Отговори
# 645
Мисля че няма нужда от всички хепатити. Достатъчно е HbsAg (хепатит Б) и вече другите които ти е пуснал. Като токсоплазмозата има за инфекция в момента и за минали инфекции. Попитай в лабораторията, в която ще правиш. Иначе ако се свържеш днес си кажи за какво става въпрос, за да не се рахождаш напразно.

# 646
Да,за тосоплазмата и двете ще пусна и също виждам,че има Варицела и Рубеола и май пак са lgG i lgM

# 647
Мисля, че да. Ти ме подсещаш, чее не съм пускала варицела и рубеола, ама май съм ги карала като малка  newsm78 Трябва да го питам дали е необходимо да ги пускам.

# 648
Здравейте момичета,
Къде ходихте на ехограф преди БХС?
Аз мисля да отида в Майчин дом, в деня на изследването. Някой ходил ли е там на ехограф? Ако да - хубав ли е ехографа и може ли да се видят нещата, които са важни - ностни костици, нухална гънка и т.н.?
Аз на 05.01. мисля да отскоча до София, но не знам дали да правя ехографа в Майчин дом или да търся някоя от частните клиники.
Ще се радвам на отговори, за да реша.

# 649
  • морето и сините вълни :)
 ura За много години момичета HugДа сме живи и здрави с много положителни емоции за напред, Mr. Green
Темата ни замря тотално  Tired Tired За Нова година си бяхме въщи ,пих една чаша бира да не съм капо Mr. Green.После една чашка детско шампанско с вкус на ягода и препих   Joy Joy
Днес цял ден се търкалям от леглото на дивана-ужас. Утре  трябва да поразкършим кокали някъде Wink
Моята рибка като стане 21 часа и като вземе да ме кълве от вътре -кючеци ли играе не знам Mr. Green
Лека вечер

# 650
ЧНГ, снощи и аз бях на бира и детско шампанско. И моето.фъстъче ритка.

# 651
kati_v, добри са ти новините, браво Simple Smile. Аз съм на ранна ФМ първата седмица на януари. При мен обаче се налага да я направя в Ст. Загора при др. Цонева. В нашия град няма специалист се оказва... Има ли дами от Ст. Загора сред нас?
kat78, ще отслабваме накуп  Grinning.

По принцип от 9години живея в Пловдив,но съм от Стара Загора.Първата бременност ми я води д-р Кадирева.За ФМ съм чувала че д-р Тодоров е мн добър.Имат 3 приятелки който ходиха при него и са мн доволни!!

# 652
  • У дома
kati_v, добри са ти новините, браво Simple Smile. Аз съм на ранна ФМ първата седмица на януари. При мен обаче се налага да я направя в Ст. Загора при др. Цонева. В нашия град няма специалист се оказва... Има ли дами от Ст. Загора сред нас?
kat78, ще отслабваме накуп  Grinning.

По принцип от 9години живея в Пловдив,но съм от Стара Загора.Първата бременност ми я води д-р Кадирева.За ФМ съм чувала че д-р Тодоров е мн добър.Имат 3 приятелки който ходиха при него и са мн доволни!!

Танче, записах преглед при д-р Цонева за скрининг

# 653
Здравейте момичета,
Къде ходихте на ехограф преди БХС?
Аз мисля да отида в Майчин дом, в деня на изследването. Някой ходил ли е там на ехограф? Ако да - хубав ли е ехографа и може ли да се видят нещата, които са важни - ностни костици, нухална гънка и т.н.?
Аз на 05.01. мисля да отскоча до София, но не знам дали да правя ехографа в Майчин дом или да търся някоя от частните клиники.
Ще се радвам на отговори, за да реша.

Мисля, че някой тук беше споделил, че не е доволен от ехографа в МД - претупвали за 5 мин. Иначе смятам, че щом го предлагат преди БХС значи трябва да могат да видят и отчетат всичко нужно за изследването. Аз ходих при моята докторка за ехографа.

# 654
За много години, момичета! Живи, здрави и през новата година здрави, хубави и пухкави бебчета.
Иначе на мен докторката ми се обади последния работен ден и само информативно ми каза че резултатите от БХС са перфектни, нямало от какво да се притеснявам. 1:4000 бил риска(незнам за кое по-точно е толкова),но мисля че е добър резултат. Какво ще кажете вие? И само аз ли не усещам бебо? На ехографа като гледам много мърда, рита, но нищо не усещам.... Thinking

# 655
Здравейте и от мен:) Мариана от Русе, 34г, първа бременност,  термин 29.07. Да се запиша, че все още няма никой за тази дата:) Лека бременност на всички Simple Smile

Еее, Mimitaa и аз съм с термин 29.07....Но ще съм със секцио Simple Smile

Ааааа и пропуснах-ЧНГ на всички, живи и здрави да сте вие и семействата ви Simple Smile

# 656
За много години, момичета! Живи, здрави и през новата година здрави, хубави и пухкави бебчета.
Иначе на мен докторката ми се обади последния работен ден и само информативно ми каза че резултатите от БХС са перфектни, нямало от какво да се притеснявам. 1:4000 бил риска(незнам за кое по-точно е толкова),но мисля че е добър резултат. Какво ще кажете вие? И само аз ли не усещам бебо? На ехографа като гледам много мърда, рита, но нищо не усещам.... Thinking
И аз не го усещам, а като се има предвид, че ми е за първи път не знам и какво точно се усеща, но предполагам, че ще разпозная усещането. Иначе в сряда съм на преглед и ще го видим, а ако се покаже добре може и да разберем какво е Simple Smile

# 657
Честита Нова Година, много здраве, много щастие и здрави бебчовци Simple Smile
Малко ме драска гърлото, инфлуцид и тонзилотрен нали може да се пият?

# 658
Честита нова година и от мен. Не съм писала от много време. Симптоми при мен- никакви. Неразположения - никакви дано и все така да е Praynig Нова година посрещнахме на Метеорите -Гърция с пътуването никакъв проблем- дано все так да е  Praynig. Първата ми бременност беше кошмарна за това чак не ми се вярва. Днес сме на ФМ и много много се надявам да сме здравички и да видим пола. Желая на всички лека бременност на която да се наслаждавате всеки ден.

# 659
Честита нова година и от мен момичета Simple Smile Желая на всички мн здраве, положителни емоции и лятото да си гушкаме здрави и пухкави бебчета Simple Smile
Аз днес бях на преглед, всичко мина мн добре, доктора снима бебето, чухме сърчицето, малко ме изненада като ми каза, че според него имам контракции(виждал, че матката ми се свива), а аз нищо не съм усетила и сега започвам малко да се притеснявам да не би да пропусна нещо на което трябва да се обърне внимание. Винаги съм си мислила , че прага на болка при мен е мн нисък и за това си мисля , че няма как да пропусна контракция, понякога вечер ме заболява корема , но леко и за мн кратко, понякога усещам и нещо като придърпване, но пък чак контракции. Не знам дано някоя от вас ме ориентира, но аз не виждам нищо притеснително, поне до тези приказки на доктора днес. Все пак предполагам, че ако беше притеснително щеше да ми обърне повече внимание на това, а той само : "Браво" Браво" казваше и каза , че всичко е наред, дори видя гръбначен стълб. На 12 съм на ранна ФМ и там ще видим по- подробно.

Общи условия

Активация на акаунт