралупа дет си си отглеждала бе сис Joy Joy верно голема рУмантика Joy

Сал да кайм, чи съм си пуснала климатика за топло...бахти студа...и Тера ме изврътка да простирам Crossing Arms

# 49
  • По света и в нас.
Айде и аз в новата тема,за което   bouquet
Габи,много големи тези камъни  #Crazy,важното че сега всичко е наред.  love001

# 50
  • Още у мъглата ...
Ха такааааааааа...систърчето е на линия Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Брях  Shocked Shocked Shocked ква е таз хралупа дет си си отглеждала бе сис Joy Joy верно голема рУмантика Joy

Сал да кайм, чи съм си пуснала климатика за топло...бахти студа...и Тера ме изврътка да простирам Crossing Arms

Систърче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Малко съм на триъгълник по-скоро, ма ша го изправим  Laughing Party Party Joy Joy Joy
Големо хралупе беше - 16х6 см. къщичка са си имали Mr. Green Joy Joy

И аз си пуснах духливото печле Party, че верно студ ooooh!

# 51
  • Още у мъглата ...
Айде и аз в новата тема,за което   bouquet
Габи,много големи тези камъни  #Crazy,важното че сега всичко е наред.  love001

Биби  Hug Heart Eyes Heart Eyes Нали са вече извън мен Party Party Party

# 52
# 53
Абее, Путин нападнал ИД бе... Laughing аз забрайх да кажем днеска та ся се сетих Grinning

# 54
Ай честитУ ми , от дугата седмица ша изпълняЯм още една позиция +ощето две дето ги върша и ся, ама естествену без да ми се плаща ниЩ отгоре , само ей тъй за гърча  Mr. Green Twisted Evil
И тъй щото ми ФанЪ очото , като отворих фейсУ , са чувстват не притеснени от мене главните систри у диспансеру, щото само шЪ гледам

Ся отивамИ да идем

# 55
 Ехееее  , Габчето е дабре щом е минала и в къщлето и вилата    Party

Ади  самолети  ша ни пазат от бежанците  Joy

# 56
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 newsm09

# 57
Добро утро  Hug Hug Hug Благодаря за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet (не мога да си отворя допълнителните емотикони  Crossing Arms )

Габи се е появила.  Party Габи  Hug Heart Eyes Профи,защо така гледаш?

И кафенце:

Вие си знаете,ама да си кажем  Joy

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 08:16 от romanti4ka

# 58
Мераба шашкънье Hug Hug Hug

Ох, бееее...ше умрем с тоя Голди ooooh! Сал по гръб лежи, туку поплува и пак така... ooooh!
Голем стрес е да се гледа така. Па, ако е решил да мре, да мре и да се свършва, че съм 24/7 разстоена Cry
Бад Hug Heart Eyes

# 59
Морген Party Party Party
Вани Hug Heart Eyes ми у 4,30 къ да гледа Профи Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зизуня Hug Heart Eyes ма дай му да яде, му натежи тумбака и ше си застане как требе Laughing А ми е жал много за него ooooh!
И ся да рипнем, щото е четвъртък и си идем да се видим с алтавите newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Ади убав ви ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт