Враца 38

• 93 409
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, знае ли някоя от вас каква е цената на прегледа при д-р Петкова- гинеколожката без направление?

# 166
Торти - от сладкарския цех на улицата с такситата (под Руски). Не знам как се казва, съжалявам...
НЯМА толкоз вкусни и пресни торти.

Пело Пелов е добро мое детско другарче. Посещаваше го и племеникът ми. Май е доволен.

Иначе най-взискателният стоматолог е Иво Петров. Но той не знам дали работи с деца.

Не мога да се сетя къде там има сладкарски цех? Има ли някаква сладкарничка или е само цех?

Момичета, знае ли някоя от вас каква е цената на прегледа при д-р Петкова- гинеколожката без направление?

Не знам с точност, но сигурно е 25-30лв? Обикновено са им такива цените.

# 167
  • Провинция
kragovrat, кое визираш под "Станцията на Леденика"?
Там има база на АЕЦ и хотел Кипарис.
До Вратцата е х-л Чайка.
х-л Горски дом мисля, че също работи.

Станцията на АЕЦ сме посещавали.
Имате ли отзиви Типченица?

# 168
Торти - от сладкарския цех на улицата с такситата (под Руски). Не знам как се казва, съжалявам...

Пело Пелов е добро мое детско другарче. Посещаваше го и племеникът ми. Май е доволен.

Иначе най-взискателният стоматолог е Иво Петров. Но той не знам дали работи с деца.

Не мога да се сетя къде там има сладкарски цех? Има ли някаква сладкарничка или е само цех?

Цеха на "Кампино"= фирма "Деси-Веси" се намира на гърба на бившият гарнизонен стол, след отбивката за Кауфланд, първата в ляво

# 169
kragovrat, кое визираш под "Станцията на Леденика"?
Там има база на АЕЦ и хотел Кипарис.
До Вратцата е х-л Чайка.
х-л Горски дом мисля, че също работи.

Станцията на АЕЦ сме посещавали.
Имате ли отзиви Типченица?

От самия хотел - не, но като местоположение е кофти според мен.

# 170
Препоръчайте добра козметичка, по- специално за оформяне на вежди. До скоро ходех при една жена над училище Ботев, но последните пъти не ми хареса как ги оформи.  Thinking

# 171
  • с/у ОколоМръсТното
Цеха на "Кампино"= фирма "Деси-Веси" се намира на гърба на бившият гарнизонен стол, след отбивката за Кауфланд, първата в ляво

Та, точно за този цех говоря  Grinning

kragovrat - Типченица не знам какво е?

# 172
Препоръчайте добра козметичка, по- специално за оформяне на вежди. До скоро ходех при една жена над училище Ботев, но последните пъти не ми хареса как ги оформи.  Thinking

Аз от доста години ходя при Галя, в козметичният салон срещу Космос. Много съм доволна.

# 173

Аз от доста години ходя при Галя, в козметичният салон срещу Космос. Много съм доволна.

Къде на Космос има козметичен салон?

Типченица е село, след Мездра, по пътя за София Wink

# 174

Може ли да обясниш къде се намира, защото не се сещам къде има козметичен салон там? Има ли страница някъде, примерно фейсбук, за да се свържа с нея? 

# 175
Срещу спирката на тролея при Космос, той е фризьорски и козметичен салон, стар салон е, съществува от хиляди години, поне аз откакто се помня го има. Някога до него беше редакцията на вестник Конкурент, сега май е офис на МТел. От другата му страна има Райфайзен банк, която вече не работи.

# 176
Срещу спирката на тролея при Космос, той е фризьорски и козметичен салон, стар салон е, съществува от хиляди години, поне аз откакто се помня го има. Някога до него беше редакцията на вестник Конкурент, сега май е офис на МТел. От другата му страна има Райфайзен банк, която вече не работи.

Аа да, сетих се.

Desert Tulip гледах и една мацка в Мездра жестоко оформя вежди, ама за едни вежди да пътуваш до Мездра... Ако искаш ще ти пратя фб страницата.

# 177
За Мездра и аз знам, ама наистина не си заслужава, затова исках някоя жена от Враца. Сетих се къде е, на път ми е, така че непременно ще отида. Пак да попитам за страница ако има, та направо час да си запиша. Много благодаря!  Hug

# 178
Зад театъра, на ъгъла на църквата в приземния етаж на задната кооперация работи Ани "веждичката"  Joy
Козметично студио "Анабел". Жената работи  много съвестно.

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 23:12 от elen4eto5

# 179
За Мездра и аз знам, ама наистина не си заслужава, затова исках някоя жена от Враца. Сетих се къде е, на път ми е, така че непременно ще отида. Пак да попитам за страница ако има, та направо час да си запиша. Много благодаря!  Hug

Няма страница за съжаление. Галя се казва козметичката, аз при нея ходя, другата козметичка май е Рени, но не съм сигурна за името.

Общи условия

Активация на акаунт