Отговори
# 690
  • морето и сините вълни :)
Момичета кой ще ни направи нова тема  newsm78
А като гледам с какви темпове върви темата направо новата ще ни стихне до към април Blush Crazy
BlueStar - добре дошла мила bouquet
Имаме и фейс група само че забравих на кого трябва да пишеш да те добави newsm78
Виж на първа страничка Mr. Green

# 691
BlueStar, добре дошла Simple Smile
Движим се заедно. Моят термин засега е 17.07.

# 692
Момичета, мина и моят ранен скрининг и си отдъхнах Simple Smile
Мишолинка, ти беше при Сигридов, нали? Аз съм се насочила към него за втората ФМ, чувала съм много добри отзиви. Можеш ли да ме ориентираш колко по-рано да си запиша час.

Днес бях на първата ФМ и всичко с бебето е наред. На мен ми откриха миомен възел, но казаха да не се притеснявам и че ще го наблюдаваме.
Привет!  Hug Аз си имам цели три, но и при мен положението е под контрол. Хубавото е, че растат навън и не пречат на бебето, лошото е, че доста нараснаха (при ФМ се оказа, че бебето е 5 см. и половина, а миомите ми са по 8-9). Лошото е, че не се знае още дали ще мога да родя нормално и е малко болезнено от време на време, но щом бебчо е добре, е ок. Simple Smile

# 693
kati_v, при доктор Сигридов бях, да. Сега не мога да си спомня колко по-рано записах час за ранния скрининг, но още бяха 2 бебчета, така че някъде 8 седмица трябва да е било.
Иначе днес опитах от сега да си запиша час за следващата ФМ, но ми казаха като стана 16 г.с. да се обадя.

# 694
kati_v, при доктор Сигридов бях, да. Сега не мога да си спомня колко по-рано записах час за ранния скрининг, но още бяха 2 бебчета, така че някъде 8 седмица трябва да е било.
Иначе днес опитах от сега да си запиша час за следващата ФМ, но ми казаха като стана 16 г.с. да се обадя.
Благодаря!  bouquet
Значи ще изчакам още малко.

# 695
Благодаря!  bouquet
Може ли координати на доктор Сигридов?

# 696
Здравейте присъединявам се към темата. От София съм на 31 г. Втора бременност с термин 06.07. Имам син на 5 г. Вече ходих на БХС и всичко е наред. И аз съм с гадене и повръщане.

# 697
  • София - Варна
Скрит текст:
Благодаря!  bouquet
Цитат
Може ли координати на доктор Сигридов?

Център по пренатална диагностика към МЦ "Света Петка", София, ул. Стефан Тошев 15; тел: 0895 770 717.
Това е телефонът на центъра. Обаждаш се там и си записваш час за д-р Сигридов.
На мен не ми е давал личен тел., не знам дали го дава на пациентки, аз и не съм го искала. Не знам каква е практиката, но на тоя телефон можеш спокойно да си запишеш час при него.

# 698
Привет от мен! Аз се мъча с това хранене-ям само плодове и солено-месо и сладко да не видя камо ли да ми замирише...Нямам апетит....Трудно ям по три пъти на ден и не знам дали това ще се промени някога... Sad Иначе на 20-ти съм на преглед да видя бебоците как са Simple Smile И така! Хубав и топъл ден от мен!

# 699
И аз във вторник съм на скрининг при д-р Сигридов и вече много почнах да се притеснявам дали всичко ще е наред.

# 700
И аз във вторник съм на скрининг при д-р Сигридов и вече много почнах да се притеснявам дали всичко ще е наред.

Всичко ще е наред, Freya  Hug
Аз яко се бях притеснила дали си е там живичко с тази липса на симптоми. Да видим сега колко време ще ме държи спокойствието  Laughing

# 701
 Здравейте и от мен  Hug
Днес се записх на ЖК видяхме бебока пак си шаваше и доктора каза момченце  sling stork-boy ще ставам свеки живот и здраве.
Да питам мамите,които са правили бхс колко време приблизително продължава и каква е сумата?
Хубава вечер нс всички и само хубави ноеини  Hug

# 702
Аз милички както се бях пооправила, така всичко се върна с пълна сила, безапетитие,гадене, повръщане. Вече влязох в 4 месец до кога така? Пак искат да ме вкарват в болница ама се дърпам. Аз усещам леки движения на бебо, относно бебо съм спокойна, но се плаша от това постоянно повръщане и установената ниска плацента. Дано да няма проблемо

# 703
Да питам мамите,които са правили бхс колко време приблизително продължава и каква е сумата?
Зависи къде те гледат - ако ходиш платено, гледат и показват доста подробно - някъде около половин - един час продължава. Иначе писаха момичетата, че в МД е по-набързо, защото реално трябва да се измери само транснухалната гънка и да се види има ли носна костица.

# 704
  • София
И аз не мога да ям месо... само някакви салами, които по принцип не са много за ядене. Казах на АГ-то и ми предписа витамини, каза да не се насилвам много, щом не ми се яде. И на сладко не налитам вече, иначе гаденето продължава понякога по цял ден, случва се и да повръщам. А бе май ми е по-тежко от първата бременност. За сега.
Рано ли е да си запиша час за втората фетална? Тя ще ми се падне след около месец, ама се чудя после да не стане много късно...

Общи условия

Активация на акаунт