Искам да кажа ... (56)

• 44 199
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Жаки,за лекарствата как да е, ама за гащите?!? Много ми дойде, признавам си.

Цвети от два дни не ми казва мамо,а напожо (госпожо) "Напожо, имам пиш." "Напожо, гладна съм." Явно свикна,че в градината на госпожите не се казва "како" Flutter

# 586
  • София, Младост
Ооо, въобще не ме учудва Жаки. Аз като отивам в командировка за 2-3 дни и оставям на мъжа ми за малкия купчинки пълен набор дрех за деня-потник, гащи, блуза, панталон. За всеки ден, който няма да ме има. Каката се оправя сама с избора на облекло, но ако не подготвя малкия има големи шансове да отиде на градина по пижама, щото.. то какво й е на пижамата и по какво личи, че е пижама  ooooh!

# 587
Момичета, пътят от подробните списъци от по 10 страници, с подчертани с маркер участъци според степента на важност, броя комплекти дрехи (винаги +1  Mr. Green ), съобразени с прогнозата за времето, написаното меню и подредената храна в хладилника, по дни (започва се от най-горния рафт  Mr. Green ) до простичкото "Заминавам в петък, връщам се в неделя, оправяйте се" е... много дълъг и на моменти мъчителен, но когато човек го измине и буквално се излекува от зависимостта си да контролира всичко и всички наоколо, чувството е просто неописуемо  Heart Eyes
Сякаш огромен камък ми падна от раменете, поникнаха ми крила, и полетях. Буквално и преносно.
Сега се чудя защо съм си го причинявала.

# 588
  • София, Младост
Ами аз май на 2/3 съм го извървяла... още мъничко ми остава. Само дрехите за градина оставям ииии някой буркан супа в хладилника.
Лятото когато са на къмпинга в Гърция, а аз прехвърчам петък-понеделник ги оставям да се оправят както могат и се справят чудесно. Малкият ходи по цял ден гол по слипове и се чувства прекрасно  Laughing и аз съм доволна- с един вечерен душ ми се спестява купчина пране  Joy

# 589
  • Бургас
Писала съм списък единствено с лекарствата,които трябваше  да даде 82 -годишната прабаба на Цвети,докато ходих на работа. За друго -не. Като ги гледа и някои друг не звъня през половин час с въпросите : " Яде ли? " " С*а ли? " "Спа ли?" . Предупредила съм и да ми звънят само,ако е супер наложително. То сигурно и моето не е много хубаво,де.

# 590
Току-що намерих сутрешната бележка от мъжа ми - какво да направя, че ме обича... само дребни пари за сладичко не ми е оставил  Crazy Ех, хубаво е някой винаги да се грижи за теб с бележки, дори когато мама не е вече вкъщи  Wink

И вчерашното чистене вече не му личи, така де, правих сладкиш с круши. Но ще оправям следобед и тогава набързо ще стегна багажа и ще стане работата. И трябва да си изправя косата, но започвам да се чудя дали да не я вкарам само леко във форма, при това влажно време... А след колко измивания започва да пада безамонячната боя, моята след един път си е все така тъмна. Купих си доста по-светла, но мисля да я изсветля поне след месец, ако цветът на тази продължава да си седи.

# 591
  • София

Добре, че Лалето в дъжда видя колко съм смотана .... та май ще мога и аз снимка да покажа Joy
Ей това е "синята прическа"

Wink

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 14:25 от Lucie

# 592
Голяма си свежарка Hug

# 593
Току-що намерих сутрешната бележка от мъжа ми - какво да направя, че ме обича... само дребни пари за сладичко не ми е оставил  Crazy Ех, хубаво е някой винаги да се грижи за теб с бележки, дори когато мама не е вече вкъщи  Wink

И вчерашното чистене вече не му личи, така де, правих сладкиш с круши. Но ще оправям следобед и тогава набързо ще стегна багажа и ще стане работата. И трябва да си изправя косата, но започвам да се чудя дали да не я вкарам само леко във форма, при това влажно време... А след колко измивания започва да пада безамонячната боя, моята след един път си е все така тъмна. Купих си доста по-светла, но мисля да я изсветля поне след месец, ако цветът на тази продължава да си седи.

Откакто дъщеря ни поотрасна и може да стои сама вкъщи и оставяме бележки, но не указания - тях и ги давам по месинджъра. Оставяме и бележки с "обичаме те" и целуната с червило.

Последната беше от мъжа ми до нея - ако ти стане мъчно за нас, прегърни тази хартийка.  Laughing

# 594
Луси, може би ако бяха по на често кичурите щеше да е по видимо. Иначе сини ми се виждат. Много си готина!

# 595

Много е дискретно. Айо беше питала, щях да ти кажа - напръскай се със син спрей, измий се и ще се получи същият ефект. Сериозно. Иначе на мен ми харесва. Имам само една забележка - кучето няма синичко, за компания. Laughing

# 596
Люси, много си готина Heart Eyes
Момичета, разсмяхте ме с малките клюкари. Моето малкото все защитава баткото, защото в общия случай няма търпение да приключва с домашните, за да ходим на разходка. "Бате вече писа достатъчно, той всичко си знае" и т.н . В много, ама много редки случаи иска и на него да дам домашно /някакви задачки тип оцветяване или свързване/, но ентусиазмът трае точно десет минути.

# 597
Луси, честита прическа, аз малко по друг начин си ги представях цветните кичури, но може и от снимката да е  Peace. Най-важното е да са ти донесли чувството, заради които ги направи  Hug

# 598
  • София
Имам само една забележка - кучето няма синичко, за компания. Laughing
Joy
Eй за това не бях се сетила, ама сто на сто ще ме пребият Joy
http://prikachi.com/images.php?images/799/8396799v.jpg

# 599
Ух, малко пухче, само за целуване!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт