Враца 38

• 95 932
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
благодаря за бързи отговор ние се колебаем между 3 попринцип `Дъга' "Европейчета" и "Единство Творчество и Красота " поне от познати така ни оринтирват  но.. събирам още мнения имаме време до септември 😊

# 616
Момичета, отново се допитвам до вас. Знаете ли някой оркестър, за кръщене търся и да са на нормална цена, че нямам никаква идея. За лятото става дума. Също и кой фотограф, само за снимки, без видео и да не взима скъпо. Ще съм благодарна на предложения.

# 617
  • Враца
Момичета, отново се допитвам до вас. Знаете ли някой оркестър, за кръщене търся и да са на нормална цена, че нямам никаква идея. За лятото става дума. Също и кой фотограф, само за снимки, без видео и да не взима скъпо. Ще съм благодарна на предложения.
Оркестър не знам, но за снимки с две ръце препоръчвам Тони http://www.photonya.com/
За заснемане на ритуала и после кратка фотосесия на детето и семейството, плюс снимки с гостите взема 100 лв, което е супер според мен. После за ресторанта ако искаш се плаща допълнително по 50 лв на час мисля.

Аз да ви се отчета след прегледа при д-р Облашка в София, че бях обещала. Много внимателна с детето, много мила. Прегледа не представляваше нищо мъчително за детето и премина в три етапа. Първо на един апарат му засече дали има някакво изменение в далекогледство или късогледство, след това на стената му прожектираше едни букви Ш, които бяха ориентирани в различни посоки и с различни големини и той трябваше да показва на къде сочат шиповете на Ш-тата, като започна да му показва от най-големите докато стигна до там, където не ги виждаше вече. Третият епап беше с едно фенерче му свети в очите, каза, че това бил някакъв тест за да се види дали има градусово изменение за кривогледство на някое от очите. И така. Доволна съм много. Simple Smile Ако искате координати напишете в Гугъл Медицински център "Д-р Хайвазов" и ще ви излезе тел., на който може да си запазите час.  Peace

Mother of PrincesS, ММ е майстор и говорих с него. Каза, че има два обекта, един от които почва утре и каза, че ако бързаш няма да стане, но ако не бързаш може да говоря нещо по-конкретно с него за време.

# 618
Благодаря ви за предложенията за заведения.
Балабановата къща ни харесваше, но нещо се изложиха на една бизнес среща на ММ, така че не бихме им гласували повече доверие.
Къде е Саваната?
Ще го обмислим и ще решим.

Имам и друг въпрос - събирам мнения за детска кухня и ще се радвам да споделите впечатления.

За фотограф и аз много харесвам Антония (фотония). По принцип взима скъпичко, поне за сватбите.
Ние ходим при Анастасия Гуновска на фотосесии за малкия и също сме доволни.
Някоя от двете мисля да ангажираме за РД на малкия господин.

# 619

Ако не ти харесва Балабановата не мисля, че Саваната ще ти хареса. Простичко, семпло,  в Дъбника пред училище Войводов. Предложих го заради това че е затворено и подходящо за деца.

Ferriy, определено не е спешно, даже в близката седмица две ми е крайно невъзможно да се занимавам с това. Оправям едни документи и цял ден тичам напред назад, на работа, по институции и луднах. Може би след две седмици?

Детска кухня.... Пас съм.  Малкия беше записан в Двете щръклета, но определено не мисля че е добра кухня. Бедна,  еднообразна храна.

И Ася и Тони са супер  bouquet При едната ни е снимано кръщенето,при другата имаме бебешка фотосесия и не мога да кажа нищо лошо за нито една от двете.

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 17:41 от Анонимен

# 620
  • Враца
Мария, днес беше ли в парка в Дъбника след обяд? Мисля, че те видях. Търчах напред-назад, че големия имаше тържество от градината, малката пък се спука от рев, че и се спеше, а не искаше да заспи и така в суматохата май те мернах.
На мен ми хрумна още една идея за заведение за РД-тата. Пицария Вили (на Родина). Имат хубава голяма градина, има и малко катерушки, люлки. Кухнята е разнообразна.
За кухня двете най-добри в града са тази в яслата над Пинтата и кухнята на яслата до парка на ДНА (срещу гаража на Домашен майстор). Аз лично ще запиша малката в тази над Пинтата, там беше и брат й - доволна съм.

Mother of PrincesS, пиши пак като дойде време за терасата и ще ти дам направо номера на ММ да се разберете кога ще може Wink

# 621
  • cloud number 9
Здравейте, моля за съвет. Трябва да водим бебчо на преглед при ортопед. Да ми препоръчате някой,който гледа дечица или да си взимам час при Комитски,че него си знам

# 622
Ние ходихме при др.Борисов (младия) в Първа частна. Преглежда само в сряда сутрин, без часове е. Доволна съм от негхо.

# 623
  • Враца
Ние пък водихме малката чак сега в София при д-р Хайвазов, по-горе писах как да намерите медицинския център ако искате. Пропуснахме на 6 месеца, когато по принцип се водят. Доволна съм, още повече, че и всичко беше наред. Simple Smile

# 624
А аз се интересувам от добър гастроентеролог. Зная само д-р Стефанов, но отзивите за него (които чух от две места) никак не са обнадеждаващи.

Преди години мъжа ми беше при Стефанов, в частната клиника до болницата, май Санита се казваше, или аптеката беше Санита? Както и да е,прегледа е бил бърз, с неприятна колоноскопия, и в крайна сметка без ясна диагноза.
Наложи се в крайна сметка да се направи втори преглед и колоноскопия в София.
Не бих го препоръчала.

Благодаря! И аз съм чувала лоши отзиви за Стефанов. Определено няма да го посетя. А къде в София правихте прегледа и, ако може отзиви. ( Може и на ЛС, за да не е спам тук в темата).

# 625
Здравейте, моля за съвет. Трябва да водим бебчо на преглед при ортопед. Да ми препоръчате някой,който гледа дечица или да си взимам час при Комитски,че него си знам
Веднъж в месеца идва Венелин Алексиев от Горна Баня и преглежда в първа частна. Когато ние ходихме, беше пълно с деца. Преглежда и прави ехограф на тазобедрените стави. Обадете се в болницата и питайте.
Благодаря за предложения за фотограф. А тези, които са минали през кръщене вече-с музиката какво решение взехте?

# 626
 Ferriy , бях в парка, да. Май всеки ден обикаляме там. Свиркай другия път.
За  Саваната пак не мога да се ориентирам къде е, но както и да е.
За ресторант Вили и моят мъж го подметна, но на мен впечатленията ми за кухнята не са добри, освен ако не са настъпили промени.

И ние ходихме при Алексиев от Горна баня.  Много набързо ни прегледа, но казват че е добър.

# 627
Мами от Враца,  има ли някоя от вас която бута сама количка в Дъбника по специално около новия парк с фонтаните?  ние наскоро се прибрахме от чужбина и за мое голямо учудване не ми е останала нито една приятелка с детенце на възраст на малката,  всичките ми приятелки или са бременни или са с по големи дечица!  Малката другата седмица става на 1 годинка,  ако има някоя мама от вас да е сама моля пишете ми!  Искам и да ви попитам знаете ли къде има Детски увеселителен център във Враца,  благодаря ви предварително!  

# 628
Момичета,
препоръчайте фирма за изработка на качествени мебели по поръчка.

# 629
  • Враца
Здравейте мами, някоя от вас знае ли къде се продават чадърчета за количка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт