Отговори
# 255
Лелеее, много странно отношение към бременна.
Днес бях на лекар, видяхме сърдечна дейност, регистрираха ме и ми направиха изследванията. Неприятното е, че вероятно имам гъбички, но като излезят изследванията, ще ги мисля.
Сега ще чакам да прескочим феталната морфология и БХС.

# 256
Към по-опитните мами - кога се прави Фетална морфология и БХС, какво точно показват и колко струват горе долу?

# 257
Здравейте дами,
Как се справяте с гаденето, аз смуча постоянно бонбони.
Повечето пишат че все са гладни, а аз нямам никакъв апетит и
ям насила защото трябва да ям и после ми е гадно пак.

# 258
Здравейте  Hug И аз се присъединявам към Юлки 2016.
На 24 г. съм, първа бременност, определена дата за термин : 15.07.2016 г.

Вчера след преглед се видяха сърдечни пулсации.Трябва да съм в 7 г.с., но плодът е едва 3 мм и докторката ми каза, че изостава с 5 до 7 дни. Каза ми също, че като съм в 10 г.с. ще мога да чуя сърдечен ритъм и ме извика за следващ преглед на 17.12. 2015г.
Според вас проблем ли е това изоставане в дните и някоя мама има ли подобен опит ?

# 259
Добре дошла!
Не е проблем, просто си имала по-късна овулация и си забременяла по-късно. Не става по часовник.

# 260
Към по-опитните мами - кога се прави Фетална морфология и БХС, какво точно показват и колко струват горе долу?
ФМ - 11-та до 13-та седмица.
За БХС док вчера ми каза, че 11-та седмица е рано, по-добре в 12-та да го направя.
За цените ФМ върви около 100 лв., а БХС май се поема от касата. От Фемина ми казаха за всеки случай да нося около 160 лв. за двете, но аз БХС ще правя в Плевен. И без това ФМ ще я правя в 11-та седмица, а тогава е равно за БХС.

# 261
  • София
Преди 3 год. БХС беше 50лв, в майчин дом в София. Първо на ехограф измерват някакви разстояния при бебето, май вратна гънка и нещо на нослето, но не помня и после взимат кръв. Аз мисля този път да си го спестя, ще отида само на едната ФМ.
НА мен таман ми спря кафявото зацапване, 2 дни нямаше и сега пак.  ooooh!

# 262
Ида направо възмутително отношение. Дано следващият преглед е по-успешен!

# 263
Елена това с гаденето поне при мен няма лек. Вече28 дни нон стоп повръщане по 7 -8 до 15 пъти дневно плаша легена. Каквото хапна или пийна го изкарвам до час. Пих деган, вомитусхил и на свещички и на капки, смуча емил нищо не помага. Вече съм близо осем кила надолу. Искат в болница да ме вкарват, но няма кой да ми гледа сина, мъжа ми е командировка на турската граница и сме самички двата. Поне той е голям на девет г е та се справя сам в доста ситуации. Дано скоро премине, че вече не издържам

# 264
bubalenche стискам палци всичко да е наред. Аз не повръщам само ми се гади и ми е гадно. И нищо не ми се яде нищо насила ям едвам по два пъти на ден. Много гадно така.

# 265
Елена опитай тези хапчета емил, смучат се сутрин и вечер по едно, при умерено гадене помагат.

# 266
Здравейте на всички,

И аз бях на лекар вчера. Казаха ми, че не съм в 6 седмица както аз изчислявах, но съм в 5. Вземи кръв и урина и на 11.12 съм пак на преглед. На вагиналния екограф се видя сакчето, но не и ембриона, просто защото е още рано и резулюцията на апарата не е толкова висока ....чакането продължава до 11.12.
Успех на всички Simple Smile

# 267
Здравейте!
Продължава сагата с моята гъба Candida Albicans, направиха ми антимикограма и само Nystatin става за моя случай - лекарят ми изписа свещички Макмирор за 12 дни, защото вече си стана с цвят и мирис моето течение. Увери ме, че не е опасно за плода, но мен си ме е страх все пак. Sad Никакъв секс да не сме правили тези 12 дни.. викам си то май не е имало секс от както сме го направили Grinning
Иначе вчера видяхме, че вече не сме точица, а ембрион със сърдечна дейност Grinning Всъщност днес влизам в 7 г.с.

Ами това е моят отчет. Лек уикенд!

# 268
Момичета, излезе ми резултата от микробиологията на урина- е. коли. Доки ми каза да ида на нефролог, но не ми обясни повече. Опасно ли за бебето?

# 269
Ох,не знам и при мен какво ще излезе, защото вчера давах урина, а вече бях болна.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 16:04 от kati_v

Общи условия

Активация на акаунт