Искам да кажа ... (56)

• 44 195
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Луси, наистина би "понесла" по-ярки кичури, права си, че излъчването ти търпи. Такава готина бодряшка и навита физиономия със светнали очи - наистина си те представям с всякакви "революции" на главата. И кучето е супер!

Майка ми пишеше бележки със стрелки - не знам защо. Примерно, яденето е във фурната - стрелка. На масата има пари - стрелка. Моите приятелки много се забавляваха с нейните бележки. Тъй като живеех срещу училището, след часовете цяла тумба отивахме у нас да тарашим къде какво има за ядене и нейните стрелки винаги ни повдигаха настроението.

За клеветенето - моите момчета не се клеветеха. Ама и аз не им давах възможност, де. Като имат нещо спор, им казвах: оправяйте се, разберете се, не ме интересува кой крив и кой прав, няма аз да ви казвам какво да правите. Това "ти си по-голям, отстъпи" никога не съм го ползвала, несправедливо ми е някак. Но пък веднъж много се смях: Една приятелка, която се ожени на "стари" години за онова време, към 35-36 год.,си взе мъж няколко месеца по-млад. И веднъж те се карат за нещо, а свекърва й не изтърпя и й каза "Жени, ти си по-голяма, мама, отстъпи му, че иначе до утре трябва да ви слушаме."
Тази жена беше свекърва-мечта. Тя пристигаше от провинцията с няколко Бурди, платове и идеи и докато поседи тук месец-два, ушиваше на снахата тоалети за два сезона, като през цялото време шеташе из къщата, правеше най-вкусните сладкиши и манджички, посрещаше нас, безбройните й приятелки, вечно усмихната, невероятна жена.
Много завиждах аз на приятелките ми за свекървите, защото почти всички бяха много добри жени.

# 601
  • София
Момичета, аз за крилцата да ви питам - горе-долу колко крилца и пепси слагате? Нямам идея откъде да купя крилца, но ще се прибера през пазара и може да надникна в някоя месарница.

# 602
  • София
Не успях да видя кичурите на Луси, но да кажа, че кученцето е прекрасно!  Grinning

Аз нещо се засилих покрай подаръка на кръщелницата ми и си купих преса за изправяне на коса, а днес си поръчах и ретро преса.  Crazy

Бърди, много добри въпроси задаваш, чакам и аз отговорите, че откога се каня да ги направя тия крилца.

# 603
И аз изпуснах кичурите на Луси  Sad

Отивам малко да подремна, че после съм на работа.

# 604
Аз сложих кола малко над крилцата, покри ги и отгоре един пръст. Но според мен трябваше по-малко, защото месото се развари повече от нужното, докато изври колата.
Правих с един килограм, но си зависи човек колко ги обича. Ние снощи имахме и доста други неща за хапване, та крилцата бяха повече от любопитство. Не очаквах да ни харесат, даже си мислех, че котката  доволно ще си хапне. Но наистина стават супер.
п.п Светалчо,  голям майтап това с по-голямата в семейството Laughing

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 15:09 от valerie

# 605
  • някъде ... тук ...
Аз слагам на килограм крилца половин литър пепси и половин шише соев сос + чесън (зависи от чесъна).

Не видях кичурите.

# 606
  • Euskal Herria
Еее, докато обикалям с прахосмукачка из стаите, и аз изтървах новата прическа на Луси.
Ще се радвам, ако наново се покаже. Може и на ЛС  Embarassed.
Моите сини и лилави кичури също са бледи, бледи, губят се. Ама фризьорката решила, че ще бъде по-добре да направи по-слаб цвят, та затова така.

За сметка на това обаче, кучето ни има естествен рус перчем  Joy
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12049 … 8&oe=568AFC1C

# 607
  • дядовата ръкавичка
Ох,  тези крилца. Обикновено готвя / пека цяло пиле вкъщи. Децата старателно отделят кожата, не я обичат и котките намазват Та, като знам, че крилцата са с повечко кожа, по-малко месце, изобщо няма да експериментирам.

Луси, много си готина. Някакво закачливо излъчване имаш.
Сините кичури изобщо не забелязах.

# 608
  • sofia
Бърди, Тонка, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231840.msg5249380#msg5249380
И аз днес взех крила, към 800 гр. е опаковката, ама пепси нямаше 0,5л и взех 1,5л.
Ако ги харесат няма да стигнат, ама по-добре да не стигнат, щото ако останат само аз ще си ги ям  hahaha

Луси, видях кичурите, ама като че ли са нарядко. Малко по-нагъсто ще е по-добре.

Моята майка не е писала бележки. Това беше моя начин, да я информирам, че няма да се прибирам.

На моите, колкото и пъти да съм оставяла бележка, ако не ги прозвъня да им кажа за съществуването ѝ - не я виждат.

# 609
  • Телиш/Плевен

Добре, че Лалето в дъжда видя колко съм смотана .... та май ще мога и аз снимка да покажа Joy
Ей това е "синята прическа"

Wink
Blush
Никой не се е родил научен, да не чувам повече такива приказки. Смотана била, как пък не! Hug Много си хубава, а кученцето е сладкиш! Heart Eyes Видях, че си изтрила снимката тук, затова и аз ще си редактирам поста, в който я цитирах. Hug

За крилцата спазвах всичко стриктно по рецептата, от която гледах - половин кило крилца, 250 мл (което си е една чаена чаша) Пепси, 1/3 ч.ч. соев сос. Peace

# 610
  • София
Благодаря за отговорите!  Hug Веси, аз я бях намерила рецептата, ама така написана хич в нищо не ме ориентира Simple Smile Така че на Ели обяснението за кило крилца и половинка пепси, ми е таан.
Валери - щом си ги покрила с 1 пръст отгоре, явно е било в повечко, наистина, в рецептата пише почти да са покрити.

# 611
  • някъде ... тук ...
и да се похвали после  Laughing

# 612
  • София
Все някога ще се похваля  hahaha

# 613
За либерални и не родители си говорихте.
Аз съм бясна на детето. Уж съм либерална, но очаквам да си знае мярката. Днес ме побърка и само чакам да ми се прибере и да го подбера.
Отиде на гости с уговорката да ми се обади от там, но не... не си вдигаше тъпия телефон час и половина. Полудях направо. Сега накара приятелката си да ми се обади да мрънка за повече време, но ги отрязах и двамата. Пикльовци  Mr. Green. Поканих я на палачинки де, та не съм съвсем зла. (абе рано ми е за подобни драми:-))

# 614
  • Пловдив
Аз сготвих в макдоналдс, дивата орда щастливо яде биг мак зад мен. Колко е хубаво да си в 21 век и да можеш да купиш готова вечеря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт