Отговори
# 240
Аз не пуша ,но умирам за секс  Laughing Laughing ама домашният любимец каза,че докато не идем на лекар няма да ме огрее  Joy

# 241
И аз да споделя - непушачка съм, а секс никак не ми се прави, направо ми е жал за ММ Sad

# 242
  • София
Аз не пуша,а  секса сега е забравен и без това така ме е страх.
Днес бях на преглед 6с1д и видях бобчето, даже и сърчицето му мигаше - стана ми много мило и се надявам всичко да върви все така с добри новини.
Доктора каза положително мислене и да гледам напред.  Praynig bouquet

Аз все още нямам кой знае какви особени симптоми, с щерката така ми се гадеше до 4 месец и можех да ям само картофи и макарони, а сега съм като ламята Спаска ...  Laughing Embarassed

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 21:43 от .◦♥Toche♥◦.

# 243
  • София
За пушенето това, че не трябва да се спират от раз било мит...  newsm78 Колкото по-скоро се спрат, толкова по-добре, но сигурно е трудно. За секса - не бих рискувала, още повече, че съм на но шпа, не ми казаха изрично може или не може, аз и не попитах, защото не бих. Пък и желание - грам.
Между другото, още не сме казали на нашите, само на 2 приятелки, малко ми е притеснено да кажа, защото усещам, че не всички ще се зарадват, а не ми се гледат фалшиви физиономии Sad

# 244
За пушенето това, че не трябва да се спират от раз било мит...  newsm78 Колкото по-скоро се спрат, толкова по-добре, но сигурно е трудно. За секса - не бих рискувала, още повече, че съм на но шпа, не ми казаха изрично може или не може, аз и не попитах, защото не бих. Пък и желание - грам.
Между другото, още не сме казали на нашите, само на 2 приятелки, малко ми е притеснено да кажа, защото усещам, че не всички ще се зарадват, а не ми се гледат фалшиви физиономии Sad

Ее как няма да се зарадват  Hug въпреки че има и такива хора.Важното е всичко да е наред,а който иска да се радва.Ние днес след прегледа ще съобщаваме на родителите,аз дъщо на 2 приятелки съм казала

# 245
Привет, момичета, аз нямам оплаквания, надявам се всичко върви добре. Бих желала да ме включите във фейсбук групата. Благодаря и приятен ден  bouquet.

# 246
И ние не сме казали на никого, освен на приятелки.

# 247
И ние решихме да изчакаме с казването, като чуем сърце тогава.

# 248
Здравейте момичета:)
Имам щастието да се присъединя към групичката на юлските мами Simple Smile Това ми е втора бременност, имам момченце на почти 3 годинки. Терминът ми е 17.07.2016
Лека бременност на всички!

# 249
Момичета,
Аз съм от малко градче и тук лекарите на разполагат с трансвагинални трансдюсери на ултразвуковите си апарати. Това за мен е истинско мъчение, защото вече съм в 6 г.с. и 5 дни, а още нищо не виждам в плодния сак. Според лекарката всичко е наред, но аз съм притеснена, защото преди 2 години направих мисед. Има ли сред вас някой, който да знае какво и кога се вижда през корема? Аз при предишните ми бременности живеех в София и нещата се развиваха много бързо. Сега това чакане ме убива. Много ще съм благодарна за отговори.

# 250
По въпроса за казването и ние решихме да изчакаме. Ако не издържим, може да кажем само на родителите и братята, сестрата на ММ, но на по-широка аудитория мисля след 12 седмица. Тук (в Англия) така съветват. Пред 12 г.с. лекарите даже не те взимат насериозно като бременна, защото има голяма вероятност за спонтанен аборт.

В този ред на мисли, как се справяте със събиранията с приятели и колеги и непиенето? Simple Smile Аз си мисля какви ли не оправдания всеки път като излизаме на по питие  #Crazy

# 251
SueSue, при предишната ми бременност със сина ми ме гледаха с коремен още от 6-та седмица и се виждаше всичко. Чувала съм, че при някои жени коремната стена е по-тънка и се вижда добре, не знам дали това е фактор.

# 252
  • в града на атомното слънце :)
Аз не пуша  Party . Секс ми се правеше до миналата седмица, но с болките в кръста, нош па-то и незакрепеното добре ембрионче, дори и не си помислям.
При мен знаят само няколко приятелки и родителите. Не ходя на работа и голямата ми страст - танците, но там се досещат. Но така и така стоя само вкъщи по заповед на доктора и не се налага да виждам познати.
Другата седмица пак съм на преглед и ще видим какво е състоянието. Надявам се да е ок. Да избутам до 4-я и после вече няма как  Laughing. В малкия град е така -  Whistling.
SueSue, не можеш ли да отидеш на преглед в по-голям град, защото притеснението не ти е полезно точно сега?

# 253
Здравейте момичета!

Не съм писала, но ми е толкова лошо, че трудно се събирам дори и за елементарните ежедневни дейности  Tired  Уморена съм, до полунощ не мога да заспивам, защото много ми се повръща. Миналият път повръщах много, сега не мога, което е по-кофти варианта.

За цигарите-аз съм пушач от 15 години, със сина ми пушех по 1-2 цигари седмично, сега ги спрях веднага.

Бях на лекар в петък. Не живея в България и с 300 зора се добирам толкова скоро до лекар. Отивам на преглед, влизам и насреща ми Дядо Коледа  Laughing  Същият! Тръгна да ме гледа на коремен ехограф, нищо не видя, каза ще те гледам с вагинален. Появява се изображение на монитора и аз въодушевена:"Ето го бебето", а Дядо Коледа :"Не е никакво бебе, не се знае дали ще се развие бебе още".
Добре де, ясно ми е, че е твърде рано, но пък така да говориш на някого...
Сядаме да попълва документи, на снимката от ехографа пише термин 16.07., той ми подава един лист и гледам дата 24.07. Питам го какво значи това, той ми казва:"Давам му и 10 дни от мен". Викам докторе, Вие изобщо не ме попитахте кога ми е бил първият ден на последната менструация, как ми изчислихте термина, по Вашите изчисления излиза, че трябва да съм бременна 10 месеца... Той дори не ми отговори.
И ей така от никъде изцепва :"Ако бебето има Даун, ще го задържите ли?". Казвам- не знам, не съм се замисляла. И той-да, да, трябва да помислите, защото аз съм католик и съм длъжен да ви кажа, че може и да не правите изследванията в пети месец за синдрома на Даун, каквото стане Shocked
Бях в шок и нямах търпение да си тръгна. Сега имам още един час за 11.12. в друга болница. Дано там да са с ума си, защото вече взе да ми писва от тези хора.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 19:23 от Идa

# 254
  • София
Ида- много странен доктор, как така говори такива глупости, отвратително. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт