Искам да кажа ... (56)

• 44 189
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Аз сготвих в макдоналдс, дивата орда щастливо яде биг мак зад мен. Колко е хубаво да си в 21 век и да можеш да купиш готова вечеря Simple Smile

Най-голямото ми щастие като домакиня  Laughing До дома ще отварят магазин за готова храна. На седмото небе съм! Ако има и цаца направо не знам  Joy

Аз се глася да излизам. Ще ходим на арабски ресторант и после на дискотека  ooooh! Не ми се връзват двете неща. Даже дискотеката вече в никакъв контекст не ми се връзва ама на... Сега трябва да мисля и какво да обличам... Страшна пенсия съм станала  Mr. Green

# 616
  • София
Изпуснах сините кичури. Язък!
Снощи Емма ми се оплака, че вчера сутринта не са ѝ дали закуска в детската градина.  Shocked Сутринта като ги заведох повдигнах въпроса и се оказа, че тя е забравила.  Blush

Гена, утре ще ходите ли на "Хитър Петър"?

# 617
Споко, Алечка, заради нас приятели започнаха да си правят празниците на две части - една в някакво заведение да хапнем, да се посмеем и една с дискотека, на която не присъстваме. Ма не мога вече, честно  Crazy

Стегнах багажа, пак все едно, че заминаваме за месец, а не за 2 дни, ама нищо, здраве да е, място има  Sunglasses

# 618
  • Бургас
Колко е хубаво да си в 21 век и да можеш да купиш готова вечеря Simple Smile

Амин!

# 619
Мър, и аз така правя. Излизам на вечеря и после се скатавам. ММ обича да ходи и редовно го оставям сам. Той пък ми се цупи, та от време на време се жертвам. Ама и аз не мога, цяла седмица са ми надували главата, мога ли в петък доброволно да ида да ми я гръмнат съвсем. По ми се иска хапване, пийване и в леглото. Да не говорим, че се изприщвам разни хлапетии като ми ходят в краката и се бутат в мен цяла нощ... Абе, находила съм се...

# 620
  • Пловдив
Ох, третите деца са най-разглезени. Моя лигльо в момента седи гол и не ще да се облича, не можел. Мързи го, че две не види. Ама аз съм виновна, сутрин като му се спи и бързаме го обличам. На неговата възраст големия се обличаше, обуваше и помагаше на средния, че и чорапите му обуваше, ципа закопчаваше (защото аз в този момент глася бебето за излизане да го водя на детска градина). А третия лигоч не иска да се облече при нагласени дрехи.

# 621
  • София
Аз по-добре да си замълча в такъв случай. По отношение на обличането и 7-годишните лигли. И за храненето тактично ще замълча. Но поне да кажа, че в ученето не взимам участие.

# 622
  • Ямбол
Моята е на десет и още не може да си връзва връзките на обувките.

# 623
Стига де! Храните и обличате 7 годишни деца?! Rolling Eyes
Аз явно съм много строга в такъв случай
Да ви питам пак нещо. Позволявате ли снимки на децата ви да се показват по фейсбук, примерно?

# 624
  • Пловдив
Аз по-добре да си замълча в такъв случай. По отношение на обличането и 7-годишните лигли. И за храненето тактично ще замълча. Но поне да кажа, че в ученето не взимам участие.
Какво казваш? Че не се облича и не яде сама? Да се поуспокоя. Моя е на 4ри и половина. Яде сам (освен при бабите си, там го хранят).

Стига де! Храните и обличате 7 годишни деца?! Rolling Eyes
Аз явно съм много строга в такъв случай
Да ви питам пак нещо. Позволявате ли снимки на децата ви да се показват по фейсбук, примерно?
Пцурд, 7 годишния се къпе сам, облича се, аз избирам дрехите и маже сандвичите на третия лигоч. Двамата големи се редуват кой да помага в къпането на малкия, въртим се всички вкъщи да му помагаме. То затова третото е разлигавено, щото има кой да го гледа!

Никой няма ФБ. И няма скоро да има. На 9 е старшия.

Обаче много съм се ядосала на себе си и ще променя нещата с най-малкия. Твърде много е обгрижван.

Обувки с връзки не купувам на децата, не виждам смисъл да си усложнявам допълнително живота.

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 19:24 от Янтра

# 625
  • Бургас
Моята е на десет и още не може да си връзва връзките на обувките.
Мислех,че само моята не може.

# 626
  • Варна
Приключих седмицата успешно, с много зор,
ама се случиха нещата. Изцедена съм. А, почивните
дни с децата едва предстоят. Сдърпах се с майка ми
за разкош и сега ми е криво. Ама пък да не съм
 длъжна да й гледам внуците, ама ха.  Wink

# 627
Аз така и не можах да науча сина ми да си връзва връзките. Не обяснявам чак толкова зле, нещо май напук ми правеше  Rolling Eyes Научи го една учителка на един лагер - скъсали му се гуменките с лепки, и за някаква игра жената му дала чужди гуменки с връзки. И нашият - а кой ще ме върже? Тя го насмела, и го научила с едно показване  Twisted Evil Най-странното е, че го е научила по някакъв много странен и лесен начин, който сега пък аз не мога да усвоя от него  Mr. Green Двете ръце правят едно и също, и изглежда като едно супер елементарно и мигновено движение. А аз си карам със сложното премятане, промушване, издърпване оттук, издърпване оттам...

# 628
Като ви чета и толкова сходни неща откривам.
Жаки ,казах му ,че рецептата е от теб . Благодарен е и на теб  bouquet
А по списъците сме същите . Вече не се  впрягам толкова ,но и детето си ме знае ,а и на никого не я оставям освен на баща и .

Приятно прекарване в Дубай  Hug

Като чета за 7  годишните фръцли и се убеждавам ,че съм майка дракон явно . Никакви такива няма у нас . И се облича, мие си нещата , от-сервира , помага с къщната и всякаква работа , облича се сама , къпе се сама , оправя си стаята и леглото всяка сутрин , носи торби ,сгъва дрехи, помага с ремонта (последно пълни количките  с пясък с малка лопатка за бетона и мете двора като събира опадали листа в чували) и т.н.

Оф ,днес ще трябва да изпитвам броене през 2,5,10,15,20 до 100 на френски . Добре ,ч госпожата е дала таблица с транскрипции   и как се изговаря всяка цифра ,че не знам . Ще трябва да помагам там ,е е доста трудно визуализирането на числата в главата и . С четенето и писането на два езика няма проблеми ,но с пустата математика .Няма на кого да се метне  ooooh!

Иначе нямаме обувки с връзки ,но я пробвам да се научи на едни велурени обувки ,които все още са и големи ,но купих от разпродажба . Ползвах като по-малка таблото на Монтесори с различните ципове, копчета, закопчалки, колани, верижки и връзки . Всичко може освен връзките ...

# 629
  • Sofia
Гена, утре ще ходите ли на "Хитър Петър"?

newsm78 Не. Театър ли е? Първо прочетох-Хари Потър  hahaha.Съвсем съм се повредила  ooooh!

И моят не може да си вързва връзките много сполучливо.Все намира някоя добра девойка да помага  Mr. Green.
Аз да кажа ли,че му затоплям дрехите,предвидени за деня на парното  Embarassed,помагам,ако се налага и припалвам колата 10ина минути преди да се качи  ooooh!.Много мЪ и срам....снахата има да ме кълне  Laughing,ама се надявам,че и към нея ще е тъй грижовен...или пък -към мен,току виж  Whistling

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 20:26 от GeNa

Общи условия

Активация на акаунт