"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-24

• 17 923
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • Още у мъглата ...
Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Биби  Hug Heart Eyes Heart Eyes Феми  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 676
Здрасти Hug Hug Hug

Профи дати е живо и здраво момичето Hug Heart Eyes

# 677
Здравейте, Simple Smile...........Simple Smile как сте в това мрачно Confused и дъждовно Confused време!?
Профче, ЧРД на щерката ти, smile3525 да Ви е жива и здрава, и всичко най-добро, и желая, честит празник, и на теб обичана мамче. newsm51

# 678
  • Още у мъглата ...
Ренка  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ще ходим ли на мача на Гришака Party Party newsm78

Наде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 679
Мераба Габунче. Hug

# 680
  • в подножието на планината
Феми, Hug Heart Eyes аз по всяко време мога си ревна, но сега не ми се ще... Rolling Eyes

Габи, Hug Heart Eyes Релаксче, Hug Heart Eyes Наде, Hug Heart Eyes Клоди, Hug Heart Eyes Биби, Hug Heart Eyes

# 681
Феми, Hug Heart Eyes аз по всяко време мога си ревна, но сега не ми се ще... Rolling Eyes

Габи, Hug Heart Eyes Релаксче, Hug Heart Eyes Наде, Hug Heart Eyes Клоди, Hug Heart Eyes Биби, Hug Heart Eyes
Звездичке, Hug нЕмЪ да рИвем, само ще се смеем, защотооооо смехът е здраве, а плачът ни съсипва. Клише, но е истина.

# 682
Ше видим Laughing той с Монфис ше напраят шоу Crazy искам ма ша вида Laughing

# 683
Аз пък не се тегля и така от няколко години, само ся минах на един режим и в началото се теглих да вида дали ще има резултат, не друго. Еми седем кила бях надолу, ама от месец и нещо пак не се качвам на кантар. По дрехите ще усетя, ако отеснеят  Mr. Green
Гъбак, Бел, Профче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Лори  Heart Eyes Hug всичките имаме такива дни, и на мен като ми тръгне така, айдеееее иде ми да се застрелям, аз плота си счупих керамичния с едно шишенце от сокчета "Теди"  ooooh!

Ама като ги пишете "бях на една диета" или "бях на един режим", ша ва замола да пишете на кой  Mr. Green
Ази имам да свалям, според мъжо 5 кила, според менИ 7-8.

И аз са опитвам да хрусам лимони целия ден, ама вече ми изтръпнАа зъбите от тЕх. Нарязала съм ги на ситни кубчета и къде мина покрай тЕх лапам Идно.

# 684
  • Варна
ВИднага режима, че съм замязала на прасе в дънки. И днес има тъжно Мири. Хареса си ботички, поръча си ботички, ботички йок. Пък кви хубави бяхааааа. Сега ривЪ  smile3518

# 685
Надявам се да има билети на поносима цена а не от 20 лв. нагоре.
1  • Отговор•Споделяне ›

Аватар
GameSetMatch  к2 • преди 28 минути
25-40 май ще са. А и като се има предвид кои играят, цените са поносими. ше ги видим у понеделник  Praynig

# 686
# 687
 rotfImbo ако опъне и гащите до ушити, цена няма да има  hahaha

# 688
  • Още у мъглата ...
Надявам се да има билети на поносима цена а не от 20 лв. нагоре.
1  • Отговор•Споделяне ›

Аватар
GameSetMatch  к2 • преди 28 минути
25-40 май ще са. А и като се има предвид кои играят, цените са поносими. ше ги видим у понеделник  Praynig

Ехеееее, супер значи, ако са такива цените Party Party Party Олелеееее, значи и страшно бързо ще свършат ooooh!
В понеделник ли ще се пускат newsm78

# 689
де го видехте тоя дъжд , тука при мени тъй исках цял ден да вали то не , даже стана топличко .само сутрината дето зарУся и толкоз.
Аз са тегля за стимул , даже кантара си го купих два месеца след като почнах се ограничавам , първо по дрехите се усетих , но тъй кат са кача и видя някой хубав - и са надхвам , а ако видя някой + се стягам

Общи условия

Активация на акаунт