След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 127.93

• 13 101
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Керодиспансера
Сигурно не е избрана Ааслъ, а нейните рисунки са слпжени в друга папка , защото казва на Елчим - това са моите работи ,станала е грешка  Peace
после се кара на Волкан- как можа да направиш това ! но за кое , ще разберем в сряда  Peace
Аслъ казва на Бурак, сигурно твоите родители ще са против мен , а той отговаря , че той сам ще реши всичко  Peace

# 76
Ани, ти остави жанра, то самия епизод беше пълна скръб.. почти забравих, че Демет и Юсуф са главни  Tired Laughing

# 77
Еви, Дани, благодаря ви  Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ваййй,не може да бъде  Whistling Whistling Whistling веднъж и тя да го целуне  Heart Eyes ама Бурак мн сериозен  Confused пак е станало нещо  Close

# 78
  • В света на мечтите... ❤
Сигурно не е избрана Ааслъ, а нейните рисунки са слпжени в друга папка , защото казва на Елчим - това са моите работи ,станала е грешка  Peace
после се кара на Волкан- как можа да направиш това ! но за кое , ще разберем в сряда  Peace
Аслъ казва на Бурак, сигурно твоите родители ще са против мен , а той отговаря , че той сам ще реши всичко  Peace

Ели  Hug Hug Hug
Той все сам решава всичко и все са една крачка назад  ooooh!  Ама то не,че пък има кой и да им помогне де  Rolling Eyes

Еви, Дани, благодаря ви  Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ваййй,не може да бъде  Whistling Whistling Whistling веднъж и тя да го целуне  Heart Eyes ама Бурак мн сериозен  Confused пак е станало нещо  Close
Еми нека и тя един път да покаже,че има истински чувства,той Бурак само дето на челна стойка досега не застанал,за да я убеждава  ooooh!

# 79

мерсиии  Mr. Green  Hug
Все пак Чаплата е сменила нещата...ама толкова й е акъла,че мисли ,че няма да се разбере  ooooh! ooooh! нали неодобрените си вземат нещата  Rolling Eyes  И разбира се секретарката ще каже на Елчин,че Чаплата е била там...не,никой няма да разбере  Naughty тъпа,тъпа,чак вдлъбната  ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 07:07 от anitto

# 80
фрага
не мисля, че Аслъ казва това 'олмаз' ли какво Grinning във връзка с Бурак, за нещо друго е  Naughty

# 81
фрага
не мисля, че Аслъ казва това 'олмаз' ли какво Grinning във връзка с Бурак, за нещо друго е  Naughty

сигурно за работата...все пак как ще работи с майката на Чаплата  Shocked няма начин  Peace

# 82
фрага

Казва "ама олма дище" или нещо такова  Laughing  ама не хващам смисъла  Grinning
Рускините не са ли го превели  newsm78

# 83
Сега надникнах и в другата тема,където Лава превежда,финалните думи ги е превела,че Бурак я пита дали е готова да е с него,така,че горе-долу съм нацелила и аз смисъла  Grinning

# 84
  • Керодиспансера

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 85
вече искам Асбур срещу всички останали.. а не всички срещу Бурак  Confused

# 86
# 87

Еми време е  Naughty  Ако не се стегнат скоро сценаристите,направо ще погребат сериала  ooooh!

# 88

и аз  Mr. Green  в следващата серия на едно ще се радваме - как Волкан се нерви на АсБур  Party Party Party Party много бой ще изяде тази чувал  Joy Joy Joy ама не видяхме Чаплата ко шЪ праЙ  Whistling Whistling това в другия фраг  Wink

От мен лека  Hug Hug Hug Hug

# 89
Мисля да се хоризонтирам аз  Thinking  утре ще видя превода на фрага  Peace

Лека нощ на всички,много ми беше приятно с вас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт