Отговори
# 360
  • в града на атомното слънце :)
Аз на 16.12 съм на БХС в Майчин дом, но УЗИ ще ми направи моята докторка преди това и ми каза че към 13:00 трябва да съм в Майчин дом.

И аз съм на 16.12 в Майчин дом. Може и да се засечем  Grinning .

# 361
Здравейте, бъдещи мами
Може ли тези който са си направили БХС да кажат какво им правят освен че им взимат кръв и ако някой си е правил ехограф в Майчин дом да сподели каква му е цената. Ехографа коремен или вагинален е???

# 362
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета,
темата нещо е много неактивна newsm78.
Аз искам да споделя нещо необичайно за мен- от както съм бременна не понасям месо във всякаква форма.Направо ми се повръща от миризмата му (сурово или приготвено).
А по принцип вкъщи сме големи канибали,без месо на маса не се сяда.
Вззех да се чудя какво да си приготвям за ядене. newsm78.
Днес варя боб-не че ми се яде особенно много ама то посно какво да ям.Или по скоро има какво но никога не съм се интересувала в по подробни рецепти chef
Всички ли са във face групата?
Темата пустеее доста.
Аз в петък пак съм на преглед при моя си доктор вече.Т.к се водя рискова бременност ще съм под постоянно наблюдение.
Моля майките от Варна да споделят къде ще ходят на ФМ. Peace
Със синът ми ходих при Давидков-сега се чудя newsm78
от мен хубав и усмихнат ден.
Ииииии да почерпя по случай моя имен ден  cheers smile3510 Popcorn

# 363
Момичета простете моето невежество.....  Blush в коя седмица най- рано може да научим пола на бебето. На ранната фм има ли шанс да се разбере?

# 364
ani - bani да ти е жив и здрав именника. Весело посрещане на празника на всички именници.
Майка ми като е била бременна с мен и се е гадило от месото а и тя е била канибалка хаха

# 365
  • морето и сините вълни :)
Със синът ми научих на първата морфология в 13 седмица.
имам и диск с надпис и стрелка "пенис" Joy
И такова си излезе baby_neutral

# 366
  • София
И аз също не понасям месо , кайма , пържено , мазно... Преди нямах проблеми с нищо от изброените Simple Smile

# 367
И аз днес минах на преглед. Чухме сърцето и докторката каза, че за момента всичко е добре. Вика ме другата седмица пак да ме види преди празниците.

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 15:21 от Freya_85

# 368
Фрея, чаках да пишеш  Simple Smile Много се радвам, че всичко е наред  Hug
Ани, честит имен ден  bouquet
Аз нямам абсолютно никакви бременни симптоми - може би 2-3 пъти ми е прилошавало, но не знам дали не се дължи на нещо друго. Нямам промени във вкусовете. За около седмица имах намален апетит, но мисля че беше заради притесненията около прокървяванията. Отслабнала съм малко, въпреки че имам леки затруднения с WC-то. Някъде прочетох, че причина за това може да е но шпато.
Момичета, вие през колко време ходите на преглед?

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 15:18 от мишолинка

# 369
Мишолинка,  Hug и аз нямам симптоми.
Аз понеже за сега ходя при две лекарки, по-често ходя на преглед.

# 370
Аз за момента ходя все още само в ин витро клиниката и досега бях всяка седмица заради отлепванията и прокървяванията. Последният път, когато бях 8с1д, казаха да ида пак преди празниците и че няма нужда вече да ходя толкова често. Всичко било наред, нямала съм нужда от болничен вече и принципно другата седмица се връщам в офиса. Предупредиха ме, че може да има прокървявания заради резорбиращото се второ сакче. Аз вчера и днес имам такова. Гледам да не се шашкам, но почвам да се замислям дали да не ида да ме видят другата седмица.
Все пак ще се опитам да не се филмирам и да изтърпя до преди празниците.

# 371
Мен другата седмица докторката ме вика да ме види преди празниците. И аз се опитвам да не се шашкам, но не винаги ми се получава.

# 372
Привет, момичета.
По въпроса с месото - в началото хич не го ядях, сега по малко. Ядях хляб с луканка доста, спрях и това.
Тези дни ми се ядат таратор, цитруси, банани. Готвих също грах, зелен боб, лазаня.
Смятам да си слушам тялото - вярвам, че от това имаме нужда за момента според храните, които ни се ядат.
Помня как при предишната бременност слагах на всичко огромни количества магданоз - по 2-3 връзки примерно.
Пак тогава пол научих в 12-та седмица. Сега, уви, ще е чак в 20-та, че тук тогава казват, ама си имам вътрешно усещане, да видим Simple Smile.

# 373
С тази и с предната ми бременност месо не мога да погледна! Не знам какво е това, но хич не ми се яде и не знам как да готвя, като даже не мога да опитам манджите.
Аз имах 2 дни ужасно гадене и разстройство, но днес съм по-добре. Чак започнах да се притеснявам!
Тук пола го казват, чак в 20а седмица, така че ще си почакам...
На 5и януари съм на УЗ и тогава май ще ми правят и някакви подробни тестове за наличие на различни заболявания. Предполагам е нещо като ФМ. Прави се само между 11 и 13а седмица.

# 374
Здравейте и от мен на 30 год от София, термина ми е на 26 ти, първа бременност, мн се радвам, бебчето дойде точно по план, за сега не съм се записала на ФМ, а май вече съм закъснява за добрите. утре ще прозвъня да видя какво става. За ЖК отново не съм мн насочена, мн се радвам , че ви открих за да научавам важните неща от вас и да се информирам. ВМА е мястото където установиха бременността ми, пуснаха ми кръв и урина, всичко е наред за сега. Неразположения не съм усетила кой знае какви, освен напрежение в гърдите и доспиване по обяд. Хапвам си всичко, най-вече банани( никога не съм им била голям фен). надявам се да ме включите във групата във ФБ, ако тук нещата са позамряли. Желая лека и спокойна бременност на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт