След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 127.93

• 12 985
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Много готин Бурак, и как и говори, и какво и говори...  ooooh! Crazy
Фрага има много хубави моменти, обаче Аслъ накрая пак вика, че било олмаз  Shocked

Пепи, говореше май за евето, не за евлендето   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ма ние нали сме полиглотки... натаманихме си го както ни харесва  Mr. Green

Лилче, де се изгуби по едно време  Laughing

# 61
  • В света на мечтите... ❤
видяхте ли на фрага- пак сме в сряда Simple Smile

Нали уж излезе инфо последно,че няма да го сменят  Thinking

# 62
Не разбрах какво стана с конкурса - Чапла за свои ли представи рисунките на Аслъ  newsm78
И като говореше с Волкан, каза, че знае как да използват болестта на Нихат - може би те ще манипулират и шантажират Бурак  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Уф, изобщо не ми хареса този епизод  Mr. Green

# 63
Много готин Бурак, и как и говори, и какво и говори...  ooooh! Crazy
Фрага има много хубави моменти, обаче Аслъ накрая пак вика, че било олмаз  Shocked

Пепи, говореше май за евето, не за евлендето   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ма ние нали сме полиглотки... натаманихме си го както ни харесва  Mr. Green

Лилче, де се изгуби по едно време  Laughing

При рускините няма ли превод на финалната сцена  newsm78  Ели,Диди  newsm78

# 64
Според мен Чаплата остави рисунките,щото не ги хареса...едва ли не кой ще избере тази грозотия  Joy Joy поне по мимиките й така ми се стори  hahaha hahaha hahaha

Дани,мерси много за превода   Hug newsm51
Еви,и на теб,че се включваше с разяснения  Hug newsm51

Следващата серия ще е тежка пак  Rolling Eyes  Аслъ какво се караше на Елчин...не ми се видя мн радостна,че са я избрали  Confused
Аз не разбрах защо Елчин води този конкурс  newsm78 нали Аслъ при братята М подаде документи,Елчин какво прави там,нали др фирма има  Thinking

Бурак мн хубави думи й каза...нищо,че не ги разбрах  Joy Joy Joy... честно да ви кажа чак се чудя как устоя тоз човек  Crossing Arms ако Аслъ продължава така да не му вярва,нещата ще хванат др посока  Rolling Eyes

# 65
Еви направо ми писна  ooooh! тия сериозно ли сложиха такъв епизод точно в деня, в който почват конкуренцията  Shocked Tired и най-накрая кво- АСБУР 10 минути, няма и толкова  #Crazy ако продължава, ще си го гледам чак като качат епизода, че да превъртам. #2gunfire

Нали уж излезе инфо последно,че няма да го сменят  Thinking
не знаех  Thinking

# 66
  Бурак: Утре ще се  оженим..... hahaha hahaha hahaha hahaha Ама  май не е това Grinning
 Joy Joy Joy Joy, което съм чула Grinning

# 67
пък  #PoyrazKarayel  такъв феномен, че чак стана тренд не само в Турция Shocked Laughing

# 68
Ани може би конкурса е с цел победителя да рисува етикети за козметичните й продукти,тя нали с това се занимава  Peace

А колкото до рисунките и на мен ми стана омотано,аз мислех,че ще изтрие и изхвърли всичко на Аслъ,а тя оставила рисунките  Thinking

# 69

Верно ли това й е казал  newsm78  на мен не ми се чу думата оженим  Thinking

# 70
Благодарности на всички, които участваха в превода . Прекрасни сте Hug Hug Hug  bouquet

# 71
Дани, мисля, че финалната сцена е от фрага- където казва, че ще разкаже на всички за нея, ще каже на семейството си за нея  newsm78

Лил, нямаше и 10 мин. АсБур  Mr. Green и изобщо много разводниха целия епизод  Sad

Дани  Hug, Еви  Hug, благодаря ви за превода и разяснениета   bouquet   bouquet

# 72
Еви, Дани, благодаря ви  Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 73
Дани, мисля, че финалната сцена е от фрага- където казва, че ще разкаже на всички за нея, ще каже на семейството си за нея  newsm78

Лил, нямаше и 10 мин. АсБур  Mr. Green и изобщо много разводниха целия епизод  Sad

Дани  Hug, Еви  Hug, благодаря ви за превода и разяснениета   bouquet   bouquet

Да,Диди,но след тези думи от фрага й каза и още нещо и я пита нещо накрая  Peace

# 74
Еви направо ми писна  ooooh! тия сериозно ли сложиха такъв епизод точно в деня, в който почват конкуренцията  Shocked Tired и най-накрая кво- АСБУР 10 минути, няма и толкова  #Crazy ако продължава, ще си го гледам чак като качат епизода, че да превъртам. #2gunfire

Скрит текст:

Нали уж излезе инфо последно,че няма да го сменят  Thinking
не знаех  Thinking

От комедия минахме съвсем в др стил...кви са тези драми,това чудо... Crossing Arms Аслъ само реве...всеки епизод,пък Бурак й доказва,че наистина я обича...йетер бе.йетер  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  И моите очаквания бяха за повече време пикник,ама-на...колкото танца  Crossing Arms

По стар започва АШКа...чак се оцъклих  Joy Joy Joy Joy

Обаче музиката на промото на СТАР мн готина...чак си я тананикам вече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт