"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-24

• 17 960
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро ся ,че малко влазах с вратата  ooooh! Гъбке , радвам се да те видя  Hug Heart Eyes бързо възстановяване  Party
Миленку Hug Heart Eyes
Марги Hug Heart Eyes

# 76
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе кой е този дет сал плаче на рамото на тати от мен бе? Crossing Arms

# 77
кво станало  newsm78

# 78
  • Варненска клюкарка
Я разкажи с повече думички newsm78

Аз пък ни в спойлера на Габи виждам нещо, ни моя аватар виждам..... всъщност аватаара ми си грае на тука им тука нЕма #Cussing out Вие виждате ли го?
А най ме е яд че тези дни ще трябва да пускам тема отатък, просто щях да копирам досегашната, но всички комикси и колажи освен 2 липсват #Cussing out

# 79
Добро утро ся ,че малко влазах с вратата  ooooh! Гъбке , радвам се да те видя  Hug Heart Eyes бързо възстановяване  Party
Миленку Hug Heart Eyes
Марги Hug Heart Eyes
Миче,  Hug Heart Eyes

# 80
Ми някой пак е грачил да се оплаква и бях предупредена да си редактирам подписа, че бил голям и всеки който влизал в страница с моя публикация го теглел. Даже пък бил външен за форума и не ги касаел.  ooooh! То пък остана и моя профил и украса да касае някой друг освен мен.
Не знам, но взе страшно да ми писва и ще си бия камшиците от този форум. То пък стана като концлагер вече. Те не си погледнат бъгнатата мама, а с мен се занимават.
Щом системата ми приема големината, защо трябва да се отказвам? Да направят ограничения, пък тогава няма да има как да се постави.
Това като емотиконите...курдисали ги като опция, пък като ги ползваш лош. Да махнат и тях. ooooh!

# 81
  • Още у мъглата ...
Добъъър дееен, прекраснички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре съм ви заварила, Романтиче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Феми  Hug Heart Eyes Heart Eyes Белче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Марги  Hug Heart Eyes Heart Eyes Релаксче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

И за всички, дет снощи вече ви гушкАх  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И коооо, кафе ша пийти ли, че аз тез дни трябва се плакна с чайчета Whistling Laughing Joy Joy
Ай за вас поне  Hug Hug

# 82
  • Пришълец
Я разкажи с повече думички newsm78

Аз пък ни в спойлера на Габи виждам нещо, ни моя аватар виждам..... всъщност аватаара ми си грае на тука им тука нЕма #Cussing out Вие виждате ли го?
А най ме е яд че тези дни ще трябва да пускам тема отатък, просто щях да копирам досегашната, но всички комикси и колажи освен 2 липсват #Cussing out
Аз го виждам  Peace

Габчее  love001

# 83
Ми някой пак е грачил да се оплаква и бях предупредена да си редактирам подписа, че бил голям и всеки който влизал в страница с моя публикация го теглел. Даже пък бил външен за форума и не ги касаел.  ooooh! То пък остана и моя профил и украса да касае някой друг освен мен.
Не знам, но взе страшно да ми писва и ще си бия камшиците от този форум. То пък стана като концлагер вече. Те не си погледнат бъгнатата мама, а с мен се занимават.
Щом системата ми приема големината, защо трябва да се отказвам? Да направят ограничения, пък тогава няма да има как да се постави.
Това като емотиконите...курдисали ги като опция, пък като ги ползваш лош. Да махнат и тях. ooooh!

newsm78 Тва на лични ли ти го пишат.и аз бях многоооо време с гащи на нюансите и те не бяха никак малки , но никога са ми писали или пращали нещо да ги махам

Пишеш ли в аватарската тема , там мразят гифчета , да не ти прай някой мръсно

# 84
  • Още у мъглата ...
Брех, дорде сваря кафето, сте минали на болна тема  Rolling Eyes Еееех, демокрацияяя Whistling Whistling
Систърче  Hug Heart Eyes Heart Eyes spoko hug spoko hug

Бел Hug, сега ти виждам аватара, но преди 20 мин. не го виждах Peace Явно е на тука има, тука нема Joy Joy Joy

# 85
Моите съболезнования , вчера и ние от 9 до 23 часа няахме вода , зарад тез кухари легнах в 02:00 часа , докат си опрая у нас

# 86
  • Варненска клюкарка
Да му се невиди, пък аз взех че махнах линка от прикачи и го качих на друг хостинг и пак не го виждам аватара си #Cussing out
Марги, моля те погледни дали се виждат снимките, там комикси и колажи на другата ни тема- ОС, че аз виждам само 2 ooooh!

ПП Габче Hug

# 87
  • Още у мъглата ...
Мераба шашкънье Hug Hug Hug

Ох, бееее...ше умрем с тоя Голди ooooh! Сал по гръб лежи, туку поплува и пак така... ooooh!
Голем стрес е да се гледа така. Па, ако е решил да мре, да мре и да се свършва, че съм 24/7 разстоена Cry
Бад Hug Heart Eyes

Ко му се плашиш на рибока, ми плува си по гръб, ко ся, научил е нов стил и го демонстрира Laughing Joy Joy

Чай и да те гушнем  spoko hug spoko hug

# 88
  • Още у мъглата ...
А пък мамата не ми показва известия, че има ново мнение  Crossing Arms Whistling Whistling

# 89

newsm78 Тва на лични ли ти го пишат.и аз бях многоооо време с гащи на нюансите и те не бяха никак малки , но никога са ми писали или пращали нещо да ги махам

Пишеш ли в аватарската тема , там мразят гифчета , да не ти прай някой мръсно
Ма аз не пишем там мааа... ooooh! Тука си пишем главно и до сега никога не е имало проблем. Слагала съм гифове и по 46 МБ и пак не е имало проблем. В края на краищата има опция за изключване на подписи...който е със слаба връзка да я ползва..аз какво да направя?

БелА, нищо не виждам като бельо по теб. Peace

Общи условия

Активация на акаунт