"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-24

• 17 942
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Още у мъглата ...
малиии, сал аз не мойм ти предложим рУманттикъ, чи мойте румантики са мнооу фешънларски Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes
Колку пойчи трупуй, колко пойчи кръв, колко пойчи кофи с гилзи, толку по дубре и са ми точнУ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Систърче Heart Eyes Heart Eyes Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Тя твойта е хеви-хорър романтика  Mr. Green Joy

Систърче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 646
е стана ми любУпотну ся, ква е таз рУмантика де  Crossing Arms
Кака чекЪм предлУжении

Габче мерси за предложениитУ ,  ша надникна гу видя дал ша ми ареса   Hug Hug

Бе Райчо изпече , у аз са настоих ми е депресе . той ся що се показа

Ся ша си пусна ей тоз филм , чи мноо са надъхвам от Раянчу, сам дет не и румантичън , ма ништ ся сюжета иде убаф
http://www.imdb.com/title/tt2140379/?ref_=nm_flmg_act_4

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 16:17 от Laters,baby

# 647
Здравейте бе, чуми, нарциси, простачки, кокошки и цялата флора и фауна. Да ви думам днес какъв каръшки ден, че барем се чупи тоя карък.

Имах да получавам едни пратки и от шест парцала, четири не стават- връщам. Хубо, ама два пъти се разкарвах до куриера, щото не можело така, трябвало иначе, да чакам куриера на адрес  ooooh! Айде, обратно такъмите, връщай ги. Еле, от третия път станА работата.

Прибирам се преди малко и комшията ме засича и що реши, че трябва да ме пита за някакви мои служебни неща и да ми обяснява за някакви такива, не знам? Той клюкар някакъв, работещ пенсионер, ама като си у тях по цял ден виси на шпионката и се информира  Tired

Та, прибирам сА и викам да съм бяла и добра Неска, ша забъркам един крем- карамел, че милото довечера ще каже- няма ли нещо за душата? И слушайте сега. Земам една йенска тенджУра, слагам захарта и да са направа на мн интересна я тургЯм на кутлУОна да са карамелизира. Ама нали съм бързак я тургям на най-високата степен, че бърже да стане. Убу ама тва стъкло и кат са нгрей бърже, а не постепенно се чупи. И по ено времи, пук тенджурата са пръсна на сред керамичните ми кутлони. Майко мила, идиши ми да умра. Няма ви казвам ко бръсане и мацане падна. Кат са размаза тоя карамел, сичко в стъкла, викам си, ся само тряа са порежЪ, ама не успях  Mr. Green Дим, пушаци, карамел по котлона. Овладях положението  Praynig От втори опит ся крем карамела сА пече, та да видим до края.

# 648
Лори ужасТ , ша си чаамИ и ни карамела , и моя мъ врънка му прая , ма аз ниш'тъ щот аку има ша ям докат свърши , пък нал съм на диета ша стани кофти кантара утрИ.
Ония ден ко са разприказвай ми на рабута за баклавЪ и колежката бременна вика тиху-тиху , ся ша ми са прииде , и аз нал съм душица , направих една тава баклава , занесох и са почерпи ми убу ма другата у нас , само ми намига "ела -ела при мен ела"и айдяяя кафе с баклава мноу убаво  Mr. Green и после кат сЪ теглиихми на кантаря +1 кило , затуй никво сладко няа праим

# 649
Хайде, банда, на 28 ноември на благотворителния мач на Гришо и Монфис в зала Арена Армеец   newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Суперски ще стане мачът  Party Party Party Само чакам да пуснат билетите  Party

Давайте да се сбираме Гришовките да ходим  Party Party Party Party
чакам да разбера ква цена са билетите ...дано са по-поносими

# 650
И аз бях на диета, ама ся почивам. Ти на коя си? Аз бях на оная дето по два дена се яде едно и също.

# 651
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
е стана ми любУпотну ся, ква е таз рУмантика де  Crossing Arms
Кака чекЪм предлУжении

Габче мерси за предложениитУ ,  ша надникна гу видя дал ша ми ареса   Hug Hug

Мискинин такъв Mr. Green Joy Joy hahaha hahaha

# 652
  • Още у мъглата ...
Хайде, банда, на 28 ноември на благотворителния мач на Гришо и Монфис в зала Арена Армеец   newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Суперски ще стане мачът  Party Party Party Само чакам да пуснат билетите  Party

Давайте да се сбираме Гришовките да ходим  Party Party Party Party
чакам да разбера ква цена са билетите ...дано са по-поносими

Дано  Praynig Не знам, като е благотворителен дали ще са много поносими, че те няма ни благотворят нас, дет ша ходим да гледаме Joy Joy

Релаксче Hug Heart Eyes Heart Eyes

Лори  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ни са ядосвай, и печицата душа носи Laughing, и тя намазала малко сладко, па и малко пилинг със стъкълцата си е направила  Mr. Green
А за теб  spoko hug spoko hug

# 653
  • Още у мъглата ...
е стана ми любУпотну ся, ква е таз рУмантика де  Crossing Arms
Кака чекЪм предлУжении

Габче мерси за предложениитУ ,  ша надникна гу видя дал ша ми ареса   Hug Hug

Мискинин такъв Mr. Green Joy Joy hahaha hahaha

Ма верно Naughty, глей го как избирателно се показва  Whistling Whistling Whistling Mr. Green

# 654
А да, и от мобилния оператор са ми объркали фактурата  Mr. Green На разпечатката едно, на фактурата друго, как пък не са объркали по-ниска сметка, ами са я надписали двойно?  ooooh! И там ходих да са разправам, някакви жалби подавах, обяснявах, ама видиш ли трябвало да си платя сметката въпреки това, а ако имало грешка наистина, щели да ми я приспаднат следващия месец.

# 655
Ако са по 100 и над 100 тая година ще е без мене  ooooh! дано са по евтини  Praynig Praynig Praynig

# 656
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз си мислех, че сичките гадости са запазена за мене марка, ма кат чета Лори ( spoko ) напрау се едно Райчо грее при мен.  #Silly Верно кьорав и кисел, ма се пак Райчо.  hahaha

# 657
  • Още у мъглата ...
Ако са по 100 и над 100 тая година ще е без мене  ooooh! дано са по евтини  Praynig Praynig Praynig

Те ще са различни за различните сектори и височини на секторите Peace Така че си мисля, че за страничните сектори може да поднат под 100 лв.  Peace
Или пък аз съм по-навита за А и С в гълбарника високо, ама пък ще се вижда кат хората, а не гърбом на единия Whistling Whistling Там също са обикновено малко по-ниски Peace
Абе ще видим, ама ми се ходи Party Party Е, вярно е, че пък аз не давам допълнително пари да дойда до София, така че съм в добра позиция Peace

# 658
 hahaha Joy Joy Joy
Даам ви гу веднага , ся кат взема лапиту от дома и ша иска я разхождам , па как си беше мрачно и студено , кат са брибиряхми щях са тупна на компа и си виря кракъта Crossing Arms

Лори
Скрит текст:
Бях почнала с 90 дневната , но после четох много лоши неща за нея-как след като се спре и пак се качват кг, че всъщност разделното хранене има другу групи не точно както те ги дават .Сега от началото на януари , до сега съм свалила 20кг. просто почнах да се храня по здравословно , не ям тестяно(понякога си позволявам парче пица или баничка)но не е всекидневно , сутрин само плодове , повече салати и не ям след22 часа , че аз имах навика са прибера от работа и се наям в 12 вечерта.сега се закотвих на 69 и не мърдам , явно тялото ми е в почивка , но държа си фротна де , не се отказвам.и дори да съгреша , че почнах по-често да имам такива дни , не качам или ако ме покаже кантара с кило отгоре , то след няколко дни пак съм надолу

# 659
  • Още у мъглата ...
А да, и от мобилния оператор са ми объркали фактурата  Mr. Green На разпечатката едно, на фактурата друго, как пък не са объркали по-ниска сметка, ами са я надписали двойно?  ooooh! И там ходих да са разправам, някакви жалби подавах, обяснявах, ама видиш ли трябвало да си платя сметката въпреки това, а ако имало грешка наистина, щели да ми я приспаднат следващия месец.

Те всички монополисти в БГ са се такива  #Cussing out Ако им казваш, че са нагазили лука, ти викат: Плати си първо, пиши жалба, пък ний ще я разгледаме и ще видим дъл щи връщаме пари Whistling Whistling #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт