Враца 38

• 93 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Трябва да купя подарък на една госпожица за първия и рожден ден. Искам да е някаква рокличка. Моля ви, насочете ме към добър магазин за бебешки дрешки.

Виж в 'Том и джери' на пазарчето по новата улица. След закуските не първия, а втория детски магазин. Продавачката е супер и зарежда хубави неща.

Иначе по скъпи и хубави има в Беболино на гърба на Дома на техниката, имат страница във фрйсбук, ако искаш може да разгледаш предварително.

# 136
Много благодаря!  bouquet

# 137
 Здравейте ☺ Нова съм в темата и нямам време да преглеждам назад и затова директно да Ви питам-дали някой може да ми даде актуални координати на д-р Бисер Тодоров,защотото нещо не откривам актуални такива,а не ми се струва удачно да го тормозя във фейсбук по работа 😩

# 138
Здравейте ☺ Нова съм в темата и нямам време да преглеждам назад и затова директно да Ви питам-дали някой може да ми даде актуални координати на д-р Бисер Тодоров,защотото нещо не откривам актуални такива,а не ми се струва удачно да го тормозя във фейсбук по работа 😩

0887551190 Wink

# 139
Два въпроса  Mr. Green

Първо - къде във Враца има по евтини цветя, балконски  цветя ?

Второ - за др Петко Иванов ендокринолог имате ли мнение?

bouquet

# 140
Здравейте! За доктора всички ходим при него и сме доволни. Обяснява ни ,пуска ни изследвания.... които сме питали за ендокринеолог все него ни препоръчват като един от най добрите тук .  Ние тази седмица пак ще ходим мисля....

# 141
За този ендокринолог и аз съм чувала добри отзиви, приятелката ми ходи при него.
За цветята - не знам, аз си купих от пазарчето в комплекса.

# 142
Благодаря  bouquet

# 143
В града ни има ли детски зъболекар, който да работи с малки деца?

Някой посещавал ли е Пелови, кабинетите са им малко под пл.Левски?

# 144
Здравейте и Христос воскресе  Hug
Бъдете здрави, много щастливи и винаги позитивно настроени  bouquet

Аз чак сега видях, че има нова тема. Бях се замислила къде изчезнаха врачанки и ето ..... Laughing

# 145
Привет и от мен в темата!

# 146
В града ни има ли детски зъболекар, който да работи с малки деца?

Някой посещавал ли е Пелови, кабинетите са им малко под пл.Левски?

Ходи ли на зъболекар? Аз водя малката или при Милен Рачев в Стоматологията (и аз ходя там)  или последните пъти при Шумантови срещу детската градина зад Билата.  Там има една жена казват, че е много мила, аз я водя при мъжа обаче, защото тя при по милички се лигави жестокои не иска дори да седседне на стола.

# 147
И аз ходя при Милен Рачев. Доволна съм много от отношение и работа. Доколкото знам се разбира с дечицата.  Peace

# 148
Привет !
Препоръчайте ми къде във Враца правят хубави торти за деца? Предстои ни рожден ден ... Днес  ходих на Дунав -Наслада .. не ми харесаха ..

# 149
"Кампино" зад спирката на пл."Благоев"

Общи условия

Активация на акаунт