Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 085
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Elemaca,a мейл с потвърждение,че кутията ти е пратена,имаш ли?
Аз бих им писала,информативно.

# 136
Не винаги изпращат мейл, но в акаунта е отбелязано кога е dispatched.

# 137
Нали си направих предварителна поръчка на Керастаз календара в ЛФ и към него дават някаква бюти чанта и гледам вчера я изпратили Laughing Ми ако размисля и си стопирам поръчката ще трябва да им я връщам. Не смятам да го правя де, но знам ли и аз какво ще ми дойде на идея Grinning
Днес започва изпращането на Адвент календара им. Ако,го има след няколко дни още и аз ще поръчам.
Съдържанието на ноемврийската ЛФ кутия

# 138
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мега харесвам Корес продуктите за тяло.

Апропо,на мен ЛФ са ми върнали парите за кутията с грешен адрес.Бях спряла да се занимавам и ги отписах.

# 139
  • София
Аз май съм от малкото, на които нищо на Корес, така и не им допадна  а пробвах доста  ooooh!

Ето снимка на съдържанието на ноемврийския Pink Parcel,  не ми допада  Mr. Green

# 140
  • София
Нали си направих предварителна поръчка на Керастаз календара в ЛФ и към него дават някаква бюти чанта и гледам вчера я изпратили Laughing Ми ако размисля и си стопирам поръчката ще трябва да им я връщам. Не смятам да го правя де, но знам ли и аз какво ще ми дойде на идея Grinning
Днес започва изпращането на Адвент календара им. Ако,го има след няколко дни още и аз ще поръчам.
Съдържанието на ноемврийската ЛФ кутия

Двете тубички в ляво някой може ли да ги разпознае?

Наде, и на мен. Crossing Arms

# 141
# 142
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аууу..Тук вече много ме разочаровахте. Mr. Green

Боди маслата им са страхотни,душ-геловете(като изключим онази отврат ванилия/слива) са мега пенливи и ароматни.Да не говорим,че са натурални продукти.
И бялата им козметика не е зле(макар,че има далеч по-добри на пазара),декорантивната също е успешна.

# 143
# 144
  • Street of Dreams
Пак крем за лице и пак маска  ooooh!
Преди малко влязох в Дъглас и очите ми спряха на огромен адвентс календар. Хвърлих едно око отзад и реших да го взема. До него - мъжки, също много интересен,  загледах се. На една крачка от тях видях други, ами също ми харесаха. Зад тях пък видях такива с парфюми и си помислих, сигурно няма да е зле да пробвам толкова много парфюми и всеки ден да мириша различно, а и ще направя нови открития... И си излязох  Joy hahaha

# 145
  • USA, Steak State
Спрях абонамента на Глоси като получих октомврийската кутия ( средата на месеца), но сега са ми пратили ноемврийска. Нямам активен абонамент в сайта, как става тази работа?

# 146
  • София
Спрях абонамента на Глоси като получих октомврийската кутия ( средата на месеца), но сега са ми пратили ноемврийска. Нямам активен абонамент в сайта, как става тази работа?

А пари изтеглили ли са ти?

# 147
  • USA, Steak State
Да

# 148
  • София

Пишеш гневен е-мейл, най-вероятно ще ти оставят кутията и върнат парите  Hug

# 149
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вмомента съм с три абонамента,но спрях единият и ми потвърдиха в мейл.Ти имаш ли такъв?

Глоси са разбрани Peace.Или ще те накарат да върнеш кутията(не плащаш ритърн фийс) или ще ти кажат да я задържиш и ще ти върнат парите.

Общи условия

Активация на акаунт