Враца 38

• 93 355
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Привет !
Препоръчайте ми къде във Враца правят хубави торти за деца? Предстои ни рожден ден ... Днес  ходих на Дунав -Наслада .. не ми харесаха ..

По скъпи и хубави има в една сладкарница в Суми, излезе ми името от главата. Имат също сладкарничка точно под Тракийската принцеса. Иначе - Кампино и Дани. Много поръчват от някаква жена в Мездра, нейните са много красиви.

# 151
За Мездра- Рени се казва жената. Тортите са много красиви, прави каквото иска детето, работи със захарно тесто и са винаги пресни  Peace
Иначе под тракийската принцеса се сещам и аз. Детските им торти са хубави  Peace

# 152
ок благодаря ще разгледаме в посочените сладкарнички

# 153
Mother of Princes, ходихме на зъболекар с малката, имаме напредък, дано и занапред да е така.
Този Милен Рачев млад ли е, търпелив ли към децата ?

За торти, последния път по сладкарниците и аз не успях да си харесам , пък Катето държеше да е точно на Замръзналото кралство. Моя близка приятелка ми даде телефона на една жена от Враца, която прави торти, свързах се с нея и се уточнихме точно каква да бъде. Мога да кажа, че всички много харесаха тортата, не само на външен вид, но и на вкус беше невероятна.
Ето я и тортата https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153394394972914&se … ype=3&theater

# 154
little angel  колко като пари ви струваше тортата? Колко парчета беше? Много е хубава да .

# 155
15 парчета - 40 лв ми излезе, заедно с фигурките.

# 156
little angel  колко като пари ви струваше тортата? Колко парчета беше? Много е хубава да .

И аз това щях да питам Simple Smile

Др Рачев е млад, да. Кабинета му е много готин, понеже мен много ме е гнус от тия старите, ужасни столове и инструменти. Търпелив е, щом мен ме търпи, мен ме е страх повече от децата. Последно ми вади мъдрец - шапка му свалям. Много трудна работа беше, обаче се справи блестящо, нито имах отоци, антибиотици, болка след манипулацията, нищо. Освен това хигиената е на високо ниво, пак нещо на което моя болен мозък много държи. Работи с ръкавици.

# 157
И аз потвърждавам, че е млад.  Mr. Green
Кабинета наистина е хубав, новичък, търпелив е, и много внимателен, аз също съм от страхливите. Сменя ми пломба на преден зъб, никаква болка не усетих, буквално.  Peace

# 158
Нали знаете, че торта, направена в домашни условия, не може да се носи в ДГ

# 159
Аз да питам, дали има в темата ни някой който да учи предучилищна и начална педагогика във Великотърновския филиал тук?

# 160
elen4eto5  моя юнак става на 10 г .  ,тортата ни е за партито което ще направим с дечица в едно заведение .

# 161
  • с/у ОколоМръсТното
Торти - от сладкарския цех на улицата с такситата (под Руски). Не знам как се казва, съжалявам...
НЯМА толкоз вкусни и пресни торти.

Пело Пелов е добро мое детско другарче. Посещаваше го и племеникът ми. Май е доволен.

Иначе най-взискателният стоматолог е Иво Петров. Но той не знам дали работи с деца.

# 162
  • Провинция
Искам да помоля за препоръки за почивка във Врачанския Балкан. Търся нещо на прилични цени, да има еко пътеки, пещери, скали и др. забележителности. Хотелът да не е в градската среда. Искам да се изолираме сред природата. Станцията на Леденика ми допада, но искаме да се разходим някъде другаде около Враца. Някакви предложения за спокойни местенца с прилични условия?

# 163
  • с/у ОколоМръсТното
kragovrat, кое визираш под "Станцията на Леденика"?
Там има база на АЕЦ и хотел Кипарис.
До Вратцата е х-л Чайка.
х-л Горски дом мисля, че също работи.

# 164
Последно сме нощували в хотел Горски дом, останахме доволни. Близо е до пътеката на приказките, близо е до Пършевица, изобщо изходна точка за много излети е. Има ресторант, където можете да се храните. От храната обаче, не бяхме много очаровани.

Общи условия

Активация на акаунт