Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 690
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
  • В един копнеж!
От LMB не спират да ми изпращат продукти (и да ми вземат пари съответно).  #2gunfire Бях си направила едномесечен абонамент, но забравих да го спра. Съответно следващия месец са ми пращали имейли да си похарча 60те кредита (които имейли аз съм подминавала  Embarassed ) и накрая редакторите ми изпратиха някакви продукти по техен избор (такава била политиката). Писах имейл, че искам да си спра абонамента и да върна втората кутия, отговориха ми, че нямам как да ми възстановят парите и ми обяссниха как да си спра абонамента. Направих го, захвърлих боклуците, които ми пратиха, някъде и продължих да си живея спокойно животеца. Преди няколко дни ввидях, че пак са ми изпращали имейли да си изхарча новите кредити, а днес видях, че съм пресрочила, така че ми пращат отново неща по усмотрение на редакторите. Еми да, ама аз съм си спряла абонамента и не искам да получавам повече неща, защо продължават да ми пращат? Имейл ли да им пиша, да не ми изпащат тези неща, защото не ги искам? Като че ли назад в темата пак имаше някакъв подобен проблем, не помня дали беше за ЛМБ  newsm78
Не, за LF беше проблема. И то мой. Аз си получих кутията и за Юни,  с прилежно дръпнати пари от картата. Но докато пътуваше си писахме на два, три пъти. Накрая получих имейл, в който ме уверяват, че повече няма да получавам.  Аз обаче съм с едно Наум, дали въпреки това автоматично не ми се тегли от картата. И трябва да си извадя банк. разпечатка. Повече такива абонаменти не мисля да правя. Същата разправия имах и с кутията LipM....

# 721
Балеринка,а ти получи ли мейл от тях,че абонамента ти е спрян.Така де - да го има черно на бяло.

# 722
  • До хладилника, който обичам
Ммм, не бях влизала във форума от десетина дни и добре, че надзърнах, щях да изтърва ТТ четките. У дома сме с гъсти коси и се решем с ТТ от две години. Имам разнообразни четки, но с ръка на сърцето мога да кажа, че въпреки идиотската си неудобна за държане форма, ТТ реше с най-малко поражения и скубане.

Къдееее  Grinning

В Love Me Beauty  Peace
Дойдоха, едната си я прибрах за нова, реша се с тази за гъста/чуплива коса, защото моята е и двете. Много съм доволна. Имам и персонален код, който сложен на първата поръчка, за следваща поръчка дава 60 кредита, ако някой иска.

# 723

Общи условия

Активация на акаунт