След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 127.93

• 12 977
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Скок и аз тук  Mr. Green

Ама се чудя в тази серия Волкан или Чаплата по ме дразнят  #Cussing out #Cussing out или Еда и майка й в комплект  #Cussing out на кого приличала Еда-ми на майка си,превземка...пък Волкан е взел мръсотията и правенето на мизерии  ooooh! ooooh! ooooh!
Чак съжалявам Еличн да ви кажа  Joy Joy Joy Joy Еда и Башак са и много  ooooh! ooooh! ужасТ

хахах,Дани  Joy  Hug

# 16
  • Под Сините камъни
Айде и аз да скокна в новата тема
Ирче   bouquet

# 17
  • Керодиспансера
Половината серия мина,а сдобряване и романтикс -йок  ooooh!
Тая Чапла и тя много гадна -той не иска да я вижда, тя ще се женели  ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 18
Ирка  smile3501 newsm51 smile3501
Немога да открия улицата с къщурката така сте се покрили. Но вече се записвам и аз

# 19
Аз не мога си обясня толкова ли е проста да проумее,че Бурак не я иска  ooooh! ooooh! ooooh! дори и да не е с Аслъ,той няма да е с нея  Naughty на всяка ли ще прави мръсотии...Чаплата определено не осъзнава,че Бурак мн на сериозно и каза бити  Rolling Eyes

# 20
  • В света на мечтите... ❤
Половината серия мина,а сдобряване и романтикс -йок  ooooh!
Тая Чапла и тя много гадна -той не иска да я вижда, тя ще се женели  ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ели  Hug  споко,романтиката е за финал,да ни е сладко до другата седмица  Wink

# 21
Тези да бяха ни пуснали 3-я фрагман...ей така за изненада...за две седмици ни мина мерака  Naughty конкуренция ще борят.яя  Crossing Arms

# 22
Аз не мога си обясня толкова ли е проста да проумее,че Бурак не я иска  ooooh! ooooh! ooooh! дори и да не е с Аслъ,той няма да е с нея  Naughty на всяка ли ще прави мръсотии...Чаплата определено не осъзнава,че Бурак мн на сериозно и каза бити  Rolling Eyes

Еми тя така е учена цял живот,че може да има каквото поиска,в случая не си дава да й вземат играчката  #2gunfire

# 23
ИРКА  Hug, благодаря ти за темата  newsm51

# 24
А така пак не й вдигна  ooooh!

# 25
Тези двете мами не са добра комбинация

# 26
  • По света и в нас.
За новта тема .  bouquet
И един любимец

# 27
Тези двете мами не са добра комбинация
Ми как те са чок аркадашки още от началото  Peace

# 28
За АсБур пак ще има само 10 минути екранно време от 2 часа серия  ooooh!

# 29
За новта тема .  bouquet
И един любимец

Красота Grinning

Общи условия

Активация на акаунт