Ето есента дойде, а МАЙчето расте, расте! Тема2

• 25 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 510

Чудя се какво да правя, нищичко не мога да се сложа в устата... дайте съвет!

Малчо, консултирала ли си се с лекар по този въпрос? Би трябвало да може да те насочи, дали с нещо, което да намали неразположението, дали с правилен подбор на храни.

Как се чувстваш по отношение на препечени филийки, сирене и маслини? Аз когато се почувствам кофти ям това и ми е добре. Не дразнят стомаха, вкусни са.

И аз това хапвам. Препечени филийки с топено сирене или само сирене и маслини.

# 511
Готово,всичко е редактирано,но годините ще ги оставя на 37,няма да бързам да те "подмладявам".
Мислите ли над заглавието на новата тема?На мен нищо интересно не ми идва на ума. newsm78

# 512
Аз съм се спряла на Галатея   Whistling

А аз на Габриела  Whistling Whistling
mimsssi,избрали сме едно и също име. bouquet

# 513
Това са моите 3 предложения,които успях да измъдря:
1.Студени есенни дни,а МАйското коремче започва да личи!
2.МАЙското човече все по-голямо става,а на мама коремчето си проличава!
3.Падат есенни листа,а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

# 514
Аз гласувам за номер 3. Grinning

# 515
Момичета,хапвате ли сушени колбаси?

# 516
  • На остров
И аз за 3 то заглавие, нищо че ми личи  Sunglasses .

Според мен имената за момичета са много по лесни за измисляне и красиви  Heart Eyes .

# 517
Аз съм се спряла на Галатея   Whistling

А аз на Габриела  Whistling Whistling
mimsssi,избрали сме едно и също име. bouquet

Дано само да са от този пол, на който сме избрали име, че иначе ще трябва да мислим в мъжки род. Ама аз така или иначе трябва да измисля още едно име Simple Smile

# 518
Да бе лесни били женските имена. Whistling Питайте ни нас с мъжото колко трудно избрахме името на каката, а и сега ако е момиче пак ще има да го мислим. Както и предполагах не му харесва съкратения вариант на мъжкото име в женски вариант.(ама едно обяснение дадох и аз) Избрали сме Александър за момче и го заплаших, че ако му каже Сашко ще прекръстя детето. Joy

# 519
  • София
И аз гласувам за 3то заглавие Simple Smile
Роси, град не си ми добавила- София Simple Smile.
Относно хапването, аз не се ограничавам вече, бях на 90 дневната че бая имам за сваляне, но след като видях чертичките я прекратих, ще го мисля лятото живот и здраве:) аз в чантата вече задължително нося шоколад и вода...вече място не си намирам, нямам търпение за утрешния преглед, ще помоля пак за палчета около 12ч. Simple Smile

# 520
Да бе лесни били женските имена. Whistling Питайте ни нас с мъжото колко трудно избрахме името на каката, а и сега ако е момиче пак ще има да го мислим. Както и предполагах не му харесва съкратения вариант на мъжкото име в женски вариант.(ама едно обяснение дадох и аз) Избрали сме Александър за момче и го заплаших, че ако му каже Сашко ще прекръстя детето. Joy
Чудесен избор!Моят син се казва Александър. Heart Eyes

# 521
И на мен третото заглавие ми е най-сладко Simple Smile

Иначе като имена и на мен ми допада Габриела Simple Smile Още Катерина, Виктория ...
Леле, като се замисля за момче не съм мислила ... ще видим тая работа  Laughing Laughing Laughing

# 522
Винаги съм искала син, който да се казва Александър. Когато се запознахме с моя мъж се оказа, че и той иска сина му да се казва така. С каката бяхме малко в шок като казаха, че ще е момиче - хич не бяхме мислили женско име. Grinning

# 523
Явно Александър ще е масовото мъжко име при МАЙчетата,защото и на нас ни е фаворит.
Пъпешче,не съм го написала,защото не си ми го написала. Mr. Green Започвам от сега да стискам силно палци и те чакам утре с нетърпение. Hug
Амайрани и при нас като се запознахме с ММ се оказа същата ситуация.
Желая ви лека и спокойна нощ!

# 524
Аз харесвам номер 2
Нашият младеж сме решили да го кръстим на мен и мъжа ми, комбинация от нашите имена - Венелин. Предните 2 деца носят имената вече на баби и дядовци, от двата джинса, отчели сме се, за да няма сърдити. Това бебе, да се роди живо и здраво, ще си е на нас.  Hug
Големият ми син се казва Габриел, и преди 10 години беше рядко срещано име, много му харесвам името, на  Архангела стоящ от ляво на Бог - Гавраил. Именния ден е на 26.03, за тези, които са се насочили към това име Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт