ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 12

• 80 883
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Натали, Надин, наистина "Мой капитан" ме грабна.

Още едно изпълнение на дуета.

# 106
от мен днешната премиера на

Шёпот

Актеры: Ольга Иванова, Алексей Демидов, Марина Денисова,  Святослав Астрамович

Стася Рокотова молода, привлекательна, учится в аспирантуре и собирается замуж. Но несмотря на все это, она чувствует себя очень одинокой. С женихом Игорем на первый взгляд все складывается нормально, но Стасю не покидает ощущение, что он ее не слышит или не хочет слышать. Мать вспоминает о своей младшей дочери, только когда ей что-то нужно.

http://bigcinema.tv/movie/shepot.html

филмът е само час и половина. да видим какъв ли ще е тук Лёшка Демидов Wink

# 107
Алексей Демидов в момента гледам с огромно удоволствие в "Товарищи полицейские", обезателно ще гледам и "Шепот".

Сериалът много ми харесва, а на моменти искрено се смея. Чудесни актьори!

Само да добавя, че наскоро гледах "Как выйти замуж за миллионера" и Сергей Чирков, когото отдавна съм забелязала, там прави блестяща роля.

Въобще хубаво е, че имаме много поводи за радост с руските филми.  Grinning

# 108
Сергей Чирков е чудесен в новата комедия

Как я стал русским

+ Светлана Иванова, Александра Урсуляк, Матеуш Даменцки, Виталий Хаев, Анастасия Стежко ...

Главный герой Алекс Уилсон – типичный житель Нью-Йорка. Парня отправили в долгую командировку в Россию. Здесь помимо работы Алекс успевает вести свой личный блог

http://bigcinema.tv/series/kak-ya-stal-russkim-serial.html

филмът е по-смешен даже от 'Принц Сибири'.
 hahaha hahaha hahaha

всеки ден чакам с нетърпение новата серия )))) 

# 109
започвам да гледам и Кирилл Гребещиков във филма

Двойная сплошная

Актеры: Евгения Добровольская, Кирилл Гребенщиков, Евгений Миллер, Анна Пескова, Антон Батырев, Наталья Заякина, Валерия Бурдужа, Валерий Афанасьев, Василиса Немцова

Мужчинам свойственно завоевывать мир, женщинам — созидать его: вить гнездо, рожать детей, заботиться о близких. Так выглядит идеальная жена. Если у нее один муж... А если два? Она дважды идеальная жена?..

http://bigcinema.tv/series/dvoynaya-sploshnaya.html

# 110
Здравейте, момичета

ще споделя нещо за сериала, който гледах тези дни - Товарищи полицейские. Много ми хареса, гледа се с вълнение и интерес. 32 серии, в които има всичко - престъпления, разследване, стрелба, гонитба, подслушване и т. н. както си е редно за полицейски филм. Но, това, което го отличава, е акцентът върху личността на престъпника, на полицая, на хората от тяхното обкръжение. Много силно, на места трогателно или драматично, е показано как хората стигат до престъпление, и също, какво коства на полицаите разкриването на това престъпление - каква е тяхната мотивация, от какво се лишават, от какво се изкушават, какви са отношенията им с колегите, със семейството...
Основните персонажи с някои изключения, са изтъкани от светли и тъмни краски, лоши и добри едновременно.
Само най-младите сътрудници са напълно светли и чисти. Това са героите на Алексей Демидов, Даниил Воробьев, Мария Пирогова - смели, умни, ентусиазирани идеалисти.
Понеже често в сериала има заигравка с "милиция-полиция", струва ми се, че създателите натоварват именно младите с вярата, че нещо в Русия и полицейските служби, ще се промени към по-добро.

Още нещо, което се усеща силно като внушение, това е че нищо не е такова, каквото изглежда. Уликите могат да се подменят, фактите да се интерпретират, хората - манипулират. Само добросъвестната всеотдайна работа на всички служители, може да доведе до разкриване на истината.

Великолепни актьори!!!
Някои, като Серебряков, Страхов, Епифанцев, Кирилл Нагиев, блестят само в една серия, но оставят следа.
Други преминават през целия сериал, техните герои се променят, разкриват се, научаваме за тяхното минало, семейство, приятели, колеги.

Владислав Демин

Егор Баринов

Алексей Осипов

Владислав Резник

Сергей Удовик

Максим Битюков

Нито една съпруга на полицай не е описана като положителна, сякаш никоя не е стока. Нямат полицаите достойни другарки, но пък за сметка на това имат достойни колежки. Най-ярките женски образи в сериала, за мен са Степаныч и Вера.

Светлана Свибильская

Татьяна Орлова

Накрая, не толкова сериозно, да споделя, че в сериала има предостатъчно хубави мъже в униформа и без, има романтика и смях.

Скрит текст:

# 111
и на мен ми влезе под кожата 'Товарищи полицейские', особено момчетата от 'Убойный' и компанията инквизитори  Mr. Green

честно казано в първите две серии изобщо не можех да разбера какво се случва, след като Баринов, Дёмин и Резник упорито се опитваха да се отърват от свидетеля Mr. Green

много харесах играта с очи на Егор Баринов, когато младежът му каза, че ще се моли за него - направо ми скри шапката с изражението си ...

но наистина подполковник Дёгтев ми беше най-любимия персонаж - с тихия си говор, със спокойното поведение, което буквално изкарваше от равновесие всеки противник...този актьор ме спечели завинаги и страшно ми се иска да изгледам нещо друго с него. интересно нещо е как един небиещ на очи с външността си мъж, може да е толкова харизматичен.

беше ми много интересен и Влад Рублёвский - оказва се, че актьорът Владислав Дёмин е станал професионален актьор много късно, едва преди 5-6 години е завършил ГИТИС, може да се каже, че вече след като е бил набрал популярност с ролите си .
всъщност той не е и професионален спортист - винаги е бил любител, макар че е бил ръководител на спортна секция по ръкопашен бой. както и героят му, Влад е наистина сибиряк от Красноярск.
истинската му 'работа' всъщност е била политиката, в която влиза много млад, само на двайсет и няколко години. бил е в законодателното събрание на красноярския край, а след това, до 2003 година е бил депутат в Държавната Дума. през 2003 -та почти случайно попада във филма 'Боец', а след това и в други филми и много му допадат творческите среди, така че решава да приключи с политиката и да се занимава с кино...

много се надявам, че ще го виждаме в хубави роли и занапред.

Влад със съпругата и дъщеричката

както каза Валя, на мен също ми направи голямо впечатление това, в каква светлина са представени половинките на полицаите, колко е трудно някой да ги разбере, да осъзнае под какво напрежение работят.

може би именно защото нещата са толкова реалистично представени във филма в много аспекти и е показано много от същността на героите, от човешката им страна, филмът има толкова голям успех

# 112
Привет, привет!!!

Затрупана съм до ушите с работа и за сериозни сериали нямам време. Единствено "Великая" гледам и то по ТВ-то и тук там някое филмче. Така попаднах на Простая девчонка  (2015) на Максим Бриус

Алена Шелестова живет и работает в большом городе. Несмотря на то, что Алена еще очень молода, она занята серьезным делом – пишет кандидатскую по истории стекольного производства, а заодно организует выставку старинных изделий из стекла.
Однажды, когда Алена едет в родной город навестить отца, она случайно знакомится с Кириллом – типичным представителем «золотой молодежи»....

Няма да продължавам анонса, че той преразказва целия филм, но предполагам, че се досещате какво се случва след тази среща.
Да, ама не!

Малко наивен, за моя вкус, филм, но се гледа с лекота и става за отмора.

На руски https://www.youtube.com/watch?v=7oQUPhPIGns

# 113
май не съм гледала филм с подобен сценарий като на 'Двойная сплошная'  Mr. Green Mr. Green

на Екатерина Добровольская ми иде да протегне ръка през екрана и да и извия врата !!! Mr. Green

то бива женско лицемерие, но чак пък до такава степен... #Crazy

с нетърпение очаквам момента, в който всичко катастрофално ще и се стовари на главата и отсега казвам, че каквото и да е,  и за миг няма да изпитам съжаление  Rolling Eyes

Кирилл Гребенщиков, милия, пак го ожалвам, но много му отиват такива драматични роли, в които е нещастен и онеправдан...

красавец...с тези убийствени сини очи ...

# 114

актер театра и кино Кирилл Гребенщиков

# 115
Привет отново!

Не знам какво да започна. След като зарязах "Запретная любовь" с любимия ми чаровник Михаил Пшеничний, сега се страхувам да не последва разочарование и от другия ми любимец - Кирилл Гребенщиков с меланхоличния поглед.  Simple Smile

Лор, благодаря за интервюто с него!

Колкото до сцената която описваш, това беше една от сериите, които гледах с най-голямо вълнение. До последния момент очаквах да се случи непоправимото и гледах със страх. Чудесно играе момчето в ролята на третия свидетел - невинно, примирено, безпомощно. А Егор Баринов - поглед и две думи - "не смог". Другият силен момент беше в серията с Кирилл Нагиев и Геннадий Венгеров, там знаех какво ще се случи и направо ревах.

Предлагам съвсем нов сериал, от 8 ноември 2015 - Женская консультация
http://seasonvar.ru/serial-12320-ZHenskaya_konsul_tatciya-0-season.html

Не съм го гледала още, но ми се струва обещаващ. Още един докторски сериал.  Simple Smile

Скрит текст:
Женская консультация – это не рядовое медицинское заведение. Это целый мир человеческих судеб и запутанных историй. Здесь кипят страсти и разжигаются скандалы, разбиваются надежды и рождаются новые чувства. В стенах этого здания раскрываются тайны и личные секреты. Ведь не зря говорят, что в каждой женщине есть какая-то загадка! В стенах «Женской консультации» раскрываются самые неожиданные тайны. Каждую серию врачам клиники, помимо прямых обязанностей и личных забот, приходится принимать участие в непростых судьбах своих пациенток...

# 116
  • Варна

Клинч.  Сергей Пускепалис (2015)

Разглезена от душевното и добро руско кино + днешното ( ох, и какво самоооо!) удоволствие на  7и 8 серия на "Метод", пуснах "Клинч" с надеждата да  видя още нещо "по така". И видях! ( все пак алчността се наказва. моята) Dесетина минути гледах равнодушно, а когато в кадър се появи мацката с кубинките, веднага ме светна  препратка към Леон на Бесон, яко се издразних и посегнах към мишката за да спра филма. Ама не можах. Исках да видя още. (споменах, че алчността се наказва, нали) Още малко, само минутки, ей така, само да видя какво ще  стане по нататък - залъгвах себе си, а част от съзнанието ми отчиташе опиянението на коктейла с черен хумор, трилър, малко драма и много  идиотщина (или обратното. зависи от гледната точка) който някак не ми харесваше. Обаче сякаш бях залепнала  за екрана. Dва часа след финала, в главата ми още се въртеше  оная спирка, с която всъщност бе започнало (и завършило)  всичко, разбира се, само  ако приемем събитията от лентата  за "реално" случили се, а не плод на фантазето на уморен, пребит от еднообразието на живота си, остаряващ интелигент, с учителска професия.
Изобщо, руснаците ( както и скандинавците)  са майстори на камерните филми. Майстори са и на детайла ("Любовь и голуби", " Пять невест" и още поне  сто филма) макар че  "Клинч" не ми предостави удоволствието на "пипнатите"дреболии, ме обсеби с такава гъста, мрачна, тягостна мъгла, в която, загърната от всичко  останало, успях да си задам важни (за мен) въпроси.
А всъщност, не е ли това доброто кино,това- което задава въпросите, а не другото, поднасящото готови отговори?!

Три адреса за  гледане онлайн

https://my-hit.org/film/415237/
http://kinokrik.net/2019-klinch-2015.html
http://kinomig.tv/9394-film-klinch-2015.html

# 117
Привет M.D.!

Добре дошла!!!
С твоето емоционално и нестандартно представяне на "Клинч" (а и формата на филма) ме спечели.
Ще го гледам!!!

# 118
Серебряков е гениален актьор.

Самото му присъствие в главна роля е гаранция, че филмът не е случаен .

Мисля, че сега снима нещо заедно с Анатолий Белый, сигурно ще го видим догодина Wink

# 119
малко забавни коментари за 'Двойная сплошная'  Laughing Laughing ...понеже и аз вчера писах, че подобно чудо не съм гледала  Mr. Green

" Не, ну я всякого видела, но такого!.. на голову не наденешь… "

"Я чего-то пропустила? Это новый модный тренд семейной жизни? «Измены», «Любовницы», «Двойная сплошная»… "

"Мужчины такой образ жизни бывает практикуют, но чтобы женщина… Фантастика!!! Помутился белый свет, как сказала бы моя бабушка. "

"А Вы наберите в поиске " статистика разводов в России по областям " и увидите, что на каждую 1000 браков приходится от 520 до 783 ( Ленинградская область ) разводов Sad(
Так что, НЕ полстраны, а БОЛЬШЕ как раз в разводе !
Есть еще очень интересная статистика : после очередной официальной переписи населения в РФ в Росстате были озадачены несостыковкой цифр : количество ЗАМУЖНИХ женщин оказалось на 37% больше, чем ЖЕНАТЫХ мужчин ! Как же так - их же должно быть поровну !
Сработали 2 фактора :
- 2-е семьи у 1 мужчины
- женщины, которые жили в " гражданском" браке, считали себя замужними и на вопрос проверяющего отвечали " замужем". А мужчины в " гражданском браке" считали себя свободными, и на вопрос отвечали " холост" Sad(
Короче, ситуация что в " Изменах", что в " Двойной сплошной" - фантазии на пустом месте Sad( Ну вот ХОЧЕТСЯ кому-то, чтобы именно у женщины была и секс-свобода, и выбор мужчины. По факту, к сожалению, женщина после 30-ти чаще выбирает НЕ между " плохим" и " хорошим" мужчиной, а между тем, кто есть, и ОДИНОЧЕСТВОМ"

Общи условия

Активация на акаунт